Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenСпоред мен голмайсторският нюх не може да се изгуби. Един нападател може да не е във форма, да не му върви играта... или както е случая с Берба да заиграе на друга позиция и заради това да не бележи редовно. От последните мачове на Юнайтед придобих впечатлението, че не вкарва, защото не излиза на голови позиции, а не защото си изпуска положенията. За малкия брой отправени удари мисля, че сте прави и че това се дължи на все още не особено високото самочувствие на Митко между толкова звезди. С времето ще се изгладят тези неща и ще спрат да го хранят малоумници като Венейбълс
Надявам се догодина да имам много поводи да развявам тенискатаEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Според мен голмайсторският нюх не може да се изгуби. Един нападател може да не е във форма, да не му върви играта... или както е случая с Берба да заиграе на друга позиция и заради това да не бележи редовно. От последните мачове на Юнайтед придобих впечатлението, че не вкарва, защото не излиза на голови позиции, а не защото си изпуска положенията. За малкия брой отправени удари мисля, че сте прави и че това се дължи на все още не особено високото самочувствие на Митко между толкова звезди. С времето ще се изгладят тези неща и ще спрат да го хранят малоумници като Венейбълс"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
за мен цялата тази кампания срещу Бербатов е много странна. вярно, че не оправдава големите очаквания и вкарва малко голове, но на него никакво време не му дават за адаптация - още след няколко мача и го грабнаха. вярно - когато платиш 30 млн.паунда за футболист и едва ли не очакваш от него сам да ти решава мачовете, но защо я няма тази истерия по адрес на Нани, Андерсон, Зоран Тошич? първите двама са от две години в Англия, а като за млади и недоказани футболисти, 17 млн.паунда само за Нани, дори ми изглеждат повече от 30-те милиона за доказан футболист като Бербо. и какво има насреща: 5-6 мача като титуляр и 1-2 гола. ами Андерсон - някъв тромав и муден, цял сезон се лута между резервите и титулярите, но никой не писа за него, че е нон стоп навъсен (виждали ли сте го усмихнат?) Тошич дойде директно от източна Европа, доколкото си спомням за доста сериозна сума и какво има насреща: 2 мача като резерва :-) и ако не беше отписания мач с Хъл и толкова нямаше да има.
а за Тевес нямам думи. по-голямо мрънкало от него не съм виждал във футбола. цял сезон не спря да се жалва. а опитите му да се харесва и мазни на публиката са чак смешни - надява се публиката да му изпроси нов договор - просто жалко. тевес е просто един много добър футболист, но футболист без импровизаторски талант, без магия, никога не може да бъде велик и да струва 32 млн.паунда, колкото искат за него. дано не направи грешката да се махне от англия и да отиде в Испания или италия, че там не само ще мрънка ами и на рев ще го избие. с неговия маратонски стил на игра, може да се хареса само на англичаните. спомням си едно интервю на Бербатов от годините му в леверкузен - беше след мачовете с манчестър Юнайтед и Ливърпул, когато Бербо си ги наказваше още в крехка възраст :-). та тогава той каза: много странно се чувствах на този стадион, те губят, обаче се приборят за един тъч и няква луда еуфория, все едно гол са вкарали :-). затова там харесват тевесци, а Бербатката е за по-изтънчена публика ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hahТова, което мен ме смущава в играта му е, че откакто е в Манчестър, някак си не смее да отправя удари. Преди, като беше в отбори, които изцяло зависеха от него, се нагърбваше да вземе топката от тъча, да си намери позиция и да стреля. Докато сега, дори в наказателното поле да е, все паса гледа. И съотборниците му затова не го търсят в стрелкови позиции, защо като той не се възползва от тях. Да ритне топката към вратата, пък каквото стане!И загуби ли си голмайсторския нюх, трудно ще го върне само за мачовете с националите.
Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Митко е най-добрия български футболист в момента, но ако не направи нещо повече следващия сезон мястото ще му изстине. Трябва да поработи над емоциите и хъса. В тотнъм му беше лесно, целият отобор играеше заради него... той беше звездата там. А сега в един отбор от звезди му е доста по-трудно... връща се рядко назад, оставя се да го подминават в средата на терена, което не се харесва на феновете. Стилът му на игра не бил такъв.. хаха. Ами да ви кажа чесно за 100 000 паунда на седмица, стилът му трябва да е такъв какъвто очакват да е.
Коментар
-
Това, което мен ме смущава в играта му е, че откакто е в Манчестър, някак си не смее да отправя удари. Преди, като беше в отбори, които изцяло зависеха от него, се нагърбваше да вземе топката от тъча, да си намери позиция и да стреля. Докато сега, дори в наказателното поле да е, все паса гледа. И съотборниците му затова не го търсят в стрелкови позиции, защо като той не се възползва от тях. Да ритне топката към вратата, пък каквото стане!Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamБербатов си е бил такъв винаги.Къде са гледали като са го купували та сега все той им е виновен?Упражняват си риториката всякакви шматки на гърба на Бербо.Даже Тери Венейбълс миналата седмица критикуваше нашия, че нямал място в Манчо а вчера се скара на Съра че Бербо не бил титуляр!!!Пак ще се повторя - Единственото важно мнение е на САФ.Точка.Когато той стане недоволен тогава Бербатов трябва да се притеснява.
Просто казах какво мисля...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Капитанът на националния ни отбор може и да не вкара толкова голове, колкото би ни се искало, но статистиката показа ясно, че той е най-полезният футболист на Юнайтед с 14-те си попадения и 9-те си асистенции (най-много от всички в тима).
"Когато хората видят името ми си мислят за голове. Трябва да вкарвам повече, макар и да не играя на обичайната си позиция. Трудно е да обясня на хората, че се наслаждавам и ако само създавам попаденията."
"Аз не съм от типа хора, които ще се перчат "Направих това, направих онова". Вчера четох във вестника, че съм най-полезният футболист в отбора и това ме накара да се почувствам добре."
"Наистина не вкарах толкова голове, колкото исках и хората са разочаровани от мен. Но в крайна сметка направих най-много асистенции и съм щастлив от това. Помогнах на отбора."
Едно от най-честите клейма, който биват залепяни на Бербатов, е че той е мързелив...
"Когато някой притежава страхотни качества, понякога не е нужно да полага огромни усилия, за да направи каквото иска. Понякога пък нещата изглеждат, все едно стават с лекота, но не е съвсем така."
"Трудно е, но заради стила ми на игра изглежда лесно. Не знам. Когато получа топката, повечето очакват да напредвам и да разигравам. Но това не е моята роля в отбора."
"Когато получа пас, изчаквам другите да се затичат и тогава извеждам някой. Винаги е било така. Това е моят стил. Има определени хора, които не ме харесват. Неизбежно е."
"Знам че един милион ще ме харесат и един милион няма. Винаги е така. Най-важното е, че съотборниците ми ме поздравяват. Когато мениджърът ме потупа и ми каже "Берба, справи се прекрасно", тогава се прибирам у дома с усмивка."Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Бербатов си е бил такъв винаги.Къде са гледали като са го купували та сега все той им е виновен?Упражняват си риториката всякакви шматки на гърба на Бербо.Даже Тери Венейбълс миналата седмица критикуваше нашия, че нямал място в Манчо а вчера се скара на Съра че Бербо не бил титуляр!!!Пак ще се повторя - Единственото важно мнение е на САФ.Точка.Когато той стане недоволен тогава Бербатов трябва да се притеснява.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Maq7Жалко за Димитър Бербатов, че както преди седем години отново бе на страната на победения отбор и отново загуби от испански отбор. Само, че със сигурност пред Бербатов предстои звездния миг, когато и той ще се качи на върха на Европа, просто му е необходимо още време, в което да докаже и затвори устата на недоброжелателите си.
Журналистите го плюят, но сър Алекс го харесва! Това е добре за него и само малко още трябва да му потръгне играта.
На мен ми изглежда апатичен... Некак без хъс ... нема спортна злоба...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Жалко за Димитър Бербатов, че както преди седем години отново бе на страната на победения отбор и отново загуби от испански отбор. Само, че със сигурност пред Бербатов предстои звездния миг, когато и той ще се качи на върха на Европа, просто му е необходимо още време, в което да докаже и затвори устата на недоброжелателите си.
Журналистите го плюят, но сър Алекс го харесва! Това е добре за него и само малко още трябва да му потръгне играта."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар