Първоначално изпратено от pepe
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнениеСошъла е 1100$ пер фамили май френд, за безработица е процент от заработката за определено време - преди години беше 9 месеца, сега не съм се интересувал колко е. Ела да видиш бели канадци, как единия като загуби работата си, и изпадат зад борда - продават къщи, като каквото вземат отива в банката по ипотеката, а ако са на рентал ги изхвърлят без да им мигне окото - казвам ти капитализъм в най-чистата му форма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова е в канадски долари, бре форко. И завършва на долар накрая - хаха
Колко пъти ти отказаха виза за тия страни, че така си ги намразил пиндосите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, те там обикновено живеят по двама ( ако са семейство ) или по няколко души в къщи, бре умен.
Хайде умножи 1400$ по 4 души на квартира дали им стигат кинтите? Нищо, че са беработници и ходят да ловят риба по цял ден като теб сигурно и после ми фукат по форумите колко са вперьод.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАбе, смрадни.... Кога за последно си гледал курса на канадския долар?
Колко пъти ти отказаха виза за тия страни, че така си ги намразил пиндосите?Last edited by marandi; 19.02.2015, 20:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХайде умножи 1400$ по 4 души на квартира дали им стигат кинтите?Last edited by Forex Master; 19.02.2015, 20:21.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнениеИнфото за размера на помощите е понапудрено, ама айде няма да се хващаме за дреболии. Ама да ми казваш, че подобна сума ще ти стигне за нормален живот
- ипотека в Канада за къща в нормален район - минимум 1500$, храна - ако ядеш боклуци от продажби на селл - около 400$, а за сметки да не говорим - мобилен телефон - средно около 40$ на месец, застраховка за кола на МЕСЕЦ, ако си с изряден рекорд и достатъчно стаж - около 150$, а ако имаш един два инцидента, работата става дебела - 600$, 800$ та знам и случаи за 1500$ за две коли на месец
. За други сметки да не говорим - кабелна с интернет да речем - 130$ на месец и си на далавера, за ток, бензин и т.н. ти оставям на въображението. Аз за миналата година съм похарчил около 4000$ за бензин. Така, че бий се за 10-те лева комисионна на подписана застрахователна полица и остави хората в съответната страна и ситуация да си правят техните сметки според техните доходи - капиш.
Хайде умножи 1400$ по 4 души на квартира дали им стигат кинтите? Нищо, че са беработници и ходят да ловят риба по цял ден като теб сигурно и после ми фукат по форумите колко са вперьод
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПонеже виждам че си ербап, да ти помогна да слезеш долу
http://www.billa.ru/Layouts/dd_bi_su...pageId=1140358
http://www.billa.ru/Layouts/dd_bi_su...pageId=1224975
Гледай цените и онемейНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТе социалките там са им 900$ месечно, а в Канада 1400$/месец.
За какво да бачкат като пак вземат повече в пъти от тИбя? Стига им за ипотека, сметки и храна - хаха. Ама да ми казваш, че подобна сума ще ти стигне за нормален живот
- ипотека в Канада за къща в нормален район - минимум 1500$, храна - ако ядеш боклуци от продажби на селл - около 400$, а за сметки да не говорим - мобилен телефон - средно около 40$ на месец, застраховка за кола на МЕСЕЦ, ако си с изряден рекорд и достатъчно стаж - около 150$, а ако имаш един два инцидента, работата става дебела - 600$, 800$ та знам и случаи за 1500$ за две коли на месец
. За други сметки да не говорим - кабелна с интернет да речем - 130$ на месец и си на далавера, за ток, бензин и т.н. ти оставям на въображението. Аз за миналата година съм похарчил около 4000$ за бензин. Така, че бий се за 10-те лева комисионна на подписана застрахователна полица и остави хората в съответната страна и ситуация да си правят техните сметки според техните доходи - капиш.
Коментар
-
Тъй наречения Запад /Пиндостан и техните гейропейски пудели/ са една огромна политико-икономическа пирамида. Ако спрат насилствено или чрез прелъстяване да присъединяват нови държави към себе си тази пирамида ще се срути. Това е простата истина!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМаранди,направо се чудя как с тези мизерни доходи руснаците купиха над 100 000 апартамента в БГ.
Ти как мислиш? От спестявания на 80$/месец заплтка през 1999г. досега ли ги събраха?
П.П. Тия от отбкръжението на кремълския гном не купуват тук.
Остават фирмите за пране на пари като кмет на Масква и тоя Стрелков, който се оказа, че строял кооперации из Примирско за рушки шарани после, понеже забравил да плати на "доброволците" заплатите от Масква.
Някакъв по-умен въпрос имаш ли?Last edited by marandi; 19.02.2015, 20:06.
Коментар
-
Тук си прав...
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТози начин на "водене на политика" у нас му викат "Голям шлем", и ако не беше крайният резултат и де факто загробването на българската енергетика, щеше да е много подходящо да му викаме "Голям смях"...
А както казах по-рано, това което виждам в Унгария е наближаващата Унгарска пролет 2.0...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМаранди,направо се чудя как с тези мизерни доходи руснаците купиха над 100 000 апартамента в БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСъс средна покупателна способност дневно от 5$ средна пенция и 8$ средна заплата какво да правиш в Монголия ми кажи?
На всичкото отгоре не обичат да плащат или па да си връщат кредите, които вземат. Вече гонят 25% лоши кредити на домакинствата.
Всеки 4-ти е във фалит. Традиционна рушка черта и така до следващия фалит, когато пак ще се напъвят някой будала да им повярва и да им спусне някоя консерва с парашут
П.П. Проследи си от ПСв.война досега колко пъти са фалирали само за 100 години. Няма и 4-5 пъти - хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение1988г. - СССР - 300 млн.
2014г. - Раша - 142 млн.
? год. - Монголия = 0 души
------------------------------------------
Имаш ли представа коя година ще е при този темп на "сигурност"?
Коментар
Коментар