IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• barbaron, защото постоянно внушаваш някакви неистини за да се направиш на голям, а просто си одъртял.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      barbaron, ако бяха червени щяхме да сме Китай на Балканите, проблема е че при нас това червено леко като го одраскаш и изкача отдолу тъмносиньо.
      Ти още ли не си разбрал, че твоите безсмислени реплики въобще не ме интересуват

Коментар

• barbaron, ако бяха червени щяхме да сме Китай на Балканите, проблема е че при нас това червено леко като го одраскаш и изкача отдолу тъмносиньо.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Вече имам някакво логично обяснение на феномена и затова отворих друга тема за радиациите и атомните бомби. Там в тази тема ще опиша откъде според мене идват тези огроми изблици на облъчване, които да, гайгер-мюлеровите броячи доказаха, че ги има, но вече стана късно и си лягам. Та нека да го оставим за утре.
          Недей да си лягаш
          Точно когато спиш най-много те облъчват,
          и за да не го разбереш, блокират цялата ти апаратура

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
            В миналото е имало случай да се види НЛО за секунди, минути или дори час, но еднократно, сега наблюдавам няколко НЛО да висят в покрайнините на Пазарджик вече над 1 месец всяка нощ.Медийно отразяване НУЛА.Все едно е най-нормалното нещо на света.В Тик ток видях видеа и от други градове в България. Като един извънземен Биг Брадър те ни наблюдават по цяла нощ.
            От тези ми наблюдения и от хилядите видеа с НЛО,които изгледах прави впечатление, че повечето време се появяват през нощта и ако се появят през нощта в почти всички случаи са със светлини,а на дневна светлина нямат такива светлини.Според мен тия светлини са някаква форма на идентификация между самите НЛО. Не знам каква им е целта, но със сигурност не е нещо положително за хората.
            Напротив Извънземните с положителна цел висят над България

Като ви гледам парламента с 85% червени жабчета,
            само извънземните могат да ви помогнат да се измъкнете от блатото

Коментар

В миналото е имало случай да се види НЛО за секунди, минути или дори час, но еднократно, сега наблюдавам няколко НЛО да висят в покрайнините на Пазарджик вече над 1 месец всяка нощ.Медийно отразяване НУЛА.Все едно е най-нормалното нещо на света.В Тик ток видях видеа и от други градове в България. Като един извънземен Биг Брадър те ни наблюдават по цяла нощ.
              От тези ми наблюдения и от хилядите видеа с НЛО,които изгледах прави впечатление, че повечето време се появяват през нощта и ако се появят през нощта в почти всички случаи са със светлини,а на дневна светлина нямат такива светлини.Според мен тия светлини са някаква форма на идентификация между самите НЛО. Не знам каква им е целта, но със сигурност не е нещо положително за хората.
              Абе изостанали са те, нямат си радио...

Коментар

• В миналото е имало случай да се види НЛО за секунди, минути или дори час, но еднократно, сега наблюдавам няколко НЛО да висят в покрайнините на Пазарджик вече над 1 месец всяка нощ.Медийно отразяване НУЛА.Все едно е най-нормалното нещо на света.В Тик ток видях видеа и от други градове в България. Като един извънземен Биг Брадър те ни наблюдават по цяла нощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ми тя тая радиация и лъчения да не идват просто така в дома на матейко
                  Вече имам някакво логично обяснение на феномена и затова отворих друга тема за радиациите и атомните бомби. Там в тази тема ще опиша откъде според мене идват тези огроми изблици на облъчване, които да, гайгер-мюлеровите броячи доказаха, че ги има, но вече стана късно и си лягам. Та нека да го оставим за утре.

Коментар

• Някъде в България .... китно селце .... идилия ....седят двама край селският казан и варят ракия. Отпред каца извънземен кораб, от който излиза хомункулус и отива при тях. А те спокойно продължават да си варят ракията.
                    Стоял хомункулусът, гледал ги и накрая казал:
                    - Здравейте, аз съм хомункулус!
                    Двамата го погледнали и единият, свивайки рамене, казва на другия:
                    - Ванка,сипи му на Хомункулус!
                    Сипали му, той го изпил, а двамата си седят и продължават да зяпат казана.
                    Хомункулусът пак:
                    - Здравейте, аз съм хомункулус!
                    Двамата пак го погледнали:
                    - Ванка,сипи му на Хомункулус!
                    Изпил го, а двамата все си седят. Тук извънземният не издържал и казал:
                    - Господа, аз съм извънземен!
                    - Такааа, Ванка,стига му толкова на Хомункулус...

Коментар

Е то украинци и руснаци се избиват, които имат толкова общо какво остава за извънземни ако решат да ни изтребят. Изобщо няма да им пука,че може да имаме някаква обща връзка. Още повече според шумерските летописи вече се е случвало и всемирния потоп, който е описан и в Библията, е предизвикан от извънземните, за да избият хората.
                      Представи си че, те са основно загрижени да спасят кожата (живота, в собственото си разбиране) и, в същото време осъзнават, че живи, до края, нямат дори теоретич инизглефи да стигнат. Възможно ли е? Предполагам, да. Връзва ли се логиката ? -Във висока степен. Значи?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        barbaron, това е правено от онези дето правят копачките и ви обират парите. До сега нещо евтино да продават и да има филтри за паразитни токове не съм виждал, то затова и работи с батерии.
                        Има и друга причина: МОБИЛНОСТ. Без батерии, не можеш да го разнасяш, където искаш. Пък и вдига продажбите. На батериите. И там искат да ядат.
                        Last edited by Pyramid; 26.01.2025, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

След като има повече от една планета с живот, естествено е видовете извънземни да са повечко. Ама има и теория за панспермията, съгласно която И ние самите, да сме следствие пренос на живот между планетите и ДНК/РНК да са част от по-малък сортимент тухлички (чужд дизай, работен по лиценз). Да не се окаже че, Вергилчо се пали прекалено, настоявайки да се подготвяме са нападение от роднини.
                          Е то украинци и руснаци се избиват, които имат толкова общо какво остава за извънземни ако решат да ни изтребят. Изобщо няма да им пука,че може да имаме някаква обща връзка. Още повече според шумерските летописи вече се е случвало и всемирния потоп, който е описан и в Библията, е предизвикан от извънземните, за да избият хората.

Коментар

• satz, няма защото не съществува такова нещо.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• barbaron, това е правено от онези дето правят копачките и ви обират парите. До сега нещо евтино да продават и да има филтри за паразитни токове не съм виждал, то затова и работи с батерии.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Такова лъчение би йонизирало и газът в луминисцентна лампа - съответно ще и падне съпротивлението. Мисля ще е добро и евтино допълнение.

Дистанционното геосондиране може да е, ама инфо как работят няма много
                                По принцип, тези дистанционни сондирания, те с какви потоци частци или лъчи работят? С гама или с неутрони? Понеже, неутрони досега не съм чувал да се фокусират, както и гама лъчите, също. Проблемът там е в сложности с материала за огледалата, а и май само 2 рентгенови телескопа има ...
                                Last edited by Pyramid; 25.01.2025, 15:09.

Коментар

Working...
                                X