IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ето едно мнение да видиш какво ви чака
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4391596

и още едно да видиш какво губите ......

Е , Мила Гешакова .... Много рев и едно голямо захапване на " социалистическия курец " ..При социализма ,мила ми Мила нямаше парно на " 3 /три " !!!!! Там всички винтили бяха отворени до край и режийните на на апартамент от 100 кв.м. , като моя бяха общо 20лв на месец през най-студените зими !!!!! Режийни - ток,вода ,парно ,топла вода ....Да го на демокрацията и на такива зъбати демократки ,които не се наядоха със социалистически .....Зазимявайте се !!!!
    Мдааа всички помним, как винтилите наистина бяха отворени на макс. Даже и по коридорите на държавните "учреждения" (каква убава рушка думичка) дето нямаха прозорци пак парното бичеше.
    И понеже маркс плащал 20 лева тогава (а "държавата"(всички заедно) рестото), сега се налага всички да му плащате дълговете. Щото то безплатен обяд няма...както и безплатно здравеопазване, образование...и режийни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
      Да се вдигат,само да се откъснем от паРаша.Разсмя ме,а кой ще храни Мордор?За твое сведение Западна Украйна има залежи газ,чисто информативно поразгледай снимки на тази част от страната.http://wyr.com.ua/id-9-maloizvestnyx...t-posetit.html
      Ето едно мнение да видиш какво ви чака
      http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4391596

и още едно да видиш какво губите ......

Е , Мила Гешакова .... Много рев и едно голямо захапване на " социалистическия курец " ..При социализма ,мила ми Мила нямаше парно на " 3 /три " !!!!! Там всички винтили бяха отворени до край и режийните на на апартамент от 100 кв.м. , като моя бяха общо 20лв на месец през най-студените зими !!!!! Режийни - ток,вода ,парно ,топла вода ....Да го на демокрацията и на такива зъбати демократки ,които не се наядоха със социалистически .....Зазимявайте се !!!!

А западна украйна има картофи.... лично съм пътувал там...икономиката е на изток....
      Ще станете сервитьори на .....циганите в България и танцьорки на пилони в София...много се търсят украйнки..не пиша по нататък да не те обидя...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ми кьорав карти не играе Не е да не сме ти казвали, че ще се набуташ, ама като те кефят изгубени каузи никой не може да ти помогне.

Нещо си пишеш в твоя измислен сят....

Коментар

• В. "Ню Йорк пост" за Путин http://nypost.com/?s=Cancer+rumors+swirl+around+Putin
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

хубав виц...
            за сведение преди 20 г. плащах по 5 лева за ток а сега по 60 лв, преди 20 години плащах по 20 за парно а сега по 200 ....водата беше по 2 лв а сега по 40 лв.....
            Същото ви чака и вас ,който оцелее.....да му мислят западните украйнци ,че източните Русия ще ги храни...
            Когато Брюксел те нахрани ,можеш и светица да станеш.....

Да се вдигат,само да се откъснем от паРаша.Разсмя ме,а кой ще храни Мордор?За твое сведение Западна Украйна има залежи газ,чисто информативно поразгледай снимки на тази част от страната.http://wyr.com.ua/id-9-maloizvestnyx...t-posetit.html

Коментар

Ами затрудняват ме.....един път ме крадат монополистите ,едни път съседите ,един път държавата и един път такива като теб.....
              Ми кьорав карти не играе Не е да не сме ти казвали, че ще се набуташ, ама като те кефят изгубени каузи никой не може да ти помогне.

Коментар

• А аз пък си мисля, че този човечец съвсем не разбира, какво са постигнали санкциите с Куба. Да иде да поживее малко в "рая" там. Ама, като кубинец, не като турист с гадни долари!
                И раша, ще се превърне в една куба, на която "не и се отразяват санкциите"
                Единствената разлика ще е, че след 50 години, няма да карат сегашните модели Кадилак, Опел или Пежо, а 120 годишни лади

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Е да де да...мръсен американски комунист е тоя нале
                  Или поне американски агент на Путя

ех стереотипи........
                  В щатите, за разлика от една друга "по-близка нам" страна, можеш да изразяваш симпатии към почти всяка идеология...

А иначе, не знам, човека може и да е просто фен на кубинските пури и Хавана клъб, явно изразява фрустрационна реакция, спрямо кубинското ембарго, след като го поставя в неподходяща конструкция, наедно със санкциите срещу русия...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Хахаха Монти, ма те сметките ти доста малки - а викаш те затрудняват. Може би инвестирането на борсата не е точно за теб
                    Ами затрудняват ме.....един път ме крадат монополистите ,едни път съседите ,един път държавата и един път такива като теб.....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      От мен да знаеш , популизма никога не е довел до нищо добро.....ще изкарате зимата на намалени тарифи , с което управляващата ви клика ще спечели още някои месец.....след което напролет или ще ви фалира електрото или ще трябва двойни цени да ви набутат.

Тоя филм и ние сме го гледали няколко пъти...винаги е свършвал зле.

Зависи от нас,вярвам,че този път няма да им се получи.Преди държава искупуваше въглища от Ахметов-Донбасс за 300 дол. за тон,сега купиха в ЮАР с доставка 95дол. тон.Схващаш ли за какви пари става дума?Сега Раша краде въглища от Донбасс.

Коментар

• kandid, най-общо всички лидери са били психопати. Всички виждаме, че Путин играе определена игра и само играе по нервите на американците. Най-лошото, е че ние също сме част от този план.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          По аргумент от противното, тоз другар явно одобрява, агресията спрямо суверени държави, окупацията и анексията на чужди територии и путинизма като цяло...

Това, настрана от абсолютната липса на аналогия между случаите с Куба и Русия(все пак Кастро не е окупирал и анексирал Ямайка или Пуерто Рико)... е някакъв самоцелен коментар на другаря, които най-малкото не дава отговор какъв тогава би следвало да бъде механизмът за противопоставяне на и поправяне на девиантно поведение, що се отнася до международните отношения...
                          Е да де да...мръсен американски комунист е тоя нале
                          Или поне американски агент на Путя

ех стереотипи........
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• По аргумент от противното, тоз другар явно одобрява, агресията спрямо суверени държави, окупацията и анексията на чужди територии и путинизма като цяло...

Това, настрана от абсолютната липса на аналогия между случаите с Куба и Русия(все пак Кастро не е окупирал и анексирал Ямайка или Пуерто Рико)... е някакъв самоцелен коментар на другаря, които най-малкото не дава отговор какъв тогава би следвало да бъде механизмът за противопоставяне на и поправяне на девиантно поведение, що се отнася до международните отношения...

Коментар

хубав виц...
                              за сведение преди 20 г. плащах по 5 лева за ток а сега по 60 лв, преди 20 години плащах по 20 за парно а сега по 200 ....водата беше по 2 лв а сега по 40 лв.....
                              Същото ви чака и вас ,който оцелее.....да му мислят западните украйнци ,че източниците Русия ще ги храни...
                              Когато Брюксел те нахрани ,можеш и светица да станеш.....
                              Хахаха Монти, ма те сметките ти доста малки - а викаш те затрудняват. Може би инвестирането на борсата не е точно за теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                                Що пък точно ток?
                                Ще разбереш.
                                Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                                Порошенко заявил о намерении снизить тарифы на электричество
                                http://www.aif.ua/money/market/1368338
                                Искаш ли да се обзаложим, че спад на цените на тока в Украйна скоро(да не казвам по-силна дума) няма да има. ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X