IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• въпреки загубата Левски игра много добре, на скорост с много подавания много желание и организирано. Просто в двата мача нямаха късмет. (тук виждам божията намеса............) . Георги Петков е най-класният Българскии вратар в последните 10 години (да ме прощават феновете на Иванков) . Вина има само за втория гол.

Георги Христов му вървеше повече с дългата коса.

Успех на Литекс и късмет на ЦСКА!

Коментар

• ...
      Ехххх...
      толкоз и за тази година...
      липсва резултатен нападател...
      ...
      За мен, Гошо вратарчето е виновен...
      Въпреки изпълненията и късмета...
      НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ далечни удари в рамката да са голове..
      ВЪПРЕКИ че бяха читави ВСИЧКИТЕ ...
      Според мен той просто не се пласира добре.. после вече е късно..
      А при това положение, като НИКОЙ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА ВКАРА ...
      отпадаме..
      УСПЕХ УТРЕ НА ЧОРБЕТАТА И ЛИТЕКС.. !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• жалко за Левски - толкова лесни съперници им се падат последните години и те пропускат шансовете си за класиране в групите на ШЛ - направо не е истина

срещу Тампере, Бате Борисов и Дебрецен ги видяхме колко струват

явно трябва да им се падне Ботев 1912 от Пловдив за да влезнат в групите и да зарадват феновете си
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• И просто незнам за какъв чеп ви е Сърмов Баси илюзията

Коментар

• От доста време покрай залагания на футболни мачове ми правеше впечатление голямата резултатност на унгарските отбори .Сега като гледам с каква лекота вкарват голове на Левски ми става ясно че тяхната федерация ,вместо да спретва купони по време на траур ,работи и резултата е налице .Тези нови топки явно са закупени отдаван в Унгария . .

Коментар

• Ако Левски не сътворят чудото днес, просто няма кога... толкова съм налял на 1Х в този мач, че едва ли ще пропуснат случая да се изгаврят с мен

P.S. Надявам се, ако печелят мача, поне да е с резултат, който да ги класира, а не с 0:1, което само ще ме прецака
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Колчо, гледай какво става тука:

"Бой на тренировка на Волфсбург
                25 авг. 2009 15:51

Дни след тежката загуба от Хамбургер с 2:4 напрежението във Волфсбург изби и на тренировка. Треньорът Армин Фее бе принуден да прекъсне за кратко днешното занимание заради сбиване между двама от неговите футболисти.

Босненецът Един Джеко и алжирецът Карим Зиани си налетяха при едно отиграване. Сбиването разигра съвременна версия на двубоя между Давид и Голиат. Зиани е висок 1, 69 см, а Джеко – 1,93.

Пръв босненецът блъснал с ръце в лицето съотборника си. Той се заел в боксов маниер да отвърне на удара и на свой ред налетял на Джеко. Притичалите съотборници се намесили и разтървали двамата.

Зиани дойде това лято от Франция. Там той игра за вицешампионът Олимпик Марсилия.

Изглежда безнаказания бой на тренировки на Волфсбург става редовно занимание. През април плеймейкърът Звездан Мисимович си размени удари с резервата Алвим. Тогавашният треньор Феликс Магат не наказа никого.

Тъй като сега не се е наложило Фее да разтървава сбилите си, то е възможно и този път случаят да остане само любопитна история. В събота шампионът Волфсбург гостува на Байерн Мюнхен."

Взеха да налитат на бой още преди да са дошли за мача

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  Само ЛЕВСКИ и МИЛАН.
                  Ходи пали свещи в катедралата за довечера тогава... че на лефскарите им трябва чудо!!!

Коментар

• Само ЛЕВСКИ и МИЛАН.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Ако бяхме тръгнали с 3 победи с по 3:0, рефренът щеше да е "Твърде рано е да се прецени имате ли шансове за титлата. Недейте да летите в облаците! Тотнъм, Стоук и Вила не са мерило за висока класа...". Сега е друго. На мен също ми прави впечатление слабата игра на МЮ, но предпочитам да си гледам моя отбор и да не се занимавам толкова с тях... Тепърва ще ги разкриват имат ли отбор за първото място или нямат. Само едно въпросче за размисъл: ако нещо се случи с Рууни (наказание или контузия) какво се случва с МЮ?
                      никви проблеми ...
                      Вленсия и Нани, че разнищат сека защита...
                      :P
                      Забравяш нашето лъвче
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Ако бяхме тръгнали с 3 победи с по 3:0, рефренът щеше да е "Твърде рано е да се прецени имате ли шансове за титлата. Недейте да летите в облаците! Тотнъм, Стоук и Вила не са мерило за висока класа...". Сега е друго. На мен също ми прави впечатление слабата игра на МЮ, но предпочитам да си гледам моя отбор и да не се занимавам толкова с тях... Тепърва ще ги разкриват имат ли отбор за първото място или нямат. Само едно въпросче за размисъл: ако нещо се случи с Рууни (наказание или контузия) какво се случва с МЮ?
                        никви проблеми ...
                        Вленсия и Нани, че разнищат сека защита...
                        :P
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тенис: Григор Димитров ще срещне германец на старта в "Ю Ес Оупън"

25 август 2009 | 11:18 | Агенция "Фокус"
                          Ню Йорк. Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу Тобиас Камке (Германия) в първия кръг на квалификациите за Откритото първенство на САЩ, съобщава официалният сайт на надпреварата. Миналата година нашият представител спечели титлата в същия турнир, но при юношите, което му осигури „уайлд карт” в тазгодишното издание при мъжете. Срещата е последна в днешната програма на квалификациите и е с начален час 18:00 (българско време). Мачовете от основната схема в „Ю Ес Оупън” ще стартират на 31 август, а квалификациите започват днес и завършват на 28 август. Тобиас Камке е с 15 места под Григор Димитров в световната ранглиста на АТП, заемайки 281-о място. Вчера българинът се изкачи с две места в класацията и вече е на 266-о място.

ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА НАШИЯ ТАЛАНТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Проблемите ни ще са 5 пъти по-малки отколкото тези, които вие бихте имали при контузия на Торес или Джерард!!!

Коментар

• Ако бяхме тръгнали с 3 победи с по 3:0, рефренът щеше да е "Твърде рано е да се прецени имате ли шансове за титлата. Недейте да летите в облаците! Тотнъм, Стоук и Вила не са мерило за висока класа...". Сега е друго. На мен също ми прави впечатление слабата игра на МЮ, но предпочитам да си гледам моя отбор и да не се занимавам толкова с тях... Тепърва ще ги разкриват имат ли отбор за първото място или нямат. Само едно въпросче за размисъл: ако нещо се случи с Рууни (наказание или контузия) какво се случва с МЮ?
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от man_united
                                С такива футболисти още много * 20 години няма да станете шампиони:

http://videos.sapo.pt/l06Ie0sG9QyL10B2CJ49

Аз вече Ви писах - фаворит No 1 за титлата е Челси, No 2 сме ние... а вие ще се борите за 3тото място с Арсенал и Ман Сити (евентуално)
                                Колкото до фаворитите - ако се гледат само първите три кръга вие сте толкова фаворити за титлата , колкото баба ми е фаворит за следващия полет до Луната.
                                Не можете да приемете фактите, че нямате отбор за шампион на Англия!
                                Ако перефразирам една сентенция - "не става само с бягане и ритане - трябва и акъл"

Аз нашия отбор си го гледам и въпреки, че ме дразни на моменти виждам и добри страни в представянето! Ще видим вие как ще се представите като гост на Уигън например, който е много корав отбор и въпреки това отнесе петицата от червените дяволи!

ПП Към групата на претендентите за 3то и 4то място трябва да прибавим и Тотнъм, които се представят страхотно в първите кръгове!

Коментар

Working...
                                X