If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Глей са, понякога сме толкова трагични, че не ми се гледат... Прав си. Но така беше и онзи сезон с петте купи. Но все пак марката е марка.
само пълек глупак може да отрече успехите ви ..................... но играта не кефи
няма я насладата , красотата и т.н.
няма кой да се запали по футбола гледайки червения тим от Ливърпул
Играта не кефи от 1991-1992.Но тази година има напредък.Играеме много по-агресивно и правиме силна преса.А и физическата подготовка е по-добра.Неслучайно Ерик Геретс каза,че нашите му приличали на зайчетата на "Дюрасел"
А и още нещо.Затова любовта между феновете на Ливърпул и отбора е толкова силна.Защото е изстрадана с всеки мач и с всяка победа или загуба И ако има "пребоядисали" се фенове на други отбори то родиш ли се фен на Ливърпул,умираш фен на Ливърпул
аааа? ти гледа ли мача, дебелия балет накрая само късмета ги спаси ...
играели си били като котка с мишка, хе хе хе ... абсолютни бездарници
Първоначално изпратено от _1912_
Първоначално изпратено от B.Graham
Мене ме е яд, че руснаците не праснаха Дебелия балет.
белия балет си играеше като котка с мишка с руснаците
ДА , мача го гледах и ако в някой карамбол топката бе случайно слезнала във вратата на Реал , в следващата атака белите щяха да вкарат отново и да поведат в резултата - на това му се казва КЛАСА
за пояснение на "читателите" /както казва 4и4ката без пари4ките/ :
фен съм на Барселона в Испания и "стисках палци" за Зенит Санкт Петербург /в миналото издание на Купата на УЕФА и в мача за суперкупата на Европа с Ман.Юн./
Коментар