IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
    Сошъла е 1100$ пер фамили май френд
    Точният термин е домакинство... Ма не му отваряй очите на тутурутката... хаха... На тоя смешко цялото му образование е от форумите... хаха... Не му изнасяй безплатни лекции. Остави го да пасе... хаха
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Сошъла е 1100$ пер фамили май френд, за безработица е процент от заработката за определено време - преди години беше 9 месеца, сега не съм се интересувал колко е. Ела да видиш бели канадци, как единия като загуби работата си, и изпадат зад борда - продават къщи, като каквото вземат отива в банката по ипотеката, а ако са на рентал ги изхвърлят без да им мигне окото - казвам ти капитализъм в най-чистата му форма .
      И сошъла има ли време, че форко все го бърка с обезщетението за безработица

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Това е в канадски долари, бре форко. И завършва на долар накрая - хаха

Колко пъти ти отказаха виза за тия страни, че така си ги намразил пиндосите?
        май му караш стойката с него...

Коментар

Ами, те там обикновено живеят по двама ( ако са семейство ) или по няколко души в къщи, бре умен.

Хайде умножи 1400$ по 4 души на квартира дали им стигат кинтите? Нищо, че са беработници и ходят да ловят риба по цял ден като теб сигурно и после ми фукат по форумите колко са вперьод
          Сошъла е 1100$ пер фамили май френд, за безработица е процент от заработката за определено време - преди години беше 9 месеца, сега не съм се интересувал колко е. Ела да видиш бели канадци, как единия като загуби работата си, и изпадат зад борда - продават къщи, като каквото вземат отива в банката по ипотеката, а ако са на рентал ги изхвърлят без да им мигне окото - казвам ти капитализъм в най-чистата му форма .

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Абе, смрадни.... Кога за последно си гледал курса на канадския долар?
            Това е в канадски долари, бре форко. И завършва на долар накрая - хаха

Колко пъти ти отказаха виза за тия страни, че така си ги намразил пиндосите?
            Last edited by marandi; 19.02.2015, 20:23.

Коментар

Хайде умножи 1400$ по 4 души на квартира дали им стигат кинтите?
              Абе, смрадни.... Кога за последно си гледал курса на канадския долар? Помощите за безработица са само за броени месеци. Като свърши, кво праим? Ровим по кофите ли?
              Last edited by Forex Master; 19.02.2015, 20:21.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Инфото за размера на помощите е понапудрено, ама айде няма да се хващаме за дреболии . Ама да ми казваш, че подобна сума ще ти стигне за нормален живот - ипотека в Канада за къща в нормален район - минимум 1500$, храна - ако ядеш боклуци от продажби на селл - около 400$, а за сметки да не говорим - мобилен телефон - средно около 40$ на месец, застраховка за кола на МЕСЕЦ, ако си с изряден рекорд и достатъчно стаж - около 150$, а ако имаш един два инцидента, работата става дебела - 600$, 800$ та знам и случаи за 1500$ за две коли на месец . За други сметки да не говорим - кабелна с интернет да речем - 130$ на месец и си на далавера, за ток, бензин и т.н. ти оставям на въображението. Аз за миналата година съм похарчил около 4000$ за бензин. Така, че бий се за 10-те лева комисионна на подписана застрахователна полица и остави хората в съответната страна и ситуация да си правят техните сметки според техните доходи - капиш.
                Ами, те там обикновено живеят по двама ( ако са семейство ) или по няколко души в къщи, бре умен.

Хайде умножи 1400$ по 4 души на квартира дали им стигат кинтите? Нищо, че са беработници и ходят да ловят риба по цял ден като теб сигурно и после ми фукат по форумите колко са вперьод

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Понеже виждам че си ербап, да ти помогна да слезеш долу
                  http://www.billa.ru/Layouts/dd_bi_su...pageId=1140358
                  http://www.billa.ru/Layouts/dd_bi_su...pageId=1224975

Гледай цените и онемей
                  А те не гледат, на тях от централата са ми казали че в русия е лошо, ма много лошо и те кат латерни го повтарят.......
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Те социалките там са им 900$ месечно, а в Канада 1400$/месец.

За какво да бачкат като пак вземат повече в пъти от тИбя? Стига им за ипотека, сметки и храна - хаха
                    Инфото за размера на помощите е понапудрено, ама айде няма да се хващаме за дреболии . Ама да ми казваш, че подобна сума ще ти стигне за нормален живот - ипотека в Канада за къща в нормален район - минимум 1500$, храна - ако ядеш боклуци от продажби на селл - около 400$, а за сметки да не говорим - мобилен телефон - средно около 40$ на месец, застраховка за кола на МЕСЕЦ, ако си с изряден рекорд и достатъчно стаж - около 150$, а ако имаш един два инцидента, работата става дебела - 600$, 800$ та знам и случаи за 1500$ за две коли на месец . За други сметки да не говорим - кабелна с интернет да речем - 130$ на месец и си на далавера, за ток, бензин и т.н. ти оставям на въображението. Аз за миналата година съм похарчил около 4000$ за бензин. Така, че бий се за 10-те лева комисионна на подписана застрахователна полица и остави хората в съответната страна и ситуация да си правят техните сметки според техните доходи - капиш.

Коментар

• Тъй наречения Запад /Пиндостан и техните гейропейски пудели/ са една огромна политико-икономическа пирамида. Ако спрат насилствено или чрез прелъстяване да присъединяват нови държави към себе си тази пирамида ще се срути. Това е простата истина!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Маранди,направо се чудя как с тези мизерни доходи руснаците купиха над 100 000 апартамента в БГ.
                        Ами, вероятно тия, които са физ. лица са си продали кимизарниците в Масква за по 5-6хил. $/кв. м. и с част от продажбата са си купили тук ново жилище в по-топла държава и до морето.

Ти как мислиш? От спестявания на 80$/месец заплтка през 1999г. досега ли ги събраха?

П.П. Тия от отбкръжението на кремълския гном не купуват тук.

Остават фирмите за пране на пари като кмет на Масква и тоя Стрелков, който се оказа, че строял кооперации из Примирско за рушки шарани после, понеже забравил да плати на "доброволците" заплатите от Масква.

Някакъв по-умен въпрос имаш ли?
                        Last edited by marandi; 19.02.2015, 20:06.

Коментар

• Тук си прав...

Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Този начин на "водене на политика" у нас му викат "Голям шлем", и ако не беше крайният резултат и де факто загробването на българската енергетика, щеше да е много подходящо да му викаме "Голям смях"...

А както казах по-рано, това което виждам в Унгария е наближаващата Унгарска пролет 2.0...
                          Тук си прав за наближаващата Унгарска пролет...и сега ако се запиташ ЗАЩО?ще ми се издигнеш в очите. Сигурно унгарците защото някой работи за страната им ще спретнат унгарската пролет...нали...Или американците като в Украйна защото премиера не им играе по свирката. И после пак попитай кой предизвика Майдана.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Маранди,направо се чудя как с тези мизерни доходи руснаците купиха над 100 000 апартамента в БГ.
                            А великите пиндостанци с големите заплати нито един

Коментар

Със средна покупателна способност дневно от 5$ средна пенция и 8$ средна заплата какво да правиш в Монголия ми кажи?

На всичкото отгоре не обичат да плащат или па да си връщат кредите, които вземат. Вече гонят 25% лоши кредити на домакинствата.

Всеки 4-ти е във фалит. Традиционна рушка черта и така до следващия фалит, когато пак ще се напъвят някой будала да им повярва и да им спусне някоя консерва с парашут

П.П. Проследи си от ПСв.война досега колко пъти са фалирали само за 100 години. Няма и 4-5 пъти - хаха

Коментар

1988г. - СССР - 300 млн.
                                2014г. - Раша - 142 млн.

? год. - Монголия = 0 души
                                ------------------------------------------

Имаш ли представа коя година ще е при този темп на "сигурност"?
                                Ти за Русия няма да говориш щото не ти стига интелекта.Ще говориш за Турция и Сащщщщщщщ.САЩТ 300 милиона от които 290 негри мочачоси педерасти и наромани и по 300 кила с огромни трътлести задници,В Русия козите са по хубави от дебелите кирливи американки

Коментар

Working...
                                X