If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е мерси за поздравите То не е станало кой знае какво умножих 50 лв по 7. Иначе рипането ще е 1Q 2009.
Това за борсата или за МЮ?
Life won't wait for you.
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Вълчо-34
Коле, поздравления! Имаш от мен едно питие за точната прогноза!
Па ако кажеш и кога че рипнеме нагоре... То ми омръзна само на полвин пенсия да карам...:-)
Е мерси за поздравите То не е станало кой знае какво умножих 50 лв по 7.
Иначе рипането ще е 1Q 2009.
Фъргюсън: Платихме за победата с три контузии, Бербатов бе блестящдата : 1 Октомври 2008 г. 11:08 ч.Мениджърът на Юнайтед не пропусна да отбележи головете на Бербатов
Сър Алекс Фъргюсън изпита смесени чувства след победата 3:0 над датския Oлборг, тъй като заради контузии в мача загуби трима от своите играчи.
Пол Скоулс, Уейн Рууни и защитникът Рафаел бяха сменени поради медицински, а не заради тактически решения.
Първата смяна за "червените дяволи" се случи само 15 минути след началото на мача, когато изнесоха на носилка Пол Скоулс.
"Играта ни беше много добра, но загубихме Пол Скоулс, който е възможно да се възстановява поне няколко седмици. На всичкото отгоре имаме още двама футболисти с контузии - младият Рафаел и Рууни", отбеляза сър Алекс Фъргюсън.
"Уейн усети болка, когато се отправи към тъч линията, за да вземе топката и ние веднага го заменихме. Вероятно това е цената за нашата победа. Изпуснахме доста голови положения, но въпреки това сме щастливи, че взехме четири точки и в момента сме на това място в класирането, на което искаме да бъдем", допълни още наставникът на Манчестър Юнайтед.
Мениджърът на Юнайтед не пропусна да отбележи головете на Бербатов.
"Димитър Бербатов вкара два фантастични гола, особено втория. Това ще му донесе самочувствие. Когато трансферът ти е толкова висок, трябва да вкараш първия си гол колкото се може по-бързо", каза след мача сър Алекс.
Коле, поздравления! Имаш от мен едно питие за точната прогноза!
Па ако кажеш и кога че рипнеме нагоре... То ми омръзна само на полвин пенсия да карам...:-)
И това ще мине ...
Коментар
Anton Chigurh
Абе и аз се опасявах, че няма да играе но рискувах. Все пак е безумие да оставиш 30 млн. паунда на скамейката. Така ще ти падне ROA-то.
Българският гросмайстор Веселин Топалов е новият стар лидер в световната шахматна ранглиста. 19-ият световен шампион оставя зад себе си Александър Морозевич. Българинът спечели Големия шлем в Билбао и отвя конкуренцията. Друг наш сънародник - Иван Чепаринов е на 33-а позиция.
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар