IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka
    Първоначално изпратено от Грую Груев
    Ами не е точно така Пак ще се самоцитирам - това е от 06.08.2008

П.П.С. И не ревете чорбете - с успехите на Левски ще тръгне и борсата, че само червено, червено - абе грозна гледка
    Не, че е важно, но е хубаво като вадиш неща от архива да го правиш коректно.
    Смешен си!
    Е, поне не съм космат, грозен и говорещ нечленоразделно
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
      Ами не е точно така Пак ще се самоцитирам - това е от 06.08.2008

П.П.С. И не ревете чорбете - с успехите на Левски ще тръгне и борсата, че само червено, червено - абе грозна гледка
      Смешен си!

Коментар

• Ами не е точно така Пак ще се самоцитирам - това е от 06.08.2008

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• в интерес на истината, пръв беше Storm, но аз съм подкрепил корелацията Берое-БФБ с някакви доказателства, под формата на времеви съвпадения :-)
          написано на 18.09.2008
          Първоначално изпратено от споменЪ
          Първоначално изпратено от Storm
          Значи, нали съм ви казвал, че борсата зависи от Левски. Та значи учудващо и за мен минути преди да свърши мача са 1-1. То не че Левски се е оправил, там оправията е далече, ама поне е хубав сигнал ... ако отстраним Жилина и скочи индекса, всички ви искам левскари и ще ви купя по билети за следващия мач )

А Маккейн обещал да смени председателя на тяхното КФН .. ! За несправяне с работата, пазара бил паднал много ...
          :-) Сторм, и аз мога да извадя една подобна взаимовръзка. БЕРОЕ, като най-успешния зелен отбор в България, явно е като в тясна връзка с движенията на индекса. през есента на 2007 един брадат гнилоч се опита да срине отбора и БФБ тръгна надолу. точно януари месец беше обявено, че Берое се разтурва и всички се сещате какво се случи точно тогава. към края на януари и началото на февруари се събра отбор от тук-от там и БФБ леко дръпна нагоре. Пролетта отбора дръпна и точно тогава месец май БФБ направи добро движение нагоре. в края плешивите Лечков и Михайлов , като подлоги на Банев, изхвърлиха берое от А група чрез подмолни действия за сметка на Беласица и БФБ отново пое здраво надолу. и къде сме сега :-(? ...

Коментар

• Хайде като сме тръгнали да се хвалим кой пръв го е казал Само дето не е важно да го кажеш, а да го отиграеш - за съжаление аз го проспах на БФБ, но пък Дау се отчете прилично.
            Написано на 19.11.2008
            И последно (за да има за какво да се заяждате - борсата ще се оправи когато Левски дръпне, дотогва ще гледате само любимия си червен цвят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              САМО ЛЕВСКИ !
              Когато ЛЕВСКИ е добре и борсата е добре.

Але, але, але, ШАМПИОНИ СМЕ!
              отново говориш постфактум, шибек :-)
              учи се от батко си :-)

написано на 14.12.2008
              Първоначално изпратено от споменЪ
              аз и преди ви бях казал, БФБ започна да се срива от както Берое тръгна надолу, заради престъпника от АКБ. когато Берое се върне там където му е мястото, БФБ пак ще тръгне нагоре :-)
              завърнат ли се зелените в А група и зеления цвят на БФБ ще се завърне ;-)
              http://www.vbox7.com/play:a57cf049

Коментар

• http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=79209

Кофти за Пуул!

Коментар

• САМО ЛЕВСКИ !
                  Когато ЛЕВСКИ е добре и борсата е добре.

Але, але, але, ШАМПИОНИ СМЕ!

Коментар

• Здравейте на всички, обикновено доста рядко пиша във форуми за каквото и да е, но следя кой какви мнения изразява, та така днес най - накрая реших да се регистрирам и тук за да изразя мнението си като цяло за финала , както и за Манчестер ( любимия отбор ) и за Бербатов. Та според мен причината, че Манчестер загуби финала не е че Кристияно е лаком или че Бербатов не е във форма (рядко е във форма напоследък) или пък, че Алекс е объркал тактиката (което е много смешно да се твърди от който и да е изключение на самия СЪР), нито пък че Барса е супер отбора тази година. За мен само и единствено случйността примесена с голяма доза късмет на Барса (още от полуфинала с Челси) е първопричината. Чисто и просто казано Барса тази година извади късмет (каквото и да значи това за силен отбор защото тя е). при наличието на четири английски отбора които стигнаха до четвърт финал, за всеки НЕанглийски отбор е късмет да вземе купа. Това е моето мнение аз съм от Манчестер , вероятно няма да се хареса на всички.

Коментар

• Бизнесът на тимаджиите в Татарстан изглежда им помага да получават ноу-хау от тамошния Рубин как се печелят мачове, особено срещу провинциалните отбори.
                      Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Първоначално изпратено от Вълчо-34
                      Ей, да честитим титлата по ритане на топка в България на "Левски"!
                      Мале, много загубени, това ЦСКАто. Срам ме е да кажа, че съм от тех... :-(
                      Ако изхвърлят десетина "лапачи" от ЦСКА, догодина може и да потръгнат нещата, но аз следващия сезон го виждам ТИМ-аджийски...

И аз им честитя титлата и им пожелавам успех в Шампионската!
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Първоначално изпратено от Вълчо-34
                        Ако изхвърлят десетина "лапачи" от ЦСКА, догодина може и да потръгнат нещата, но аз следващия сезон го виждам ТИМ-аджийски...

Абе мерси .. ама като гледам и наште кво играят...
                        ганкиното...
                        Ама толкоз си могат...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ей, да честитим титлата по ритане на топка в България на "Левски"!
                            И това ще мине ...

Коментар

• Да, за картони
                              Първоначално изпратено от ахмак
                              Станислав Манолев наказан ли е че не го е викнал Мъри.
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Станислав Манолев наказан ли е че не го е викнал Мъри.

Коментар

Working...
                                X