Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПоздравления за Греъм, Марин, Вълчо и всички, които обичат Пуул
Поздравлението по случай 3-ти март показа защо Ливърпул е най - обичания клуб.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Браво на нашите момчета! Представиха се на ниво срещу твърде слабия МЮ. Ако не беше Бербо (греда и удар, изчистен от гол линията) си бяха само с почетния гол и без друго създадено положение. Тук отново ми се иска да повдигна въпроса как игра празноглавеца Шрек и как нашето момче
Играч на мача 101% е Луис Суарес. Защитниците на МЮ пипаха топката при 1 на всеки 3 опита да мине покрай тях. Разбира се поздравления и за Каут, който имаше 100% успеваемост при чистите положения, които му се откриха.
Мнението ми за картоните... Изключително много мразя такива влизания, при които защитника вдига крака си и удря противника в колянотоТака стават най-големите бели и наистина няма нищо с което да оправдая Карагър за тази проява, за която заслужаваше безусловен червен картон! Ситуацията с Рафаел, ако се беше случила без да я има предходната, щеше да бъде изгонен. При спестения червен картон, нямаше как да бъде показан такъв на Рафаел. Един вид компенсация.
Феновете на Арсенал пък трябва да са изключително недоволни от своите, които пропуснаха в този кръг да се превърнат във фаворит за спечелване на титлата...
Поздравления за Греъм, Марин, Вълчо и всички, които обичат Пуул"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениеизявлението на съра ли визираш
http://www.thefa.com/TheFA/Disciplin...-denies-charge
съра е поел официален ангажимент пред ФА, че ако тази година ги направят шампиони от следващата година мангалчестър щели да се прекръстят на съдийчестърLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНевъзпитано пуберче!
не му се сърди ............ Никола е хубаво момчевари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА за този сезон има и друга причина.
http://www.thefa.com/TheFA/Disciplin...2011/Ferguson-
съра е поел официален ангажимент пред ФА, че ако тази година ги направят шампиони от следващата година мангалчестър щели да се прекръстят на съдийчестърLast edited by JackDaniels; 06.03.2011, 17:57.вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Поздрав за феновете на Ливърпул и по-здрав за феновете на МЮ.
http://www.youtube.com/watch?v=ma3Nax8yyOE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАбе тъпир ти не видя ли, че написах че играете по-добре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениеа за следващия има още много време за да се пише каквото и да е
Иначе съм привърженик на английския футбол, но от много години насам, тазгодишния шампионат е най-постния...Имам надежди за догодина да е по-добър и затова коментирам.
Коментар
Коментар