IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Обясни ми ти като интелигентен човек какво търси САЩ в Ирак нали свалиха Саддам, което пак не е правилно, защото той си е управлявал хората там, може да е бил идиот, но взривявания и разни боеве на сунити и шиити не е имало нали? Защо има войски в Афганистан сега нали убиха Осамата, какво търсят още там? В Либия същата работа, намесват се в Украйна пак с техните финанси искаха да слагат НАТОвски бази но съседа в случая Русия не е навита и видяха за кво става въпрос...
    Не може САЩ да си слага бази по света където и както пожелае и да си налага техния модел на управление.
    Сравни колко бази имат САЩ в целия свят колко Русия и ТИ сам си направи извода кой е агресора .... За мене е агресор този който има разположени повече военни за тебе не знам
    Нищо няма да сравни на тоя му плащат да плюе Родината си.Това са седесарските продажници.С тях е безсмислено да се комуникира трябва дамо да се бъзикат и да стават за посмешище.За триста кинта са готови да продадат майка си и баща си

Коментар

Аз съм за рушняците щото Американците ме дразнят enorm и България да беше и за нас ше викам, за мене няма значение кой е щом е против САЩ за мене е ок ...
      Даа,на стадиона има такива запалянковци!!!Тях не ги интересува футбола!!!Те не гледат към стадиона,а публиката!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Мишка,и на теб ти казвам!!!Следи руските телевизии тия дни!!!Доста интересно ще е!!!Ще разбиват гадните спекулантчета навсякъде!!!И отново го повтарям,руснаците все още са много назад и встрани!!!
        Аз съм за рушняците щото Американците ме дразнят enorm и България да беше и за нас ше викам, за мене няма значение кой е щом е против САЩ за мене е ок ...
        Ако имаше графа Аржентина и за тях, тва е ебаси гадовете с техния долар....

Коментар

Е тука глупости, Русията щяла да превърне САЩ на прах сигурно да и онея ше чакат да гледат как ги праели на прах дам ... Кисельов пише глупости ....

Иначе имат същите структури като американските медии 1:1 аз разлика не виждам ... едните дърпат към своята черга другите към тяхната. Това, че руснаците имат пропаганда не ми увеличава доверието в САЩ, Китай също има пропаганда, че са велики в Япония също и т.н. и САЩа си остават с имперска политика за мене и тва е, ако ще не руски пропагандатор, а марсиански да е...
          Но никой обаче не пуска, че медиите в Германия са под контрол на ЦРУ това всеки го подминава, но си е вярно и е публична тайна, че те немците са колония на САЩ даже има и постоянни US войски в Германия и златото не им дадоха САЩ .... Тааа толкоз за Германия и Меркел ч избрали пак с 97% успех ....мммм демократично ...
          Мишка,и на теб ти казвам!!!Следи руските телевизии тия дни!!!Доста интересно ще е!!!Ще разбиват гадните спекулантчета навсякъде!!!И отново го повтарям,руснаците все още са много назад и встрани!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            Медийната война на Кремъл

Войната в Източна Украйна се води с различни оръжия. "Главнокомандващ" на руските медийни войски е Дмитрий Кисельов, който ръководи мощната пропагандна машина на Кремъл, наречена "Россия сегодня" /Русия днес/.

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

Е тука глупости, Русията щяла да превърне САЩ на прах сигурно да и онея ше чакат да гледат как ги праели на прах дам ... Кисельов пише глупости ....

Иначе имат същите структури като американските медии 1:1 аз разлика не виждам ... едните дърпат към своята черга другите към тяхната. Това, че руснаците имат пропаганда не ми увеличава доверието в САЩ, Китай също има пропаганда, че са велики в Япония също и т.н. и САЩа си остават с имперска политика за мене и тва е, ако ще не руски пропагандатор, а марсиански да е...
            Но никой обаче не пуска, че медиите в Германия са под контрол на ЦРУ това всеки го подминава, но си е вярно и е публична тайна, че те немците са колония на САЩ даже има и постоянни US войски в Германия и златото не им дадоха САЩ .... Тааа толкоз за Германия и Меркел ч избрали пак с 97% успех ....мммм демократично ...

Коментар

• Медийната война на Кремъл

Войната в Източна Украйна се води с различни оръжия. "Главнокомандващ" на руските медийни войски е Дмитрий Кисельов, който ръководи мощната пропагандна машина на Кремъл, наречена "Россия сегодня" /Русия днес/.

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

Русия вижда няколко войни, които се водели около нея в момента - включително медийна и икономическа война, за която в един глас говорят външният министър Лавров и шефът на информационната агенция "Русия днес" Дмитрий Кисельов. Само истинската война - тази, която бушува в Източна Украйна - руската страна предпочита да не забелязва, възмущава се кореспондентът на "Зюддойче Цайтунг" в Москва Юлиан Ханс.

Дмитрий Кисельов е човекът, който ръководи руските части в медийната война на Кремъл. "Русия е единствената страна в света, която е в състояние да превърне САЩ в ядрен прах", казва той. Кисельов е пропагандатор номер 1 на Русия. Неотдавна той направи положително сравнение между Путин и Сталин - включително и поради това Кисельов попадна в списъка с лицата, на които ЕС наложи санкции.

Кисельов ръководи медийния конгломерат "Русия днес", който включва не само държавната пиар и информационна служба РИА Новости, но и радио "Гласът на Русия", така също и телевизионния канал за чужбина RТ, който преди се наричаше "Russia Today" и имаше амбицията да СиЕнЕн. Но това не е всичко: държавният медиен конгломерат подслонява и телевизионната агенция Ruptly, която се разглежда като алтернатива на традиционните телевизионни канали в страната, както и мултимедийния информационен канал "Спутник", за който Кисельов казва: "Sputniknews.com представя нашата гледна точка и нашите коментари на събитията".

Въпросник за журналисти

Журналисти, които искат да интервюират Кисельов, получават най-напред формуляр с въпроси, който те трябва да попълнят и изпратят. Сред тези въпроси има и такива, които целят да изяснят дали въпросният журналист смята за легитимни санкциите на ЕС срещу Кисельов, дали е готов да цитира Кисельов и дали е чел неговата статия в "Гардиън" - "Русия и Западът си смениха местата по отношение свободата на медиите".

Част от руската "медийна война" е бомбардирането на журналистите с имейли, всякакъв вид читателски, зрителски и други потребителски мнения, както и безбройни постинги в социалните мрежи. Често те съдържат обвинението, че журналистите са марионетки, които просто изпълняват нечии разпореждания.

"Авторите на тези послания разчитат на това, че добрите журналисти се отнасят сериозно към отправяните им критики", казва Юлиан Ханс.

Целта е всички западни дискусии за Украйна и Русия, цялото многообразие от различни гледни точки, да бъдат представени като недостоверни, обяснява един от най-добрите познавачи на Украйна и конфликта с Русия, професорът по източноевропейска история Тимъти Снайдър: "Идеята е да бъдат откъснати хората от истината, да бъдат убедени, че няма такова нещо като истина. Те трябва да бъдат докарани до състояние да не вярват повече на истината, защото тя така или иначе не съществува", казва той.

В кого се прицелва руската пропаганда?

Руската пропагандна машина се прицелва в онези хора с леви убеждения, които винаги са изпитвали недоверие към САЩ и западните медии. Към тях е адресирано и предупреждението за уж съществуваща опасност от възраждане на фашизма. В тази връзка руските медии умишлено манипулират съдържания и кадри, при това не безуспешно. В същото време руските държавни медии се представят за противотежест на манипулативните западни медии.

Кореспондентът на "Зюддойче Цайтунг" в Москва Юлиан Ханс казва по този повод, че западните медии могат само да загубят, ако се поддадат на руската медийна истерия и наистина станат такива, за каквито ги представят. Защото журналистика, която допусне да бъде "използвана" за военни цели, престава да бъде журналистика.

Коментар

• Всички на ОРТ 1 !!!Цирка все още продължава!!!
                Явно ще е интересно тия дни да се гледат руски телевизии!!!Цирк!!!
                Last edited by kefala; 10.12.2014, 14:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Ще, ще, ще... а тия, които СЕГА имат или имаха рупли, ВЕЧЕ изгореха
                  еми хубаво сега с рубли утре с евро после с долар, кой има Gold ги няма тея проблеми и аз не мисля, че ЕС ше уцелее с тея печатници и дългове също и САЩа, то така може да си караме infinite, да ама ако работеше така системата до са всички да сме милиардери ...
                  Япония е Титаник ей там виж за кво става въпрос с тяхните йени ... Също и Balancesheet на SNB Швейцарската банка, аз не бих си купил и франкове или йени, то нищо не остана читаво от хартиените ....

Коментар

е то по тая логика и аз и още сумай ти народ тука във форума сме малоумници, защото не купуваме долари или евро а злато Аз не виждам никакъв смисъл, да купувам няква хартия, която я печатат под път и над път и тоя филм рано или късно ше свърши и тоя който има долари или евра и ше изгори много просто ....
                    Са, че им забраняват техен си проблем аз бих купувал злато на мястото на руснаците ...
                    Ще, ще, ще... а тия, които СЕГА имат или имаха рупли, ВЕЧЕ изгореха

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                      Мдааа...,,Нищо старо не е забравено,нищо ново не е научено.'' Баси малоумниците!!!
                      е то по тая логика и аз и още сумай ти народ тука във форума сме малоумници, защото не купуваме долари или евро а злато Аз не виждам никакъв смисъл, да купувам няква хартия, която я печатат под път и над път и тоя филм рано или късно ше свърши и тоя който има долари или евра и ше изгори много просто ....
                      Са, че им забраняват техен си проблем аз бих купувал злато на мястото на руснаците ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                        Мдааа...,,Нищо старо не е забравено,нищо ново не е научено.'' Баси малоумниците!!!

Коментар

• ок така е хубаво, кой как иска да си разбира нещата и понятието за света. За мене е ок, ако може в цял свят да се забрани долара най-добре, но явно още не става нищо един прекрасен ден ше си плащаме не само в долари ... (In Gold we trust)
                          В доста държави в Латиснката Америка също е забранен долара, един много як пример е Аржентина и като я гледам, може да си набавя вноса с юани и за сега нямат проблем ...
                          Last edited by michaelis; 10.12.2014, 13:31.

Коментар

Какво пак не си видял и не си разбрал ?! Линка го има,ама защо ли да не ни го потърси някой друг.
                            Ето от къде е инфото,но ще си го потърсиш сам,няма да ти смиламе всяка иформация.Аман !

http://top.rbc.ru/
                            ми супер ве ко оше по-добре без долари май стават бая вече на клона без долари ....
                            аз и без тва съм фен на златото боли ме фара за долари молари евра рубли и т.н. In Gold we trust .. там промяна няма нит инфлация нищо supreme currency

Коментар

Хаха, яко, уж само долари засега. Ама това може да се окаже фитила и стадото да схване най накрая накъде отиват работите и да се юрне да обръща всичко в долари и евра и да вади парите от банките.

Коментар

дай ми руския източник щото аз не видях такъв и що не го праат с еврото тва ?
                                И аз ако можех и аз щях да го забраня ебах го в тоалетната хартия тоя долар, няма само си печатат и света да им плащат сметката на тея нещастници ....

Какво пак не си видял и не си разбрал ?! Линка го има,ама защо ли да не ни го потърси някой друг.
                                Ето от къде е инфото,но ще си го потърсиш сам,няма да ти смиламе всяка иформация.Аман !

http://top.rbc.ru/

Коментар

Working...
                                X