Vergil1975, мрежите за споделяне на информация в интернет пръщят от лъжи и измами, още ли не си разбрал. Това нещо е нелечимо освен ако не се забранят, затворят и да не съществуват. За съжаление не само ти им вярваш. За космоса са най големите лъжи, като започнеш от кацания на Луната в миналото, всички космически агенции са си позволявали да лъжат защото не могат да ги изобличат. В момента нито могат да стигнат надалеч, нито могат да видят, те не са се развили да могат да правят такива неща защото това което представляваме очевидно не му е позволено - дадено да може да прави такива неща. Какъв ИИ при липса на естествен, програмата трябва да се казва - изкусен лъжец. Толкова си можем.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Т.е. Извънзем и може и да има, АЛА НИКАКЪВ ТЕЛЕСКОП, НЕ БИ МОГЪЛ ДА ВИДИ нито светлини на планетите им, нито кораб н сравнимо разстояние. Виж, отсам Юпитер /нека е Сатурн, отмен да мине/- да, допускам. Ама около друга звезда - съжалявам, не достигат нито светлина, нито резолюция. А Вергилчо е по изцепки и изявите неподготвен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Прав си. Поддавам се на провокации,което е грешка.Ще я поправя.
И тъй като видно е,че провокациите няма да спрат и няма да се води цивилизована дискусия, просто ще прекратя участието си във форума.Не съм се регистрирал,за да ставам изтривалка на разни комплексари.Когато ФАКТИТЕ говорят, и боговете мълчат.
Пък и НЕ Е звезда, а някакъв кораб. Вместо МЕГАВАТИ СВЕТЛИНА от кв.метър, само единици миливати (МИЛИАРДИ ПЪТИ ПО-МАЛКО) И ОТ НЕГО ЕЛЕМЕНТАРНО НЕ ПОСТЪПВА СВЕТЛИНА В ТЕЛЕСКОПА. ТОЛКОВА Е НИЩОЖЕН НА ЗВЕЗДНИЯ ФОН.Last edited by Pyramid; 14.01.2025, 23:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Що бе?Какео и е на фидкусията?Върви си, с пълен ход: Ти тропаш с краче, народът се смее, става панаир - всичко е наред.
И тъй като видно е,че провокациите няма да спрат и няма да се води цивилизована дискусия, просто ще прекратя участието си във форума.Не съм се регистрирал,за да ставам изтривалка на разни комплексари.Не мога да разбера какво е това желание да обидиш или подиграваш други хора заради мнението им.И аз обиждам ,но единствено, когато отвръщам на обиди и подигравки.Но явно това е положението и няма да се промени.Last edited by Vergil1975; 14.01.2025, 22:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНапротив-ще спра да пиша ,щото ползотворна дискусия не може да се води.Влизам вече само да отговарям на обидите,щото няма как да оставя Сульо и Пульо да ме обижда.
А кой е вампирясал от липса на мъжки ласки се вижда много добре. Сигурно и по пълнолуние се чува воят.Last edited by Pyramid; 14.01.2025, 23:26.
- 1 like
Коментар
-
И защо не си го патентовал?Ти си живееш в някакъв измислен свят, в който си голям изобретател и тъй като не си,използваш форума да си изливаш злобата.Last edited by Pyramid; 14.01.2025, 22:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тц. По понятни причини. Спрете да го захранвате с отговори и ще залинее. Ептен е вампирясалLast edited by mibova; 15.01.2025, 16:04.
Коментар
-
Не "знае метод", ами "изобрети нов им
кратно по-продуктивен метод + обоснова 75% технологична готовност". Май има разлика, не.мислиш ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Отново?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеОтново?Няма нищо по-лесно да спреш пушенето. Лично аз, съм го спирал, поне 100 пъти.
Коментар
-
Кой беше ти,та си толкова компетентен?Същият, който знае метод за добив на шистов газ ли?
кратно по-продуктивен метод + обоснова 75% технологична готовност". Май има разлика, не.мислиш ли?Last edited by Pyramid; 14.01.2025, 21:20.
Коментар
-
Абе младеж, ти определено си изтръпнал и не се усещаш, каква е гавра: Телескопът ПЛАНЕТАТА не може да види, ама бил "видял светлини с изкуствен характер". Как пък не видя ОГРОМНИЯ надпис "МЫ В ПИЗДЕ"?!?
- 1 like
Коментар
Коментар