IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Да ги спрат??? Че кой е луд да си заколи златната кокошка, която му купува експерименталното ядрено гориво по тройни цени?
    Споко, нищо няма да спрат, просто ще вдигнат цената с 300-400 милиона долара (чудно защо ли не рупли ) и ще компенсират подкупите, които раздадоха по ЮП.
    Това звездите ли ти го говорят? Аман от разбирачи!
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Бате Пешо

да я спрат
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Ти гледай само да не ги спрат руснаците щото тогава пляскаме с ръце и се прегръщаме.Първите четири ги спря ЕС а пети и шести ще ги спре Русия.И тогава ще настане такъв живот че само си викам дано......
        Да ги спрат??? Че кой е луд да си заколи златната кокошка, която му купува експерименталното ядрено гориво по тройни цени?
        Споко, нищо няма да спрат, просто ще вдигнат цената с 300-400 милиона долара (чудно защо ли не рупли ) и ще компенсират подкупите, които раздадоха по ЮП.

Коментар

"Цената за удължаване живота на АЕЦ "Козлодуй" се вдигна двойно"

А иначе, според монголците, ЕС ги изнудвал с ЮП!
          Ти гледай само да не ги спрат руснаците щото тогава пляскаме с ръце и се прегръщаме.Първите четири ги спря ЕС а пети и шести ще ги спре Русия.И тогава ще настане такъв живот че само си викам дано......

Коментар

• Те долара и рублата са в тандем.
            D.Y.F-091066

Коментар

Ти наистина си много сбъркан в главата ако си мислиш че по твоите сили е да ме дразниш.Щатите и Русия са ми последната грижа.Долара не го погребвам аз погребва го Федералния резерв.Нямам такива свръхспособности да погреба долара.Да банкнота от един долар ще си е винаги един долар само дето нищо няма да се купува с нея/Скоро ще видим купюри от по един милион един милиард долара.
              Да знам, от 30 години ми разправят как капитализма и империализма загивал.

Сега гледам малко сте се ъпгрейднали - нова опорна точка - доларът нищо няма да струва. Ще се скъсат да го печатат и с него нищо няма да можеш да си купиш.

Има напредък - развивате се последните 70 години. Добавили сте нова точка да плашите гаргите.

Коментар

• "Цената за удължаване живота на АЕЦ "Козлодуй" се вдигна двойно"

А иначе, според монголците, ЕС ги изнудвал с ЮП!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                  Стига ве ,копюри от един милиард долара викаш
                  Още един виц на седмицата
                  Иначе печатниците няма да смогнат.А и само се хаби хартия безсмислено.Дал съм 12 до 15 години това да е факт.Ще видим кое е виц след това време.Държавния им дълг отива на 20 трилиона.Частния един Бог знае колко е.

Коментар

• Бате Пешо

В Германия добавят 30% водород в метана, произвеждат го чрез електролиза с тока от ВЕИ който както знаеш много добре е непостоянен и проблем за електропреносната мрежа. За производството на водород се използват електролизери с КПД 40%, 60% от електрическия ток се губи в производство на топлина от машината - апарата. Ефективността може да се повиши до 80%, ако се промени конструкцията на използваните машини. Тогава Германия ще добавя 60% и ще купува по малко руска газ.
                    Нека продължават с крамолите, заплахите и изнудването САЩ и Русия..могат да го издухат и дори и Китай да се зарази да си прави газ и той защото това означава да си произвежда машините и включително и тези за ВЕИ.
                    Европа обединена е много по силна и от САЩ и от Русия, ще им се наложи промяна на проекта в Амероевроазийски МНОГО скоро.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Ти наистина си много сбъркан в главата ако си мислиш че по твоите сили е да ме дразниш.Щатите и Русия са ми последната грижа.Долара не го погребвам аз погребва го Федералния резерв.Нямам такива свръхспособности да погреба долара.Да банкнота от един долар ще си е винаги един долар само дето нищо няма да се купува с нея/Скоро ще видим купюри от по един милион един милиард долара.

Стига ве ,копюри от един милиард долара викаш
                      Още един виц на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        А петрола и газта скоро ще бъдат с руПли и юани... да знаеш....
                        честно казано и аз подкрепям това мислене

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Да, хайде да направим!
                          Ми направи аз там няма да участвам

Коментар

"...газопреносната мрежа на Украйна да се подели между Русия и САЩ 50:50..."

Викаш нов Моллотов - Рибентроп да подпишат.
                            После да не се чудите пак, как да обяснявате "колаборацията" с "враговете".
                            Аз така мисля щото мога да си го позволя.А ти не мислиш ти мразиш силно и предполагам омразата към Русия ти осмисля живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              За да ви дразним - иначе тая тема отдавна е аз обичам Русия, мразя САЩ и вярвам в Дядо Мраз.

Ама Дядо Мраз не съществува, както и Дядо Коледа.

Доларът ще струва един долар, колкото и да се опитвате да го погребвате.

Тези приказки за загниващия капитализъм, лошата Америка и набалончения долар ги слушам от поне има няма 30 години.

Познай какво се е случило - Варшавския договор и СИВ се разпадна. СССР - то и то се разпадна.

Коментар

• "...газопреносната мрежа на Украйна да се подели между Русия и САЩ 50:50..."

Викаш нов Моллотов - Рибентроп да подпишат.
                                После да не се чудите пак, как да обяснявате "колаборацията" с "враговете".

Коментар

Working...
                                X