Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТой тоя най-дългото разстояние, което е минавал през живота си е от София до Плевен, ама остави го, че се хиля яко.
Българите пътували свободно навсякъде в цял свят в периода 1950-1990
Баща ми никъде не отиде щото не поиска.Вуйчо му се молил почти на колене ама той си беше такъв скромен да не наруши спокойствието на никого...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВерно ли бе...ами изходна виза, ами удостоверение за благонадеждност, ами до $50 на валутна книжка...
Ех, свободаааа.....
Другия в Швеция Бог да го прости беше хидроинженер и строеше язовири из Африка.Семейството му е в Упсала.Братовчедката ми е лекар и бачка оправачка на болница.когато някоя болница закъса и я извикат тя влиза оглежда и казва за да се оправите 1......2.....3......И изкарва големи пари.преди това беше хирург.Ма на Маранди кво да му обяснявам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВерно ли бе...ами изходна виза, ами удостоверение за благонадеждност, ами до $50 на валутна книжка...
Ех, свободаааа.....
Българите пътували свободно навсякъде в цял свят в периода 1950-1990
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПаспортите на майка си/баща си/ баба си/дядо си можеш ли да ми покажеш докъде са пътували в интервала 1950-1990 г. ?
Любопитен съм и по каква линия? Туризъм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеВидеото добре показва душевността на модерния руснак
Брутално видео: съзнателно прегазване на човек в Москва
http://www.dnes.bg/video/2014/07/17/...v-moskva.78598
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНавсякъде до 1950г.После до пак до всякъде с малко затруднения.
Любопитен съм и по каква линия? Туризъм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКъде съм казал да мразя някого? Спри да си измисляш! Фактологията и Историята е такава.
Аз лично коментирам Украйна и как изглежда тя като част от пъзела от няколко хиляди години към днешна дата.
Охх ... забравих - то още тогава е нямало москвичи и Путьо ....
П.П. Сега ще къпим по романите на Чейс предполагам - Свидетели няма да има!Last edited by chronos; 17.07.2014, 13:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНавсякъде до 1950г.После до пак до всякъде с малко затруднения.
Ех, свободаааа.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vik Разгледай мнениемарандетито си е трол че платено остави го да бълва
Коментар
-
Видеото добре показва душевността на модерния руснак
Брутално видео: съзнателно прегазване на човек в Москва
http://www.dnes.bg/video/2014/07/17/...v-moskva.78598
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ къде можеха да пътуват Българите преди 1989г. - светни ни!
Коментар
-
РИА Новости: Украинската армия се изтегля от Луганск, според представители на Донецката народна република
17 Юли 2014 | 11:49 | Агенция "Фокус"
РИА Новости: Украинската армия се изтегля от Луганск, според представители на Донецката народна републикаСнимка: АФП
Луганск. Украинската армия се изтегля от Луганск. Това заяви пресслужбата на Донецката народна република, цитирана от РИА Новости. „Подразделенията на Въоръжените сили на Украйна са напуснали селата Сабовка, Говоруха, Раскошное и Георгиевка”, се казва в съобщението.
Превод и редакция: Калина Жекова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ как те обидих?И за пръв път научавам че преди 1989г можело да се ходи само до братските държави.......Това на пазара в Дряново ли ти го казаха?
Офф ... забравих - само БГ топ-спортистите можеха да пътуват свободно - за другите - греда - гредоред ....Last edited by marandi; 17.07.2014, 13:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМодераторката моля те не трии Маранди.
Омразата към Русия е твой личен проблем.Или го разреши или се разкарай.
Къде съм казал да мразя някого? Спри да си измисляш! Фактологията и Историята е такава.
Аз лично коментирам Украйна и как изглежда тя като част от пъзела от няколко хиляди години към днешна дата.
Охх ... забравих - то още тогава е нямало москвичи и Путьо ....
П.П. Сега ще къпим по романите на Чейс предполагам - Свидетели няма да има!Last edited by chronos; 17.07.2014, 13:00.
Коментар
Коментар