IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
    Зависи къде гледаш,в България например има украински лекарства,храна.

Такива неща има в Бг в руските магазини, ти каза в еу- Бг
    не е еу/ само се водим там на отчет/ ела в германия и ми покажи в алди реве лидл украинска стока, няма и няма да има. Ако си чела Ад на данте алегиери- надежда всяка тука оставете- е написано над табелата еу и за нас и за вас

Коментар

• При каква цена на петрола ще се смени руското правителство

Коментар

Не трябва да ми плащат,защото ненавиждам за без пари.
        Докъде трябва да падне човек за да почне да ненавижда миналото си?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Законодателни промени в Русия в посока създаване на суверенна държава и отговор на външни предизвикателства; 1.Закон за деофшоризация; 2. Закон за създаване на ЧВК; 3. Създаване на локален суифт за Евроазийския съюз

Пп. Ама русото и къдравото драска под друг профиль, бах мааму поданикът на бг империята от дикое поле се преродил в хохле... при него нещата са малко би, обича платено пиндостан и мрази безплатно раша

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Аз пък искам да припомня на седерастията, романтичните подскоци с лентички на ушите, кат Бат Ванъо Костов. КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!

Още свежест от братска Украйна!
            Чемодан, вокзал, Москва
            https://www.youtube.com/watch?v=vSwTMlBtTcw

Това е Бердянск,но на теб названието на този град нищо не ти говори.

Коментар

Не трябва да ми плащат,защото ненавиждам за без пари.За проляти мои и на моя мама сълзи,за разрушената ми къща в която израснах и бях счастлива.Изкарваш ме лъжкиня,но ти сигурен ли в това,което мислиш ,че знаеш? Тръгнал си да ми правиш анализи,но над думите ми що не се замисли?Знаеш ли какво правя първо всяка сутрин?Гледам колко наши момчета герои са загинали от рашистка орда,колко хора са останали без дом,проверявам мои приятели,които са там.За няколко месяца аз научих какво е БУК,ГРАД,ПЗРК ,а ти ми викаш трол от Търново.Глупав човек си.
              Марандитко що са тия циркове?Знам че мразиш безплатно

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                Без да звуча грубо, надявам се, но мисля, че няма да се оправите.
                Не и когато гледката е такава: https://www.youtube.com/watch?v=CwPUBdlDc_o
                Аз пък искам да припомня на седерастията, романтичните подскоци с лентички на ушите, кат Бат Ванъо Костов. КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!

Още свежест от братска Украйна!
                Чемодан, вокзал, Москва
                https://www.youtube.com/watch?v=vSwTMlBtTcw

Коментар

Хора,как го издържате?
                  Ми как ... с надсмешка
                  Злобата и цинизмът са ясен знак за пълно поражение. Нека се мятат, ще им мине!
                  Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Ти си украинка колкото аз марсианец.Ти си чист българин на когото плащат с американски фалшиви пари.Ако мислиш че някои ти се връзва на глупостите си в голяма заблуда.А това с Путин показва че имаш и проблеми с главата може би шозофрения

Не трябва да ми плащат,защото ненавиждам за без пари.За проляти мои и на моя мама сълзи,за разрушената ми къща в която израснах и бях счастлива.Изкарваш ме лъжкиня,но ти сигурен ли в това,което мислиш ,че знаеш? Тръгнал си да ми правиш анализи,но над думите ми що не се замисли?Знаеш ли какво правя първо всяка сутрин?Гледам колко наши момчета герои са загинали от рашистка орда,колко хора са останали без дом,проверявам мои приятели,които са там.За няколко месяца аз научих какво е БУК,ГРАД,ПЗРК ,а ти ми викаш трол от Търново.Глупав човек си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                      Защо не си пишете под стария ник, ами трябва да ни товарите и чрез този ?

Между другото, това пропускане на " е " на места и пълният член в изреченията го докарвате представяйки се ужким за рускиня или украинка, но същите тези националности никога няма употребят " щото " , " капиш " , " путлер " , " Раша " и някои други думички !

Във Велико Търново говорите меко, но не е толкова близо до руския .

Та така ........

А смисъл какъв е да се правя на украинка?Казах,че в игрички не играя.Разбирам прекрасно български,просто усещам език,къде е проблема?Няма и да се оправдам,просто съм умна.Когато се съмнявам в някоя дума,винаги я проверявам,това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina
                        Не ни съжалявай,ще се управим по бързо от вас.
                        Без да звуча грубо, надявам се, но мисля, че няма да се оправите.
                        Не и когато гледката е такава: https://www.youtube.com/watch?v=CwPUBdlDc_o
                        Това, в Украйна, е наистина втрещяващо зомбиране.
                        Marina, предположи, че не става въпрос за омраза, за лошо отношение към украинците а за реакция към отказа да видите очевидното. Украйна се разпада пред очите ви, едно зомбирано младо поколение мрази родителите си по национален признак, а тук ние, понеже си имаме едни такива "братя" на Запад и знаем докъде са се докарали, се мъчим да променим нещо.
                        А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

Какво ти пука,да не плащаш ти?Само това ли успя да си спомниш?,давай,можеш още.Сега и Путлер,ще го направим на нула,капиш?И открадната история ще си върнем и земите.Защо всички Раша фенове толкова са злобни?Хора,как го издържате?
                          Ти си украинка колкото аз марсианец.Ти си чист българин на когото плащат с американски фалшиви пари.Ако мислиш че някои ти се връзва на глупостите си в голяма заблуда.А това с Путин показва че имаш и проблеми с главата може би шозофрения

Коментар

Тя затова и не може да разбере,щото заминала преди много години.
                            Защо не си пишете под стария ник, ами трябва да ни товарите и чрез този ?

Между другото, това пропускане на " е " на места и пълният член в изреченията го докарвате представяйки се ужким за рускиня или украинка, но същите тези националности никога няма употребят " щото " , " капиш " , " путлер " , " Раша " и някои други думички !

Във Велико Търново говорите меко, но не е толкова близо до руския .

Та така ........
                            Last edited by Avalaon; 23.10.2014, 18:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
                              Даааа, специално за Одеса е украинска , затова моята съседка която е еврейка, кореняк одесчанка, излезнала преди 35 години от там, като обяснява произхода си винаги казва че е рускиня и истински съпреживяваше представянето на Русия на световното в Бразилия. Относно събитията в Одеса - беше в шок и не можеше да повярва, че одесчани са позволили това да се случи и не са избесили тая полудяла паплач която е пристигнала от "селата" - както се изрази тя . Та така де одесчани са украинци шовинисти .

Тя затова и не може да разбере,щото заминала преди много години.

Коментар

Защо реши,че щом говори руски значи за Раша?специално Одесса много добре показа с кой.Одесса-не Россия
                                https://www.youtube.com/watch?v=26cogVYakp0
                                Даааа, специално за Одеса е украинска , затова моята съседка която е еврейка, кореняк одесчанка, излезнала преди 35 години от там, като обяснява произхода си винаги казва че е рускиня и истински съпреживяваше представянето на Русия на световното в Бразилия. Относно събитията в Одеса - беше в шок и не можеше да повярва, че одесчани са позволили това да се случи и не са избесили тая полудяла паплач която е пристигнала от "селата" - както се изрази тя . Та така де одесчани са украинци шовинисти .

Коментар

X