IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
    Преди малко руската рубла се търгуваше по курс над 68,15 руски рубли за 1 евро. Курс купува за налична чуждестранна валута на един от клоновете на банка Юнистрим в Москва преди малко беше 68,15 руски рубли за 1 евро, а курс купува на един от клоновете на Агроинкомбанк в Москва беше 68,10 руски рубли за 1 евро..
    Хехе, гледам от седмица се мъчат да го държат под 55 рубли за долар, ноооо все по трудно. Преди малко е надскочило за кратко. Интересно какво ще стане като пробие, колко още ще потъва рубличката?

Коментар

• Към средата на 2014г. руски физически и юридически лица са имали дългове към чуждестранни банки с равностойност на 207,6 милиарда щатски долара. Преди малко в Москва една банка купуваше налична чуждестранна валута по курс 68,30 руски рубли за 1 евро, а курс продава естествено беше по-висок. http://top.rbc.ru/finances/11/12/201...2abbb3d40#xtor

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Докато си говорим и руският бюджет се напълни .....с рубли

Вече по 68 парчета за едно нищо не значещо евро.
        Преди малко руската рубла се търгуваше по курс над 68,15 руски рубли за 1 евро. Курс купува за налична чуждестранна валута на един от клоновете на банка Юнистрим в Москва преди малко беше 68,15 руски рубли за 1 евро, а курс купува на един от клоновете на Агроинкомбанк в Москва беше 68,10 руски рубли за 1 евро..
        Last edited by the money-maker; 10.12.2014, 18:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Значи Мишка,разликата между САШшшш и Русссс да речем е:Сигурен съм,че в скоро време ГМО-тат ще изчезнат!!!Не се котират!!!Докато в Руссс колхозите котирали не котирали,все още ще си стоят!!!И в никакъв случай няма да продават на спекулантски цени!!!
          Вижте са аз не казвам, че Сашш не са по-развити от Русс, така е и съм им фен на баскета имат си технологии и разни раоти хубаво нека си имат. Но имперската им политика на САШа ме дразни. А Русс ме кефи защото това е единствената държава, която може да каже, глейте си работата. В Европата тва е просто немислимо просто невъзможно! Както стана с Немците и тяхното златото. Немски, Френски, Англииски банки глобени в САШш, аааа в Европа да има Американски глобени?? Русията единствено може да им каже на САшш пиите вода с вашия долар, никой друг не смее, който преди това е опитвал, държавата му става на нищо и бива свален и убит с тея не става, Путллер им каза - няма да молим никой за разрешение за еди кво си и го прай. И за тва такива келеши от конгреса на САЩ гласуват акт 758 да нападат, че губят контрола и край с империята отиде .....

Коментар

• http://www.darikfinance.bg/novini/111739

OPEC се готви за нов срив на петрола

В последния си месечен доклад, публикуван днес, Организацията на страните износителки на петрол, отчете, че е намалила общия си добив с 390 100 барела до 30.05 милиона барела на ден през ноември.

Въпреки това количеството остава над тавана от 30 млн. барела на ден, определен от OPEC на последната среща на картела във Виена, миналия месец.

От OPEC очакват търсенето на петрол на международните пазари да се свие до 28.9 милиона барела на ден през следващата година, в сравнение с 29.4 милиона барела на ден през 2014 г.

Междувременно от иранското министерство на петрола прогнозираха срив на цените до 40 долара за барел, ако картелът не постигне съгласие за намаляване на добива.

Днес фючърсите на суровия петрол сорт Брент с доставка през януари поевтиняват в Лондон с 2.02%, до 65.49 долара за барел.

Коментар

• Как върви "дебата", напълно е излишен, кораба потъва необратимо.
              Какво има да се надлъгваме с варианти, особености и параметри?
              Русия лети към фалита и това е.

Коментар

• Докато си говорим и руският бюджет се напълни .....с рубли

Вече по 68 парчета за едно нищо не значещо евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  че аз не съм у САЩ ве Кастро чйй да го дървим там? Достатъчно познати иам там и го знам кво е, че и бебешки храни пращах, че в L.A. бебешките храни GMO пропадняци са тея САШш ... А златото е над всичко нема валута, която да му опонира, дори и долара - според Греенспан ....
                  Значи Мишка,разликата между САШшшш и Русссс да речем е:Сигурен съм,че в скоро време ГМО-тат ще изчезнат!!!Не се котират!!!Докато в Руссс колхозите котирали не котирали,все още ще си стоят!!!И в никакъв случай няма да продават на спекулантски цени!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                    Ахахаха, какво стана с любимеца на мурзилките? Как му викаха - полковник Стрелков дъра бъра, поредната сводка кои самолети сме свалили днес... упс...
                    Май май скоро ще го пушнат, мое ли такова нещо, да изразява съмнения в непогрешимоста на Путя Късий?
                    По-скоро, ще се качи в някой сив Опел...и ще се загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Ръководител на бунтовниците в Донбас плаши Путин с московски Майдан

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BD_429625.html

Ахахаха, какво стана с любимеца на мурзилките? Как му викаха - полковник Стрелков дъра бъра, поредната сводка кои самолети сме свалили днес... упс...
                      Май май скоро ще го пушнат, мое ли такова нещо, да изразява съмнения в непогрешимоста на Путя Късий?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Mи кат ги мразиш толкова - що дириш при тях да им слугуваш...иди при рашките - ще ти плащат с подценени рупли де ще струват злато след това
                        Ми ти що не идеш при американците кат толкова много ги обичаш

Коментар

• Ръководител на бунтовниците в Донбас плаши Путин с московски Майдан

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BD_429625.html

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Мишка,и на теб ти казвам!!!Следи руските телевизии тия дни!!!Доста интересно ще е!!!Ще разбиват гадните спекулантчета навсякъде!!!И отново го повтарям,руснаците все още са много назад и встрани!!!
                            Да бе, тва много смешно, тези как си представят да се справят със спекуланти, щом дори не се усещат за последствията от думите им, всъщност дори за последствията от действията им.

Според мен РЦБ, в едно с Путин и притятелчетата му играят за срив на рублата. Така всички ще спечелят. Банките ако спекулират на сигурно за отслабване на рублата ще правят кинти и банковата система ще остане стабилна. Приятелчетата на Путин имат достъп до "интервенции" на РЦБ всеки път като закъсат за долари. Путин печели защото бюджета на Русия се оправя при обезценка на рублата.

Е обикновения руснак го духа - ама то кога него са бръснали за слива.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Mи кат ги мразиш толкова - що дириш при тях да им слугуваш...иди при рашките - ще ти плащат с подценени рупли де ще струват злато след това
                              че аз не съм у САЩ ве Кастро чйй да го дървим там? Достатъчно познати иам там и го знам кво е, че и бебешки храни пращах, че в L.A. бебешките храни GMO пропадняци са тея САШш ... А златото е над всичко нема валута, която да му опонира, дори и долара - според Греенспан ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                                Аз съм за рушняците щото Американците ме дразнят enorm и България да беше и за нас ше викам, за мене няма значение кой е щом е против САЩ за мене е ок ...
                                Ако имаше графа Аржентина и за тях, тва е ебаси гадовете с техния долар....

Коментар

Working...
                                X