Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМаранди аз не падам от небето и не вадя картофите с бомби.Е това не ти харесвам че непрекъснато променяш нещата.Ставаше дума за пътуване и че не можело...Ти започна за разликите между тогава и днес.Да днес светът е много по различен.Той интервала е малко по различен..Щото след 1990 запада ни сложи визи.....и руснаците и те.Нещата са несравними различни са времената
Имаш телефони - звъни и ги питай.
Я, питай един украинец колко цъка за виза в БГ и то туристическа - тоже и бай руснак?
Ама, моди ме търка, че не било по темата. Що да не е по темата като ония кихат кат' разпрани, за да видят Европа, па уж са в неяLast edited by marandi; 17.07.2014, 14:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМаранди ако това днешното е БГ империя аз съм от ансамбъла по художествена гимнастика
Кеф ти Англия, Испания, УСА, Русия.
Ние не правим изключение от правилото. И те са били стотици години по няколко пъти владени от други.
БГ ще възкръсне като феникс от пепелта - още малко търпение
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЩом с покани, значи с виза.
П.П. Сега и без да те кани някой може да си щъкаш, където искаш.
На туризъм, на гурбет, бизнес да си правиш, имотки и земя да си купуваш.
Чаткаш ли разликата с преди, че ми стана смешно с интервала 1950-1990
Защо мислиш, че куцо-кьораво и сакато се натиска да става член на ЕС?! Даже и Турция, която има едва 2% площ от Европа, а 98% в Азия
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе че нещо, но има някакво сходство в посланията тук и в Хуйлостан....
Да, ще има връзка - понеже вече тия 3 сектора не могат да работят с долари. Следваща стъпка е ЕС да ги отсвири и за евра и тогава да си търгуват енергоносителите в донги, ако искат + пушкалата.
---------------------------------------------------------------
Иначе тьотка агейн не е в час:
Русбургер замести Макдоналдс в Крим
БигМак е заместен от "Цар чийзбургер"
Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2014/07/02/...-v-krim.230941
Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2014/07/02/...-v-krim.230941
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНа 16 юли 2014г. производството на хамбургери Бик мак в САЩ е намалял спрямо 16 юли 2013г. с около 3,4305 %. Как мислите ,според вас американките са решили да стават от американски свине на фини европеики , или поради санкциите към към Русия населението на САЩ обеднява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМаранди все пак малък съм бил не знам с какви визи сме пътували.Спомням си че вуйчо пращаше покани.А финансови проблеми не сме имали никога.Щото всички работеха и не живееха нашироко.У нас винаги е имало овце кокошки пуйки градина....
П.П. Сега и без да те кани някой може да си щъкаш, където искаш.
На туризъм, на гурбет, бизнес да си правиш, имотки и земя да си купуваш.
Чаткаш ли разликата с преди, че ми стана смешно с интервала 1950-1990
Защо мислиш, че куцо-кьораво и сакато се натиска да става член на ЕС?! Даже и Турция, която има едва 2% площ от Европа, а 98% в АзияLast edited by marandi; 17.07.2014, 13:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, нали това ти казвам и аз, бре Пешов!
БГ империя я е имало хиляди години преди да се пръкне Путьо и ще има хиляди години след като си замине Путьо, Обанго и сие.
Кое не разбра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМодератор, нали по темата пишем, бря!
Значи момчето от Плевенско по цял ден плюе Гейропа - па се оказа, че цялата му рода там.
Що не отидоха при Путьо да видят как ще имат доживотни финансови проблеми
Пешов, като се каже виза = виза ( дали туристическа, работна, дипломатическа ).
Хлъзнах те, ама Модито все те спасява
Сега защо нямаш визи? Замислял ли си се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКандитко аз не лъскам имиджа на Путин.Аз съм реалист.А с чирпака се забавлявам.Много му се ще да е най да се съобразяват с него.Нямам проблем с Путин и Русия.Русия е имало и преди Путин ще я има и след него.Но да се опитваш да преиначаваш историята и да промиваш мозъци не приемам.Айде ти ми кажи не звучат ли налудничаво писаниците на Маранди как щял да се оправи с Путин.Не будят ли смях у тебе ама честно?
БГ империя я е имало хиляди години преди да се пръкне Путьо и ще има хиляди години след като си замине Путьо, Обанго и сие.
Кое не разбра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от chronos Разгледай мнениеМоля, престанете със заяждането и пишете по темата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКандитко финансов проблем нито мама нито леля нито баба са имали.Вуйчо ми е инженер химик беше директор на голяма фирма в Белгия със заводи из цяла Европа.
Другия в Швеция Бог да го прости беше хидроинженер и строеше язовири из Африка.Семейството му е в Упсала.Братовчедката ми е лекар и бачка оправачка на болница.когато някоя болница закъса и я извикат тя влиза оглежда и казва за да се оправите 1......2.....3......И изкарва големи пари.преди това беше хирург.Ма на Маранди кво да му обяснявам....
Значи момчето от Плевенско по цял ден плюе Гейропа - па се оказа, че цялата му рода там.
Що не отидоха при Путьо да видят как ще имат доживотни финансови проблеми
Пешов, като се каже виза = виза ( дали туристическа, работна, дипломатическа ).
Хлъзнах те, ама Модито все те спасява
Сега защо нямаш визи? Замислял ли си се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandidГледай кви хора имаш в рода, а си седнал на Путя да го лъскаш... имиджа... засрами се...
Коментар
Коментар