IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ми кат си украинка каква работа имаш тука?Украйна е измислена държава а украински език няма това е руски диалект.Най добре е територията да се разпредели между Русия и Полша.Изобщо не ми пука за крадливото племе живеещо по тези земи.Гръмнахте Чернобил преди години свалихте израелски пътнически самолет при учение на ПВО сега малайзийски.Вие нямате контрол и самодисциплина и не можете сами да се управлявате

Какво ти пука,да не плащаш ти?Само това ли успя да си спомниш?,давай,можеш още.Сега и Путлер,ще го направим на нула,капиш?И открадната история ще си върнем и земите.Защо всички Раша фенове толкова са злобни?Хора,как го издържате?

Коментар

• бат пешо тая пореден тролче

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
        Аз съм украинка,родена в Украйна.Знам и руски и украински,никога при нас нямало проблеми да говориш на руски език,а на украински.Тези земи винаги са били украински,по селата,хората говорят само на украински.
        Освоение донецких степей запорожскими казаками
        http://ru.museum.dp.ua/cossacs_16.html
        Ми кат си украинка каква работа имаш тука?Украйна е измислена държава а украински език няма това е руски диалект.Най добре е територията да се разпредели между Русия и Полша.Изобщо не ми пука за крадливото племе живеещо по тези земи.Гръмнахте Чернобил преди години свалихте израелски пътнически самолет при учение на ПВО сега малайзийски.Вие нямате контрол и самодисциплина и не можете сами да се управлявате

Коментар

Аз съм украинка,родена в Украйна.Знам и руски и украински,никога при нас нямало проблеми да говориш на руски език,а на украински.Тези земи винаги са били украински,по селата,хората говорят само на украински.
          мойте прадеди са живеели в Македония и тя е била част от България и са се наричали българи и сега аз се наричам българин а мойте трети братовчеди в Скопие се наричат македонци и не можеш да ги убедиш в обратното......
          Така и ти като мойте трети братовчеди вместо рускиня се наричаш украйнка ,може и марсианка да се казваш но за света си рускиня....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Добре се предават ,качествено......
            Ами като нямаа государствени училища на украински означава ,че държавните училища са на руски и ти си руснак....

Коментар

И връзка каква?Даже баба ми е родена в УССР,каква Раша,като никога ние живите, не сме били част от нея?Даже,когато сме били републики,пак живяхме различно от тях?Ето за теб,може и да се замислиш малко.
              В Луганске всего три украинские школы: знания на государственном языке получают всего 13% детей
              http://www.0642.ua/article/317262
              Аз също учих в руска школа,просто такава имаше до нас.От деца са ни плашили с бандеровци и с това как в западна Украйна ни ненавиждат.Тъпички се хващаха.Сега на 90% рускоговорящи военни от украинска армия се бие с 30% рускоговорящи рашистки военни.
              Добре се предават ,качествено......
              Ами като нямаа государствени училища на украински означава ,че държавните училища са на руски и ти си руснак....

Коментар

Как и в целом по Юго-Восточной Украине, в городах Одесской области преобладает русскоязычное население.
                Ама аз съм американец ,който говори само български.....

боже ,боже събери си вересиите....

И връзка каква?Даже баба ми е родена в УССР,каква Раша,като никога ние живите, не сме били част от нея?Даже,когато сме били републики,пак живяхме различно от тях?Ето за теб,може и да се замислиш малко.
                В Луганске всего три украинские школы: знания на государственном языке получают всего 13% детей
                http://www.0642.ua/article/317262
                Аз също учих в руска школа,просто такава имаше до нас.От деца са ни плашили с бандеровци и с това как в западна Украйна ни ненавиждат.Тъпички се хващаха.Сега на 90% рускоговорящи военни от украинска армия се бие с 30% рускоговорящи рашистки военни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Украинския фашизъм е особено садистичен. Западенците по принцип са предали своята вяра, религия, цивилизационен код, нещо като нашите помаци. Това е една от причините за еничарската жестокост към източните украинци и руснаци. Не ги смятат за хора! Имам познати от Чернигов, едвам се сдържам да не ги хвана за гушата...

По-късно ще потърся един линк, в който са систематизирани престъпленията на бандерашухевци по време на ВСВ. Потрес!

Просто мозъкът ти е промит.Те ти казват,че там няма бандеровци и фашисти,а ти им-Не,аз по добре знам!Така и рашисти обясняват на нас украинци,че ни спасяват от хунта,фашисти и бандеровци.А тези фашисто-бандеровци се издържат от еврей Коломойски.Еврей Ярош от Правый сектор е най големият фашист и бандеровец.Филм.

Коментар

Какво е това,което пишеш?Перепис населения знаеш ли какво е,информация я има стига да можеш да търсиш.
                    Население Одесской области

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...81%D1%82%D0%B8

Защо реши,че щом говори руски значи за Раша?специално Одесса много добре показа с кой.Одесса-не Россия
                    https://www.youtube.com/watch?v=26cogVYakp0
                    Събуди се,хиляди пъти повторих,че всички ние,украинци,имаме роднини или приятели в Раша.Прекрасно знаем,как живеят те там.В Крим глупаци повярваха,че няма да връщат кредити,които изтеглиха в Украински банки,че ще им увеличат пенсии и заплати.Това е тяхна "любов към Раисся",продажници,това е.

Как и в целом по Юго-Восточной Украине, в городах Одесской области преобладает русскоязычное население.
                    Ама аз съм американец ,който говори само български.....

боже ,боже събери си вересиите....

Коментар

Това ти го смяташ...
                      Кажи го на руснаците в Одеса и Донецк...
                      И на 68 % българи .....по официарна статистика а по неофициална ще изправарим и сърбите ,който са със с 72% и гърците с 64 %,.

Какво е това,което пишеш?Перепис населения знаеш ли какво е,информация я има стига да можеш да търсиш.
                      Население Одесской области

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...81%D1%82%D0%B8

Защо реши,че щом говори руски значи за Раша?специално Одесса много добре показа с кой.Одесса-не Россия
                      https://www.youtube.com/watch?v=26cogVYakp0
                      Събуди се,хиляди пъти повторих,че всички ние,украинци,имаме роднини или приятели в Раша.Прекрасно знаем,как живеят те там.В Крим глупаци повярваха,че няма да връщат кредити,които изтеглиха в Украински банки,че ще им увеличат пенсии и заплати.Това е тяхна "любов към Раисся",продажници,това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Защо в Германия не виждам нито една украинска стока

Зависи къде гледаш,в България например има украински лекарства,храна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Брент и днес половин процент надолу. На Путлер му припарва яко под задника

Русия уверено върви към Африка - покрита с лед

В Раша не Брент,а Юралс,а той с 2-3дол.по-нисък от Брент.

Коментар

• Впрочем, самият израз "the suit has been filed" говори, че авторът не е нейтив (мога да предположа рускоговорящ)... ама както и да е...

Явно нямаш грам понятие от това, как се развиват подобни производства, ма карай...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Ми пак не позна... има започната процедура, която ЕВЕНТУАЛНО може да доведе до образуване на АРБИТРАЖЕН ПАНЕЛ (или ако искаш дело)
                              Ти явно не правиш разлика между ПАНЕЛ и ДЕЛО... Делото е заведено, неграмотно зомби. Образуването на арбитражния панел означава да се определят поименно съдиите влизащи в състава му! Едното е назависимо от другото. Иначе преговорите между страните могат да си текат чак до произнасянето на присъдата...

Много си зле с правната материя... То, с кво ли си добре?!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Не знам дали ще има ЮП ,ама много сериозно работят италиански фирми по проекта.Елате на пристанището в Бургас и се уверете.

Има хиляди тръби .....работят основно западни фирми,работниците са българи на които се плащат добри заплати.
                                Видях ги като си бях лятото, факт, само дето ще им се наложи да си ги прибират или пък да минимизират загубите като ги пробутат с необходимия дискаунт на тези, които ще правят южния газов коридор...

Коментар

Working...
                                X