IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от _1912_
    Първоначално изпратено от Вълчо-34
    Глей са, понякога сме толкова трагични, че не ми се гледат... Прав си. Но така беше и онзи сезон с петте купи. Но все пак марката е марка.

само пълек глупак може да отрече успехите ви ..................... но играта не кефи

няма я насладата , красотата и т.н.

няма кой да се запали по футбола гледайки червения тим от Ливърпул
    Играта не кефи от 1991-1992.Но тази година има напредък.Играеме много по-агресивно и правиме силна преса.А и физическата подготовка е по-добра.Неслучайно Ерик Геретс каза,че нашите му приличали на зайчетата на "Дюрасел"
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
      Е, 1912, веднъж извадихме нож на умрело куче... некакви турци беха...:-)
      то тогава турците някакви залози правили , но всичко се покри
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Е, 1912, веднъж извадихме нож на умрело куче... некакви турци беха...:-)
        И това ще мине ...

Коментар

Глей са, понякога сме толкова трагични, че не ми се гледат... Прав си. Но така беше и онзи сезон с петте купи. Но все пак марката е марка.

само пълек глупак може да отрече успехите ви ..................... но играта не кефи

няма я насладата , красотата и т.н.

няма кой да се запали по футбола гледайки червения тим от Ливърпул

Коментар

• А и още нещо.Затова любовта между феновете на Ливърпул и отбора е толкова силна.Защото е изстрадана с всеки мач и с всяка победа или загуба И ако има "пребоядисали" се фенове на други отбори то родиш ли се фен на Ливърпул,умираш фен на Ливърпул
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
              Първоначално изпратено от Вълчо-34
              Според мен по-здрав мач ще е на нашите срещу холандчетата
              дано вашите не се мъчат много довечера , че всичките си срещи ги печелят с един гол разлика , а понякога и гол не могат да вкарат

от както Бенитез застана начело , инфарктите сред привържениците ви били нараснали двойно
              Аз съм навит да спечелиме всичките си срещи докрая с 1:0 И в шипа и в ШЛ
              Life won't wait for you.

Коментар

• Глей са, понякога сме толкова трагични, че не ми се гледат... Прав си. Но така беше и онзи сезон с петте купи. Но все пак марката е марка.
                И това ще мине ...

Коментар

дано вашите не се мъчат много довечера , че всичките си срещи ги печелят с един гол разлика , а понякога и гол не могат да вкарат

от както Бенитез застана начело , инфарктите сред привържениците ви били нараснали двойно

Коментар

Аз за него се надявах ама нъцки
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Според мен по-здрав мач ще е на нашите срещу холандчетата
                      И това ще мине ...

Коментар

• според моята програма

Интер-Вердер

Коментар

Другите макарони...
                          Я пак?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Другите макарони...
                            И това ще мине ...

Коментар

• Бай дъ уей кой мача ще дават по БТВ-то?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                                аааа? ти гледа ли мача, дебелия балет накрая само късмета ги спаси ...

играели си били като котка с мишка, хе хе хе ... абсолютни бездарници

Първоначално изпратено от _1912_
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Мене ме е яд, че руснаците не праснаха Дебелия балет.
                                белия балет си играеше като котка с мишка с руснаците
                                ДА , мача го гледах и ако в някой карамбол топката бе случайно слезнала във вратата на Реал , в следващата атака белите щяха да вкарат отново и да поведат в резултата - на това му се казва КЛАСА

за пояснение на "читателите" /както казва 4и4ката без пари4ките/ :

фен съм на Барселона в Испания и "стисках палци" за Зенит Санкт Петербург /в миналото издание на Купата на УЕФА и в мача за суперкупата на Европа с Ман.Юн./

Коментар

Working...
                                X