IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
    Що пък точно ток?Порошенко заявил о намерении снизить тарифы на электричество
    http://www.aif.ua/money/market/1368338
    хубав виц...
    за сведение преди 20 г. плащах по 5 лева за ток а сега по 60 лв, преди 20 години плащах по 20 за парно а сега по 200 ....водата беше по 2 лв а сега по 40 лв.....
    Същото ви чака и вас ,който оцелее.....да му мислят западните украйнци ,че източните Русия ще ги храни...
    Когато Брюксел те нахрани ,можеш и светица да станеш.....

Коментар

• Не одобрявам подхода на Запада по налагане на санкции спрямо Русия по няколко причини, тъй като са доказали, че не работят. САЩ наложиха санкции на Куба преди много години. И разбира се знаем, че Фидел Кастро не беше свален, нали така? Нямаха никакъв ефект.

Това заявява в интервю за Bulgaria On Air Том Палмър, старши сътрудник в Cato Institute и изпълнителен вицепрезидент по международните програми на Atlas Network. Той бе в София за участие в регионалната конференция на European Students for Liberty (ESFL) за Югоизточна Европа.

По думите му единственото, което санкциите на САЩ срещу Хавана са постигнали е било заздравяване на комунистическия режим в островната страна.

"Историята на санкциите е история на провалите. Винаги. Налагат ги, за да накарат хората да се почувстват добре: "О, ние направихме нещо". Но санкциите няма никакво положително въздействие", коментира Палмър.

Според старши сътрудника в Cato Institute далеч по-добро решение би било да се премахнат визовите режими и да се даде възможност на руснаци и украинци да посещават Западна Европа и Америка свободно.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Извинявай,аз не исках да обидя никой и не мисля,че го направих.Просто при нас и при вас нещата много си приличат.Аз непрекъснато давам примери,но не ме разбират.
        Спокойно, много добре те разбират (говоря за рашистите)...

Така е, нещата си приличат и имаме много работа за вършене, докато се откъснем от зловредното влияние от Североизток, но и това ще стане... неизбежно е

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Аз не се обиждам! Все пак, смятам, че можем взимно да се учим и от грешки и от добри примери, а не да се нападаме на общо основание...

Разбирай го както искаш, аз лично не приемам, да нося каквато и да е отговорност за поведението на шепа рашисти, те не представляват мнозинството българи, за да сме длъжни ние да търпим "обиди", адресирани към тях...

Извинявай,аз не исках да обидя никой и не мисля,че го направих.Просто при нас и при вас нещата много си приличат.Аз непрекъснато давам примери,но не ме разбират.

Коментар

• Борис Акунин: Путинизмът изчезва
            Смяната на режима ще има висока цена

Днешната политическа система в Русия - т. нар. путинизъм, "няма да издържи дълго", предрича известният руски писател Борис Акунин, цитиран от АФП. Акунин заявява, че е "песимист за Русия в краткосрочен план, но оптимист в средносрочен", въпреки че днес страната му "тъне в мрак".

"Страхувам се, че ще трябва да се плати висока цена за смяна на режима", изтъква литераторът пред агенцията в кулоарите на фестивала "Джоузеф Конрад", организиран в полския град Краков в чест на големия британски писател от полски произход, предаде БТА. Руският "режим без съмнение ще си отиде, просто защото е извънредно неефикасен, един исторически анахронизъм", допълва Акунин, който е създател на прочутия детектив Ераст Фандорин, събрал ведно черти на Джеймс Бонд и Шерлок Холмс в романи из живота на царска Русия от предреволюционния период.

Запитан за видимо ефективните действия на руската власт в Украйна, Акунин признава, че "не знае много добре какво става там", но изразява убеденост, че "руската заплаха е фактор, сплотяващ украинската нация". Като основен проблем на украинците той определя "същия като в Русия - корупцията".

http://www.faktor.bg/novini/svjat/31...is-akunin.html

Коментар

От мен да знаеш , популизма никога не е довел до нищо добро.....ще изкарате зимата на намалени тарифи , с което управляващата ви клика ще спечели още някои месец.....след което напролет или ще ви фалира електрото или ще трябва двойни цени да ви набутат.

Тоя филм и ние сме го гледали няколко пъти...винаги е свършвал зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Спокойно голубушка, спокойно.
                Скоро и собствен ток няма да имате.
                Пък си поскачайте по площадите и яжте чуждите подаяния (бисквити)...
                Той часовника тик-така...
                Само спокойно.
                Е да де, то именно заради тик-так не е спокойно.

Правят избори , на хоризонта светли переспективи за ЕС и НАТО, реки от мед и масло и так дале............пък гласуват по малко от 50%.

Явно идващата зима действа отрезвяващо......

Коментар

Може да се дава акъл за всяка част от света,но когато кажат на българин,че и тук имате проблеми,веднага се обиждате.Миналата година при вас започнали протести,след това започнали и при нас.Свалихте правителство и ние го направихме.Избрахте "ново" и ние на половина ново.От тук започва работа и ще видим.

Не ми харесва дума хохлите.
                  Аз не се обиждам! Все пак, смятам, че можем взимно да се учим и от грешки и от добри примери, а не да се нападаме на общо основание...

Разбирай го както искаш, аз лично не приемам, да нося каквато и да е отговорност за поведението на шепа рашисти, те не представляват мнозинството българи, за да сме длъжни ние да търпим "обиди", адресирани към тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Само спокойно.

Коментар

• Без коментар:

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Погрешно е да правиш (какъвто навик очевидно имаш) реторсивни коментари по отношение на България или българите, особено като отговор на рашистки коментари. Рашистите са си рашисти, не бъркай гнева срещу тях с гняв срещу България и българите...

Може да се дава акъл за всяка част от света,но когато кажат на българин,че и тук имате проблеми,веднага се обиждате.Миналата година при вас започнали протести,след това започнали и при нас.Свалихте правителство и ние го направихме.Избрахте "ново" и ние на половина ново.От тук започва работа и ще видим.

Не ми харесва дума хохлите.

Коментар

Това се отнася и за вас.
                          Само спокойно.
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Да имаш наченки на познаване.Хладилника ми наистина не е много пълен но ела да видиш мазето хамбара и фризерите
                            Важното е в магазините да има.. вратни пържоли и други периферии...Ако няма на рафта, фризера ще се свърши бързо.. Не може всички да се запасяваме като за война, нормално е да бачкаме и да върви търговията, не да скимтим по "едно време" и да се надлъгваме вав всички сфери..

Коментар

• А през това время Der Russland-Brecher
                              http://www.faz.net/aktuell/politik/a...-13231158.html
                              Cold fusion reactor verified by third-party researchers, seems to have 1 million times the energy density of gasoline
                              http://www.extremetech.com/extreme/1...ty-of-gasoline

Казват,че Роснефть-банкрот Много бързо се развиват нещата,мислих,че към средата на следващата година.Впрочем в Раша всичко е един балон.

Коментар

Това се отнася и за вас.
                                Погрешно е да правиш (какъвто навик очевидно имаш) реторсивни коментари по отношение на България или българите, особено като отговор на рашистки коментари. Рашистите са си рашисти, не бъркай гнева срещу тях с гняв срещу България и българите...

Коментар

Working...
                                X