Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИмпулсните заряди са слаби. Сигурно има извънземни в мазето
и когато установяват връзка с кораба майка - има смущения.
Затова уредите трябва да имат и aliens-detection !
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНестабилен честотен генератор, понеже трябва да е много чувствителен е надут колкото е възможно, а е и евтин. Също щом е с батерия значи няма филтри за смущения може би..за честотите които вкарват импулсните зарядни.
и когато установяват връзка с кораба майка - има смущения.
Затова уредите трябва да имат и aliens-detection !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми тя тая радиация и лъчения да не идват просто така в дома на матейко
D.Y.F-091066
Коментар
-
Pyramid, не може да се пътува физически, Сигурен съм, тези скорости за придвижване във времето са посилни само за най малките частици. С тях се прехвърля информация, дори не са частици сигурно. Ако човечеството успява да оцелява някога ще разбере как е направено всичко.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време. Да си повдигнем самочувствието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време. Да си повдигнем самочувствието.
...А пропищяването на уредчето, е междузвездното намигване:
СПОКО, наблюдаваме ви, всичко върви по план. Няма проблеми.
...и там, успокойте и приласкайте Вергилча, да не се тревожи. Няма да ви нападаме. Даже ще ви помогнем по пътя към звездите.
ААСЛИЛУЙЯЯЯ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКакто винаги си прав
Затова още не могат да разшифроват буквите в пещерите
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНе е достатъчно. Трябва да има и aliens-detection !препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Или изводи за това, кой език е по-мощен информационно и предава повече информация с по-малко букви.
Затова още не могат да разшифроват буквите в пещерите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]търси камера с моушън детекшън
Коментар
-
mirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време. Да си повдигнем самочувствието.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Днес уредчето пищя още 2 пъти. Сглобявахме мебели в съседната стая и само го чух, но не видях нищо. Най-близкия GSM беше на 5-6 метра, така че GSM-ите отпадат като първопричина за смущения. Утре ще поработя по опитната постановка. Освен уредчетата ще трябва и захранване на всички + камера + пак захранване. Тези, които са на батерии не стават. Трябва да са с вградени акумулатори и да ги оставя включени към USB зареждачка. С камерата може да е проблем. Имам GoPro, но тя прегрява много бързо. Имам и разни други, включително и на DJI, но все още не знам коя ще ми свърши работа.
Има и друг проблем - как после се търсят 2 секунди запис сред файлове от цялото денонощие? Ще трябва да измисля нещо.
търси камера с моушън детекшънпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Днес уредчето пищя още 2 пъти. Сглобявахме мебели в съседната стая и само го чух, но не видях нищо. Най-близкия GSM беше на 5-6 метра, така че GSM-ите отпадат като първопричина за смущения. Утре ще поработя по опитната постановка. Освен уредчетата ще трябва и захранване на всички + камера + пак захранване. Тези, които са на батерии не стават. Трябва да са с вградени акумулатори и да ги оставя включени към USB зареждачка. С камерата може да е проблем. Имам GoPro, но тя прегрява много бързо. Имам и разни други, включително и на DJI, но все още не знам коя ще ми свърши работа.
Има и друг проблем - как после се търсят 2 секунди запис сред файлове от цялото денонощие? Ще трябва да измисля нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами явно ни смятат за аборигени.
- 1 like
Коментар
Коментар