Първоначално изпратено от the money-maker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Към средата на 2014г. руски физически и юридически лица са имали дългове към чуждестранни банки с равностойност на 207,6 милиарда щатски долара. Преди малко в Москва една банка купуваше налична чуждестранна валута по курс 68,30 руски рубли за 1 евро, а курс продава естествено беше по-висок. http://top.rbc.ru/finances/11/12/201...2abbb3d40#xtor
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеДокато си говорим и руският бюджет се напълни .....с рубли
Вече по 68 парчета за едно нищо не значещо евро.Last edited by the money-maker; 10.12.2014, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗначи Мишка,разликата между САШшшш и Русссс да речем е:Сигурен съм,че в скоро време ГМО-тат ще изчезнат!!!Не се котират!!!Докато в Руссс колхозите котирали не котирали,все още ще си стоят!!!И в никакъв случай няма да продават на спекулантски цени!!!Русията единствено може да им каже на САшш пиите вода с вашия долар, никой друг не смее, който преди това е опитвал, държавата му става на нищо и бива свален и убит с тея не става, Путллер им каза - няма да молим никой за разрешение за еди кво си и го прай. И за тва такива келеши от конгреса на САЩ гласуват акт 758 да нападат, че губят контрола и край с империята отиде .....
Коментар
-
http://www.darikfinance.bg/novini/111739
OPEC се готви за нов срив на петрола
В последния си месечен доклад, публикуван днес, Организацията на страните износителки на петрол, отчете, че е намалила общия си добив с 390 100 барела до 30.05 милиона барела на ден през ноември.
Въпреки това количеството остава над тавана от 30 млн. барела на ден, определен от OPEC на последната среща на картела във Виена, миналия месец.
От OPEC очакват търсенето на петрол на международните пазари да се свие до 28.9 милиона барела на ден през следващата година, в сравнение с 29.4 милиона барела на ден през 2014 г.
Междувременно от иранското министерство на петрола прогнозираха срив на цените до 40 долара за барел, ако картелът не постигне съгласие за намаляване на добива.
Днес фючърсите на суровия петрол сорт Брент с доставка през януари поевтиняват в Лондон с 2.02%, до 65.49 долара за барел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениече аз не съм у САЩ ве Кастро чйй да го дървим там? Достатъчно познати иам там и го знам кво е, че и бебешки храни пращах, че в L.A. бебешките храни GMO пропадняци са тея САШш ... А златото е над всичко нема валута, която да му опонира, дори и долара - според Греенспан ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеАхахаха, какво стана с любимеца на мурзилките? Как му викаха - полковник Стрелков дъра бъра, поредната сводка кои самолети сме свалили днес... упс...
Май май скоро ще го пушнат, мое ли такова нещо, да изразява съмнения в непогрешимоста на Путя Късий?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеРъководител на бунтовниците в Донбас плаши Путин с московски Майдан
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BD_429625.html
Май май скоро ще го пушнат, мое ли такова нещо, да изразява съмнения в непогрешимоста на Путя Късий?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMи кат ги мразиш толкова - що дириш при тях да им слугуваш...иди при рашките - ще ти плащат с подценени рупли де ще струват злато след това
Коментар
-
Ръководител на бунтовниците в Донбас плаши Путин с московски Майдан
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BD_429625.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМишка,и на теб ти казвам!!!Следи руските телевизии тия дни!!!Доста интересно ще е!!!Ще разбиват гадните спекулантчета навсякъде!!!И отново го повтарям,руснаците все още са много назад и встрани!!!
Според мен РЦБ, в едно с Путин и притятелчетата му играят за срив на рублата. Така всички ще спечелят. Банките ако спекулират на сигурно за отслабване на рублата ще правят кинти и банковата система ще остане стабилна. Приятелчетата на Путин имат достъп до "интервенции" на РЦБ всеки път като закъсат за долари. Путин печели защото бюджета на Русия се оправя при обезценка на рублата.
Е обикновения руснак го духа - ама то кога него са бръснали за слива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMи кат ги мразиш толкова - що дириш при тях да им слугуваш...иди при рашките - ще ти плащат с подценени рупли де ще струват злато след това
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАз съм за рушняците щото Американците ме дразнят enorm и България да беше и за нас ше викам, за мене няма значение кой е щом е против САЩ за мене е ок ...
Ако имаше графа Аржентина и за тях, тва е ебаси гадовете с техния долар....
Коментар
Коментар