barbaron, защото постоянно внушаваш някакви неистини за да се направиш на голям, а просто си одъртял.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarbaron, ако бяха червени щяхме да сме Китай на Балканите, проблема е че при нас това червено леко като го одраскаш и изкача отдолу тъмносиньо.
- 1 like
Коментар
-
barbaron, ако бяха червени щяхме да сме Китай на Балканите, проблема е че при нас това червено леко като го одраскаш и изкача отдолу тъмносиньо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВече имам някакво логично обяснение на феномена и затова отворих друга тема за радиациите и атомните бомби. Там в тази тема ще опиша откъде според мене идват тези огроми изблици на облъчване, които да, гайгер-мюлеровите броячи доказаха, че ги има, но вече стана късно и си лягам. Та нека да го оставим за утре.
Точно когато спиш най-много те облъчват,
и за да не го разбереш, блокират цялата ти апаратура
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ миналото е имало случай да се види НЛО за секунди, минути или дори час, но еднократно, сега наблюдавам няколко НЛО да висят в покрайнините на Пазарджик вече над 1 месец всяка нощ.Медийно отразяване НУЛА.Все едно е най-нормалното нещо на света.В Тик ток видях видеа и от други градове в България. Като един извънземен Биг Брадър те ни наблюдават по цяла нощ.
От тези ми наблюдения и от хилядите видеа с НЛО,които изгледах прави впечатление, че повечето време се появяват през нощта и ако се появят през нощта в почти всички случаи са със светлини,а на дневна светлина нямат такива светлини.Според мен тия светлини са някаква форма на идентификация между самите НЛО. Не знам каква им е целта, но със сигурност не е нещо положително за хората.Извънземните с положителна цел висят над България
Като ви гледам парламента с 85% червени жабчета,
само извънземните могат да ви помогнат да се измъкнете от блатото
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ миналото е имало случай да се види НЛО за секунди, минути или дори час, но еднократно, сега наблюдавам няколко НЛО да висят в покрайнините на Пазарджик вече над 1 месец всяка нощ.Медийно отразяване НУЛА.Все едно е най-нормалното нещо на света.В Тик ток видях видеа и от други градове в България. Като един извънземен Биг Брадър те ни наблюдават по цяла нощ.
От тези ми наблюдения и от хилядите видеа с НЛО,които изгледах прави впечатление, че повечето време се появяват през нощта и ако се появят през нощта в почти всички случаи са със светлини,а на дневна светлина нямат такива светлини.Според мен тия светлини са някаква форма на идентификация между самите НЛО. Не знам каква им е целта, но със сигурност не е нещо положително за хората.
- 1 like
Коментар
-
В миналото е имало случай да се види НЛО за секунди, минути или дори час, но еднократно, сега наблюдавам няколко НЛО да висят в покрайнините на Пазарджик вече над 1 месец всяка нощ.Медийно отразяване НУЛА.Все едно е най-нормалното нещо на света.В Тик ток видях видеа и от други градове в България. Като един извънземен Биг Брадър те ни наблюдават по цяла нощ.
От тези ми наблюдения и от хилядите видеа с НЛО,които изгледах прави впечатление, че повечето време се появяват през нощта и ако се появят през нощта в почти всички случаи са със светлини,а на дневна светлина нямат такива светлини.Според мен тия светлини са някаква форма на идентификация между самите НЛО. Не знам каква им е целта, но със сигурност не е нещо положително за хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми тя тая радиация и лъчения да не идват просто така в дома на матейко
- 1 like
Коментар
-
Някъде в България .... китно селце .... идилия ....седят двама край селският казан и варят ракия. Отпред каца извънземен кораб, от който излиза хомункулус и отива при тях. А те спокойно продължават да си варят ракията.
Стоял хомункулусът, гледал ги и накрая казал:
- Здравейте, аз съм хомункулус!
Двамата го погледнали и единият, свивайки рамене, казва на другия:
- Ванка,сипи му на Хомункулус!
Сипали му, той го изпил, а двамата си седят и продължават да зяпат казана.
Хомункулусът пак:
- Здравейте, аз съм хомункулус!
Двамата пак го погледнали:
- Ванка,сипи му на Хомункулус!
Изпил го, а двамата все си седят. Тук извънземният не издържал и казал:
- Господа, аз съм извънземен!
- Такааа, Ванка,стига му толкова на Хомункулус...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЕ то украинци и руснаци се избиват, които имат толкова общо какво остава за извънземни ако решат да ни изтребят. Изобщо няма да им пука,че може да имаме някаква обща връзка. Още повече според шумерските летописи вече се е случвало и всемирния потоп, който е описан и в Библията, е предизвикан от извънземните, за да избият хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarbaron, това е правено от онези дето правят копачките и ви обират парите. До сега нещо евтино да продават и да има филтри за паразитни токове не съм виждал, то затова и работи с батерии.Last edited by Pyramid; 26.01.2025, 09:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
След като има повече от една планета с живот, естествено е видовете извънземни да са повечко. Ама има и теория за панспермията, съгласно която И ние самите, да сме следствие пренос на живот между планетите и ДНК/РНК да са част от по-малък сортимент тухлички (чужд дизай, работен по лиценз). Да не се окаже че, Вергилчо се пали прекалено, настоявайки да се подготвяме са нападение от роднини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Такова лъчение би йонизирало и газът в луминисцентна лампа - съответно ще и падне съпротивлението. Мисля ще е добро и евтино допълнение.
Дистанционното геосондиране може да е, ама инфо как работят няма многоLast edited by Pyramid; 25.01.2025, 15:09.
Коментар
Коментар