IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    дай ми руския източник щото аз не видях такъв и що не го праат с еврото тва ?
    И аз ако можех и аз щях да го забраня ебах го в тоалетната хартия тоя долар, няма само си печатат и света да им плащат сметката на тея нещастници ....

Коментар

• http://expressnews.bg/%D1%80%D1%83%D...8/%D0%BD-12702

Без коментар !

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Пич, няма нито един мислещ българин, който не знае, че Атака е на издръжка от Русия. Целта на тези партии е да подкопават устоите на обществото в съответните държави. Русия навсякъде подкрепя екстремистите защото имат общи цели. Двете структури искат да унищожат цивилацията защото им пречи. Отелно имат и идейна близост. Фашистите в Кремъл харесват фашистите в Германия, Франция, България... Обърни внимание Путин с коя държава се опитва да се сприятели. Според Русия най-добрият им приятел е Турция. Причината е че Ердоган и Путин са еднакви и Турция е единствената клоняща към класически фашизъм диктатура освен Русия. Нормано е да се сприятелят. Те са нещо като клуб на презрените и отритнатите. Докато Турция за мое съжаление има бъдеще, то в Русия няма такова.
        Обясни ми ти като интелигентен човек какво търси САЩ в Ирак нали свалиха Саддам, което пак не е правилно, защото той си е управлявал хората там, може да е бил идиот, но взривявания и разни боеве на сунити и шиити не е имало нали? Защо има войски в Афганистан сега нали убиха Осамата, какво търсят още там? В Либия същата работа, намесват се в Украйна пак с техните финанси искаха да слагат НАТОвски бази но съседа в случая Русия не е навита и видяха за кво става въпрос...
        Не може САЩ да си слага бази по света където и както пожелае и да си налага техния модел на управление.
        Сравни колко бази имат САЩ в целия свят колко Русия и ТИ сам си направи извода кой е агресора .... За мене е агресор този който има разположени повече военни за тебе не знам

Коментар

Пич, няма нито един мислещ българин, който не знае, че Атака е на издръжка от Русия. Целта на тези партии е да подкопават устоите на обществото в съответните държави. Русия навсякъде подкрепя екстремистите защото имат общи цели. Двете структури искат да унищожат цивилацията защото им пречи. Отелно имат и идейна близост. Фашистите в Кремъл харесват фашистите в Германия, Франция, България... Обърни внимание Путин с коя държава се опитва да се сприятели. Според Русия най-добрият им приятел е Турция. Причината е че Ердоган и Путин са еднакви и Турция е единствената клоняща към класически фашизъм диктатура освен Русия. Нормано е да се сприятелят. Те са нещо като клуб на презрените и отритнатите. Докато Турция за мое съжаление има бъдеще, то в Русия няма такова.
          Атаката ако ме питаш мене тоя там не е Волен а е Болен и видях за кво става въпрос не съм гласувал никога за Атака, и сега виж ти поне колегата казва, че ти си интелигентен така така и т.н. хубаво ето ...

http://www.investor.bg/sasht/337/a/a...2015-g-185348/
          ....В проекта е включено и финансирането на някои бунтовници, които се бият в Сирия срещу Башар-ал-Асад, пояснява Ройтерс.... (кой подкрепя есктремистите тука, Путин?)

Че Путин не е демократ не е, но аз лично мое мнение е, че този знае как се борави с информация и както виждам може да им бръкне в здравето на "най-великите" и го прави. Аз искам САЩ да си стоят на мястото и да не се мешат в чужди държави.

както и тука
          China rejects U.S. stance on South China Sea
          http://news.xinhuanet.com/english/ch..._133843241.htm

Просто не може няккав си конгрес на САЩ да гласува без да пита никой, кой да напада и кой не нали? Са Путин може да е гад, но за народа му там той не е отишъл да бие арабите или да се кара с Китайците за Китайско море или с Израел за Палестина или да кара Англичаните да нападат някой нали ?? Всяка държава има право да прави каквото си поиска (със себе си) и да е суверенна ако ще най гадната форма на управление да има / това си е нейн проблем не на САЩ.
          Last edited by michaelis; 10.12.2014, 11:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis
            Офф селяндур пусни ми нещо от Франция, България, Германия, Русия където го казват същото нещо не ми пускай от Американски източници ....
            И виж баба ти Меркел как са я избрали с 97% също като оня в Северната Корея и после ми поствай тъпотиии

Коментар

• Джуджо и ко.

http://www.businessinsider.com/putin...europe-2014-12

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid
                Хахаха, по-скоро ти изглеждаш на 15, но все пак професията ти предполага, че си поне на 18 (заради книжката)... верно ли баничките на лъвов са по $ 1 Няма ли отстъпка за Шишо Бакшишо

Иначе dddd e eдин от най-смислените участници в този форум (не само в тази тема) и честно казано не си му в категорията...
                Видях и теб видях тряяха ми само 2 лафа и е достатъчно няма нужда да изнасям лекции като Местан не че и така не може, но не ми се чеша езика напразно защото виждам изхода
                Няма как да стане като сте в БГ заобиколени от простотия

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                  Няма да има военни удари - военните им няма да се подчинят на политиците им. Те не са камикадзета все пак.
                  еми дано не знам, ама не е ташак ей го тоя долу разправя, че Путин искал войни срещу "най-великите". А тоя кавал републиканеца Kinzinger той мой набор ве няккав дрисльо на 36 и ше лобира да пуска резолюция 758 с подточки за война с Русия ?!? За мене тея в Белия Дом са ненормалници пълни ...

Коментар

• Тва действа само на вътрешния пазар - и причинява инфлация, ако международните ти партньори не искат да ти купуват доларите - може да си печаташ, колкото си искаш - напоследък излязоха доста новини по въпроса - Русия и Китай ще правят сделки без долари, след товя някакви от Южна Америка обявиха същото.

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Като не им купят облигации те ще си напечатат пари и сами ще си ги купят.

Коментар

• Няма да има военни удари - военните им няма да се подчинят на политиците им. Те не са камикадзета все пак.

Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      Като го гледам републиканчето Adam Kinzinger по-скоро ми мирише на война и акт 758 е минял в конгреса... Подготвят си се хората за война и много ми е интересно кой ше купува US облигации кат всички са на минус ....
                      Та така dddd аз не виждам фалити на Русия а виждам военни удари и им пожелавам на USA успех и те да намажат нещо...

Коментар

• Republikaner Ron Paul klagt an: "US-Kongress erklärt Russland den Krieg"
                        републиканецът Рон Пол обвинява "Американският конгрес обявява война "
                        http://www.focus.de/politik/ausland/...d_4333115.html

Начи и в това реномираното немско списание FOCUS републиканеца Рон Пол и той лъже така ли ве демократа ? И кой гласува за война питам те аз глупако сигурно са русофилите и RT дам те са виновни и за глада в Сомалия нещастник, ти не знаеш къде се намираш ...

Коментар

Пак пропаганда. Не ви ли омръзна? Кой нормален човек ще иска да воюва с Русия, когато без да пукне и една пушка след няколко месеца Кремъл ще обяви безусловна капитулация? Путин е може би най-голмият глупак от световните лидери от времето на Хитлер. Започна война срещу противник чиято икономика към онзи момент беше 13 пъти по-голяма от неговата, чието население беше 7 пъти по-голямо от неговото, което го превъзхождаше и военно. Осен това запада имаше и огромно културно превъзходство. Никой не бяга в Русия а всеки се опитва да избяга от там и да отиде на запад.
                          Наложиха санкции, петрола падна и им остават някакви си месеци за да получат безусловната капитулация на Кремъл. За каква война бълнувате не знам.
                          От месеци слушам само глупости: руската икономика е здрава, снакции не я ловят, петрола няма да пада, рублата няма да пада, лихвите няма да се качат, цента на облигациите им няма да пада. Сега и банките им нямало да пострадат. Не ви ли омръзна да лъжете русофилите? Ние, които им казваме истината сме единствените им приятели. Вие от РТ се гаврите с тях.
                          На колко си години на 15? И колко имаш по математика ? няям повече забележки ....
                          RT какво лъже в случая като американеца говори в техния парламент бе селяндур дали са зелена светлина за война ти малоумен ли си не вждаш ли че е пуснат акт 758 да виждаш Кремъл или дума да са го гласували тва нещастици демократчета олигофрени
                          Last edited by michaelis; 09.12.2014, 23:37.

Коментар

• Пак пропаганда. Не ви ли омръзна? Кой нормален човек ще иска да воюва с Русия, когато без да пукне и една пушка след няколко месеца Кремъл ще обяви безусловна капитулация? Путин е може би най-голмият глупак от световните лидери от времето на Хитлер. Започна война срещу противник чиято икономика към онзи момент беше 13 пъти по-голяма от неговата, чието население беше 7 пъти по-голямо от неговото, което го превъзхождаше и военно. Осен това запада имаше и огромно културно превъзходство. Никой не бяга в Русия а всеки се опитва да избяга от там и да отиде на запад.
                            Наложиха санкции, петрола падна и им остават някакви си месеци за да получат безусловната капитулация на Кремъл. За каква война бълнувате не знам.
                            От месеци слушам само глупости: руската икономика е здрава, снакции не я ловят, петрола няма да пада, рублата няма да пада, лихвите няма да се качат, цента на облигациите им няма да пада. Сега и банките им нямало да пострадат. Не ви ли омръзна да лъжете русофилите? Ние, които им казваме истината сме единствените им приятели. Вие от РТ се гаврите с тях.

Коментар

Давам тема на размисъл. В близко бъдеще лихвите в Русия ще скочат значително. Мисля всички са съгласни за това. Това автоматично сваля драстично цената на дългосрочните облигации. Руските банки, които притежават деноминиран в рубли дълг ще понесат огромни загуби. Ще се появи дупка в балансите им, която има потенциал да разстрои целият им банков сектор. Възможно е кредитирането напълно да спре за известен период от време. В момента е много тежко да си на мястото на Нибулина.
                              Като го гледам републиканчето Adam Kinzinger по-скоро ми мирише на война и акт 758 е минял в конгреса... Подготвят си се хората за война и много ми е интересно кой ше купува US облигации кат всички са на минус ....
                              Та така dddd аз не виждам фалити на Русия а виждам военни удари и им пожелавам на USA успех и те да намажат нещо...
                              Last edited by michaelis; 09.12.2014, 23:09.

Коментар

• Давам тема на размисъл. В близко бъдеще лихвите в Русия ще скочат значително. Мисля всички са съгласни за това. Това автоматично сваля драстично цената на дългосрочните облигации. Руските банки, които притежават деноминиран в рубли дълг ще понесат огромни загуби. Ще се появи дупка в балансите им, която има потенциал да разстрои целият им банков сектор. Възможно е кредитирането напълно да спре за известен период от време. В момента е много тежко да си на мястото на Нибулина.

Коментар

X