IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

И не просто към Земята, а към интелектуалния и научен център на Земята - Тикток. Засега сигналът не е получен другаде.
    Грешиш. Получен е в Пазарджик. На 106.7 MHz.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

1.Получен е сигнал от Проксима Б към Земята.
      И не просто към Земята, а към интелектуалния и научен център на Земята - Тикток. Засега сигналът не е получен другаде.

Коментар

Само дето:
        2.Забелязани са светлини от изкуствен произход на тая планета.
        3.Засечен е огромен обект, който се движи от тая звездна система към Земята.
        4.
        Има много НЛО на Земята и най-логичното е да са пристигнали от звездна система на 4 светлинни години, отколкото някоя,която е отдалечена на хиляди години или дори повече.
        Така че всички тия факти сочат, че Проксима Б е обитаема планета
        .
        Всичко боядисано в червено са измислици, които дори и в НЛО групите по света отдавна са престанали да ги плещят.

Знаеш ли - смени си вярата. Например започни да вярваш в магии и така по-малко ще ти се смеят хората. Освен това вече няма да изпитваш първичен страх от светещи лампички в небето и спокойно ще си караш колата нощно време.
        Last edited by Mateev; 06.02.2025, 19:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
          Както има разлика между охраняем и охраняван паркинг - нарочно пишат че е охраняем, и после при открадната кола не плащат, имаше такъв случай.
          Именно. Момчето твърди някакви неща, които, не знам откъде ги събира и после, се пъне, че били "факти". Как да го вземеш насериозно с толкова слаби аргументи? Тропането с краче и псувните изобщо не се броят.

Коментар

• Както има разлика между охраняем и охраняван паркинг - нарочно пишат че е охраняем, и после при открадната кола не плащат, имаше такъв случай.

Коментар

Аз соча факти от теб празни приказки. Инженер еди кой си
              Само дето, бъркаш "ФАКТИ " с "моите ТВЪРДЕНИЯ"
              4.Има много НЛО на Земята и най-логичното е да са пристигнали от звездна система на 4 светлинни години, отколкото някоя,която е отдалечена на хиляди години или дори повече.
              Така че всички тия факти сочат, че Проксима Б е обитаема планета.
              Отделно, "обитаеМА" и "обитаваНА"(В МОМЕНТА), са съвършено различни неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Айде, плочата пак надраскване, а грамофонът счупен.
                Аз соча факти от теб празни приказки. Инженер еди кой си

Коментар

Само дето:
                  4.Има много НЛО на Земята и най-логичното е да са пристигнали от звездна система на 4 светлинни години, отколкото някоя,която е отдалечена на хиляди години или дори повече.
                  Айде, плочата пак надраскване, а грамофонът счупен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тези звезди, червените джуджета, МНОГО ЧЕСТО имат подобни изригвания, според учените. Причината, вероятно, е в ниската маса и оттам, малката маса на ядрото и слабото магнитно поле, което не успява да удържи всеки порив на звездата. Ще рече, твърде често им се случва на планетите, 20 пъти по-близко до звездата от нас до Слънцето, да попадат в непосредствения и огън. За да се развие от бактерии цивилизация, си трябват милиарди години, обаче. Значи, кратно по-вероятно е, Великият Филтър, на планети като Проксима Б, да работи твърде често и твърде жестоко, за да успеят ИЗОБЩО да им проходът динозаврите. По ТАЗИ причина (освен по онези, дето съм те будалкал), напразно се тревожиш. Къде по-тревожно ми е от астероида Апофисза който (по някои данни), съществувала дали бяха 36 или 72[%] вероятност, да ни удари през 2029-та оли само след 4 години. Ето затова, носи си новите дрехи, гледай си кефа и не му мисли много. За толкива кратко време, не вярвам да успеем да развием чак толкова значими защитни способности.
                    Само дето:

Коментар

Открих липсващото парче от пъзела. През март 2017г е засечено много силно изригване на звездата Проксима Кентавър. Яркостта й се увеличава хиляди пъти. Такова изригване е унищожило изцяло или частично живота на планетата Проксима Б. Така че тия кораби, които идват насам не са само бойна флотилия, а колонизатори. Така че всякакви илюзии са изключени-те идват, за да се заселят на Земята. И има три варианта-да изтребят хората, да ги поробят или да живеят съвместно с нас(малко вероятно).Не случайно и са наблюдавани НЛО над военни бази и най-вече такива с ядрени оръжия. Това си е разузнаване преди инвазията.
                      Така че старшинка и Матейко колкото и да умувате и да не искате да признаете реалността, часовникът на Страшния съд е пуснат и отброява последните си дни.
                      https://megavselena.bg/gigantsko-izr...eto-na-zhivot/
                      Това изригване дава отговор на въпроса защо сега ще ни нападнат, а досега не са го правили. Ами,защото сега планетата им е негодна за живот и трябва да се заселят другаде.
                      Тези звезди, червените джуджета, МНОГО ЧЕСТО имат подобни изригвания, според учените. Причината, вероятно, е в ниската маса и оттам, малката маса на ядрото и слабото магнитно поле, което не успява да удържи всеки порив на звездата. Ще рече, твърде често им се случва на планетите, 20 пъти по-близко до звездата от нас до Слънцето, да попадат в непосредствения и огън. За да се развие от бактерии цивилизация, си трябват милиарди години, обаче. Значи, кратно по-вероятно е, Великият Филтър, на планети като Проксима Б, да работи твърде често и твърде жестоко, за да успеят ИЗОБЩО да им проходът динозаврите. По ТАЗИ причина (освен по онези, дето съм те будалкал), напразно се тревожиш. Къде по-тревожно ми е от астероида Апофисза който (по някои данни), съществувала дали бяха 36 или 72[%] вероятност, да ни удари през 2029-та оли само след 4 години. Ето затова, носи си новите дрехи, гледай си кефа и не му мисли много. За толкива кратко време, не вярвам да успеем да развием чак толкова значими защитни способности.

Коментар

• Открих липсващото парче от пъзела. През март 2017г е засечено много силно изригване на звездата Проксима Кентавър. Яркостта й се увеличава хиляди пъти. Такова изригване е унищожило изцяло или частично живота на планетата Проксима Б. Така че тия кораби, които идват насам не са само бойна флотилия, а колонизатори. Така че всякакви илюзии са изключени-те идват, за да се заселят на Земята. И има три варианта-да изтребят хората, да ги поробят или да живеят съвместно с нас(малко вероятно).Не случайно и са наблюдавани НЛО над военни бази и най-вече такива с ядрени оръжия. Това си е разузнаване преди инвазията.
                        Така че старшинка и Матейко колкото и да умувате и да не искате да признаете реалността, часовникът на Страшния съд е пуснат и отброява последните си дни.
                        https://megavselena.bg/gigantsko-izr...eto-na-zhivot/
                        Това изригване дава отговор на въпроса защо сега ще ни нападнат, а досега не са го правили. Ами,защото сега планетата им е негодна за живот и трябва да се заселят другаде.
                        Знам че всичко това звучи като сценарий от някакъв филм на ужасите, но всички факти водят до тоя извод. Лошото е,че не виждам начин за противодействие. НЛО са неуязвими за човешките оръжия, тогава остава да им се унищожаг базите. Но пък сме много уязвими, щото много лесно могат да унищожат сателитите и да върнат човечеството в каменната ера. Но ако зависи от мен бих още утре обявил военно положение във всички държави по света и бих унищожил базите им.Та може ония, които идват да се стреснат и да потърсят друга планета. Надали са по-войнствено настроени от хората. Макар че технологично много ни превъзхождат.
                        Last edited by mirodes; 06.02.2025, 18:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Какво "разбрахме" от този текст?
                          Грешки и поправки:
                          1. Ортографски: "кандидатдсвал" → "кандидатствал"
                          2. Пунктуационни: добавени запетаи и точки на подходящите места
                          3. Синтактични: "из такива места" → "в такива места"
                          4. Правописни: "хихо" → "тихо", "разлиихме" → "разлихме"
                          5. Семантични: "струваше звездите" → "закриваше звездите"
                          6. Печатни грешки: "о:ще" → "още", ">здрави" → "изправи"
                          7. Граматически: "пи дъното" → "по дъното"
                          8. Стилистични: премахнати излишни думи и подобрена структура на изреченията
                          Цъ. Нищо не си разбрал. ВСИЧКИТЕ грешка са печат и, т.к.мобилаторът ми се гъбарка и "ме редактира" при публикуването а, на мен, не ми се занимава вече.
                          The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
                            Не бих кандидатдсвал за член. Теб те разбирам, с цел забавление но...не разбирам - вероятно съм изостанал - КАКВО ТОЧНО се обсъжда из такива местаНАД мен беше, гледах към него поне 5 (пет) минути, АБСОЛЮТНО НИЩО с изключение на светлините не разлиихме с компанията, и после съвсем хихо, се издигна.
                            ...СЕГА се сетих : Имаше о: ще един странен момент: Когато се вдигна нагоре, триъгълникът от светлините се >здрави вертикално но...те се виждаха до последно. Светлините едно, са били И пи дъното, И върху горната му повърхност. Защо е странно? Ами, струваше звездите но, от точката в която бяхме ние, наблюдателите, бидейки НЕПРОЗРАЧНО, това тяло, би трябвало само да скрие тези светлините по пътя нагоре, не би трябвало да ги виждаме.
                            ...И пак, КАКВО ТОЧНО (би следвало от) това, че съм се присъединил към такава група?
                            Какво "разбрахме" от този текст?
                            Грешки и поправки:
                            1. Ортографски: "кандидатдсвал" → "кандидатствал"
                            2. Пунктуационни: добавени запетаи и точки на подходящите места
                            3. Синтактични: "из такива места" → "в такива места"
                            4. Правописни: "хихо" → "тихо", "разлиихме" → "разлихме"
                            5. Семантични: "струваше звездите" → "закриваше звездите"
                            6. Печатни грешки: "о:ще" → "още", ">здрави" → "изправи"
                            7. Граматически: "пи дъното" → "по дъното"
                            8. Стилистични: премахнати излишни думи и подобрена структура на изреченията

Коментар

• ...абе, да не съм го стимулирал да ходи лично да снима или (Боже, опази!) давзема проби от НЛО? Щото ако тъй, лошо:
                              Ами, ако го отвлекат?!?
                              Върни се, Вергилчо! Не съм искал да те ядат, аз не ти желая злото!

Коментар

• До Горна се чува, как момчето в Пазарджик си мисли, че се шегувам. А аз, съм напълно сериозен.

Коментар

Working...
                                X