IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жалко за Димитър Бербатов, че както преди седем години отново бе на страната на победения отбор и отново загуби от испански отбор. Само, че със сигурност пред Бербатов предстои звездния миг, когато и той ще се качи на върха на Европа, просто му е необходимо още време, в което да докаже и затвори устата на недоброжелателите си.

Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Каталунска фиеста завладя Европа
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Христо Стоичков: Злоба, завист, наглост, безочие... Това е генът на българина Пеньо

Гласът на феновете: Бербатов е класен играч, но не е за "Юнайтед"
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от destiny x
          Забавна дискусия си водите тука. Мана се опитаха снощи да покажат на Барса как се играе футбол и сгрешиха. По-рано преди финала сър-а имаше изказване, че благодари на Челси, че са му показали как да победи Барселона. Но уви той тръгна да се надиграва с тях и логично загуби. Не забравяйте факта, че двамата футболисти с основни заслуги за титлата от европейското първенство на испания играят в Барса. Ако не се сещата това са Xavi и Iniesta. Грандоманския характер на Роналдо пак се прояви снощи и си помисли, че сам би могъл да реши ФИНАЛ. Фъргюсън е един от най-добрите треньори в света, но категорично сгреши като пусна през първото Парк. Играта на Тевез, Руни и Бербатов беше безидейна и пошла. Липсата на Флетчер също оказа влияние в средата на терена, където Барса просто смаза своя противник. През по-голямата част от мача нападателите на Мана се захранваха с пасове от защитниците Видич и Фърдинанд (вижте статс). Беше логично да загубят. А и още нещо Сър-а умира от яд, че не е задържал Пике - беше перфектен, не позволи нито едно центриране през целия мач да мине през него.
          Ако бъдем честни от 2 месеца играта на Ман Ю не се получава.
          За малко да изпуснат титлата, а ако на полуфинала не се бяха паднали срещу слабия Арсенал а срещу Челси например сигурно щяха да отпаднат.

Според мен причината е слабата форма на Роналдо, който освен че изпуска много проваля атаките на отбора. Като пълен егоист миналата година успя да вкара 42 гола и стана герой - тази обаче нещата не вървяха.
          Добре е че футболисти като Рууни, Бербатов, Гигс и Карик са по-комбинативни че да става игра!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            тва щот на Евра ного му знае устата, че щел да опази Меси...
            и Хосеп го турна от другата страна.. ели ми се строрило....???
            централен игра
            if u don't know...now u know

Коментар

• тва щот на Евра ного му знае устата, че щел да опази Меси...
              и Хосеп го турна от другата страна.. ели ми се строрило....???
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Хахахаха, Шолес ако беше влязъл титуляр и имайки предвид скоростта на Меси, мисля, че вторият нямаше да може да довърши мача след намесата на рижото момче

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                  Благодаря за отговора. Значи да разбирам, че ако не беше наказан, Флечър щеше да е на мястото на Андерсон и играта на Манчестър щеше да е по-добра.
                  Колчо - тия "в списъка" са им вътрешните халфове, без двамата ветерани. Затова питам, мисля че са взаимозаменяеми, но не бях хванал разликата в уменията им.
                  Първоначално изпратено от destiny x
                  Първоначално изпратено от hah
                  Нещо не разбирам какво оплаквате липсата на Флечър. Някой ще ми обясни ли каква е разликата между Флечър, Карик и Андерсон?
                  Карик е най-добър от тримата ( притежава добра техника на удар и перфектен пас). Флетчър подава добре и е разбивач - руши атаките на противника чрез постоянна преса. Андерсон освен, че е бразилец за друго не знам... много слаб сезон
                  за мен Андерсон не е на нивото на другите двама...
                  Както се и видя ...
                  не мисля, че е слаб футболист, но не е за титуляр на финал за КЕШ... за мен Шолес требваше да почне мача... и кат му дадат картона да го смени.. напримерно...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от destiny x
                    Нещо не разбирам какво оплаквате липсата на Флечър. Някой ще ми обясни ли каква е разликата между Флечър, Карик и Андерсон?
                    Карик е най-добър от тримата ( притежава добра техника на удар и перфектен пас). Флетчър подава добре и е разбивач - руши атаките на противника чрез постоянна преса. Андерсон освен, че е бразилец за друго не знам... много слаб сезон
                    Карик е перфектен за "Лебедово езеро"!!!

Коментар

• Благодаря за отговора. Значи да разбирам, че ако не беше наказан, Флечър щеше да е на мястото на Андерсон и играта на Манчестър щеше да е по-добра.
                      Колчо - тия "в списъка" са им вътрешните халфове, без двамата ветерани. Затова питам, мисля че са взаимозаменяеми, но не бях хванал разликата в уменията им.
                      Първоначално изпратено от destiny x
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Коментар

моеше да сложиш и Ван дер Сар в списъка... :P

Коментар

• Нещо не разбирам какво оплаквате липсата на Флечър. Някой ще ми обясни ли каква е разликата между Флечър, Карик и Андерсон?
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Забавна дискусия си водите тука. Мана се опитаха снощи да покажат на Барса как се играе футбол и сгрешиха. По-рано преди финала сър-а имаше изказване, че благодари на Челси, че са му показали как да победи Барселона. Но уви той тръгна да се надиграва с тях и логично загуби. Не забравяйте факта, че двамата футболисти с основни заслуги за титлата от европейското първенство на испания играят в Барса. Ако не се сещата това са Xavi и Iniesta. Грандоманския характер на Роналдо пак се прояви снощи и си помисли, че сам би могъл да реши ФИНАЛ. Фъргюсън е един от най-добрите треньори в света, но категорично сгреши като пусна през първото Парк. Играта на Тевез, Руни и Бербатов беше безидейна и пошла. Липсата на Флетчер също оказа влияние в средата на терена, където Барса просто смаза своя противник. През по-голямата част от мача нападателите на Мана се захранваха с пасове от защитниците Видич и Фърдинанд (вижте статс). Беше логично да загубят. А и още нещо Сър-а умира от яд, че не е задържал Пике - беше перфектен, не позволи нито едно центриране през целия мач да мине през него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Твърдението, от което тръгна всичко(и даже не беше мое) беше, че най-накрая футболът е спечелил, което за мен означава чисто и просто, че е спечелил по-добрия отбор. Не искам да омаловажавам постижението на Ман, които също направиха силен сезон, но пак казвам,че по-добър отбор в Европа от Барселона през този сезон нямаше.

За картона на Пике не съм сигурен, че е бил последен. Докато гледах мача ми се стори, че точно за жълт картон е нарушението и трябва да го гледам отново, за да съм сигурен. За положенията - аз не видях нито едно чисто (дори и това в 3-тата минута не беше такова). Имаше няколко удара на Роналдо извън наказателното и една нескопосана намеса на Валдес след удар от фал. Това беше за цял мач.
                                Да, с твърдението, че "футболът е спечелил" бях напълно съгласна, тъй като наистина играят най-красивият и нападателен футбол. Но твойто твърдение беше, че е спечелил "отборът, който е играл по-силно през целият сезон", с което не се съгласих и го доказах с факти. Също така не е правилно така да сравняваш, защото едно е да играеш с/у некадърниците от Реал, а съвсем друго с/у Челси примерно (както се и видя).

Съдии и положения не ми се коментират, защото там всеки си има свои разбирания и е безмислено да се спори

Коментар

Working...
                                X