IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Левски е голям отбор, Бербо е играл тук, изцепи се треньорът на Жилина
    01.10.2008 18:27
    Наставникът на Жилина Душан Радолски направи любопитен гаф на пресконференцията преди мача с Левски от първия кръг за Купата на УЕФА."
    Тия "Жилина" вече са паднали горките
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от _1912_
      Първоначално изпратено от Вълчо-34
      Глей са, понякога сме толкова трагични, че не ми се гледат... Прав си. Но така беше и онзи сезон с петте купи. Но все пак марката е марка.

само пълек глупак може да отрече успехите ви ..................... но играта не кефи

няма я насладата , красотата и т.н.

няма кой да се запали по футбола гледайки червения тим от Ливърпул
      Играта не кефи от 1991-1992.Но тази година има напредък.Играеме много по-агресивно и правиме силна преса.А и физическата подготовка е по-добра.Неслучайно Ерик Геретс каза,че нашите му приличали на зайчетата на "Дюрасел"
      Геретс ви бъзикна , но явно и ти не си разбрал

ще ти го кажа направо , аз от химия не разбирам , но в ЛИвърпул добре се справят явно

по този въпрос АНАЛизатора Петър Караиванов - той е химик
      Абе Геретс каза точно това което съм разбрал.Похвали ни тъй като неговите играчи по едно време им свършили силите а нашите продължили да тичат.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Прилича ми на: имам си 3 любими акции и всеки ден си допълвам, независимо на каква цена

Поздрави за Бербатов- е тва е убав залог

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
          Никола, с тая система си обречен long term
          Ами за сега връзва. А и long term всички сме мъртви.

Коментар

• Никола, с тая система си обречен long term

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от Nikola
              Дано този път 50 те лева за победи Интер, Ман УТД и Барса издържат.
              Не съм много в час - какъв е коефициента?
              4.59 общо. Но аз всяка седмица го пускам тоя бет независимо да ли играят за ШЛ или първенствата им.
              Как всяка, та ако на 5-я път не излезне, значи излизащ на загуба, тъй ли?
              Ами да ама като спечеля може да си позволя да загубя 5 седмици. Ама в повечето случаи си печелят 3-те отбора
              То зависи най-много програмите им ама тази година са ок.

Коментар

• Ааа, мисля, че като не излезе само губи 50, иначе печели по коефициента?
                И това ще мине ...

Коментар

• Благодаря:-)
                  И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    4.59 общо. Но аз всяка седмица го пускам тоя бет независимо да ли играят за ШЛ или първенствата им.
                    Как всяка, та ако на 5-я път не излезне, значи излизащ на загуба, тъй ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        И това ще мине ...

Коментар

• Дано този път 50 те лева за победи Интер, Ман УТД и Барса издържат.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от _1912_
                            Глей са, понякога сме толкова трагични, че не ми се гледат... Прав си. Но така беше и онзи сезон с петте купи. Но все пак марката е марка.

само пълек глупак може да отрече успехите ви ..................... но играта не кефи

няма я насладата , красотата и т.н.

няма кой да се запали по футбола гледайки червения тим от Ливърпул
                            Играта не кефи от 1991-1992.Но тази година има напредък.Играеме много по-агресивно и правиме силна преса.А и физическата подготовка е по-добра.Неслучайно Ерик Геретс каза,че нашите му приличали на зайчетата на "Дюрасел"
                            Геретс ви бъзикна , но явно и ти не си разбрал

ще ти го кажа направо , аз от химия не разбирам , но в ЛИвърпул добре се справят явно

по този въпрос АНАЛизатора Петър Караиванов - той е химик
                            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Извинявай, обърках цитата...
                              И това ще мине ...

Коментар

• няма кой да се запали по футбола гледайки червения тим от Ливърпул Sad

Аз помня отдавна...
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X