Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи гледай само да не ги спрат руснаците щото тогава пляскаме с ръце и се прегръщаме.Първите четири ги спря ЕС а пети и шести ще ги спре Русия.И тогава ще настане такъв живот че само си викам дано......
Споко, нищо няма да спрат, просто ще вдигнат цената с 300-400 милиона долара (чудно защо ли не рупли) и ще компенсират подкупите, които раздадоха по ЮП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"Цената за удължаване живота на АЕЦ "Козлодуй" се вдигна двойно"
А иначе, според монголците, ЕС ги изнудвал с ЮП!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи наистина си много сбъркан в главата ако си мислиш че по твоите сили е да ме дразниш.Щатите и Русия са ми последната грижа.Долара не го погребвам аз погребва го Федералния резерв.Нямам такива свръхспособности да погреба долара.Да банкнота от един долар ще си е винаги един долар само дето нищо няма да се купува с нея/Скоро ще видим купюри от по един милион един милиард долара.
Сега гледам малко сте се ъпгрейднали - нова опорна точка - доларът нищо няма да струва. Ще се скъсат да го печатат и с него нищо няма да можеш да си купиш.
Има напредък - развивате се последните 70 години. Добавили сте нова точка да плашите гаргите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСтига ве,копюри от един милиард долара викаш
Още един виц на седмицата
Коментар
-
Бате Пешо
В Германия добавят 30% водород в метана, произвеждат го чрез електролиза с тока от ВЕИ който както знаеш много добре е непостоянен и проблем за електропреносната мрежа. За производството на водород се използват електролизери с КПД 40%, 60% от електрическия ток се губи в производство на топлина от машината - апарата. Ефективността може да се повиши до 80%, ако се промени конструкцията на използваните машини. Тогава Германия ще добавя 60% и ще купува по малко руска газ.
Нека продължават с крамолите, заплахите и изнудването САЩ и Русия..могат да го издухат и дори и Китай да се зарази да си прави газ и той защото това означава да си произвежда машините и включително и тези за ВЕИ.
Европа обединена е много по силна и от САЩ и от Русия, ще им се наложи промяна на проекта в Амероевроазийски МНОГО скоро.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи наистина си много сбъркан в главата ако си мислиш че по твоите сили е да ме дразниш.Щатите и Русия са ми последната грижа.Долара не го погребвам аз погребва го Федералния резерв.Нямам такива свръхспособности да погреба долара.Да банкнота от един долар ще си е винаги един долар само дето нищо няма да се купува с нея/Скоро ще видим купюри от по един милион един милиард долара.
Стига ве,копюри от един милиард долара викаш
Още един виц на седмицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА петрола и газта скоро ще бъдат с руПли и юани... да знаеш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДа, хайде да направим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"...газопреносната мрежа на Украйна да се подели между Русия и САЩ 50:50..."
Викаш нов Моллотов - Рибентроп да подпишат.
После да не се чудите пак, как да обяснявате "колаборацията" с "враговете".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЗа да ви дразним - иначе тая тема отдавна е аз обичам Русия, мразя САЩ и вярвам в Дядо Мраз.
Ама Дядо Мраз не съществува, както и Дядо Коледа.
Доларът ще струва един долар, колкото и да се опитвате да го погребвате.
Тези приказки за загниващия капитализъм, лошата Америка и набалончения долар ги слушам от поне има няма 30 години.
Познай какво се е случило - Варшавския договор и СИВ се разпадна. СССР - то и то се разпадна.
Коментар
Коментар