Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В безсилието си се чудите за какво да се заядете. Дневниците на Колумб са публикувани ,преведени са на английски език и хора, които са ги чели казват какво описва той. Това е достатъчно.
Не правя официално разследване, та да му изискам дневниците(то няма и да ми ги дадат),да им назначавам превод.
Няма как мой човек, имам желязно доказателство.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Даааа, за първи път виждам цялостната ти концепция, в която явно сляпо вярваш. Познавам и други хора с такава сляпа вяра, като например Архитекта - има си собствена тема, в която сам си пише измислиците, но понеже неговата лудост е тиха, никой не му обръща внимание. Познавам и една необразована циганка, която лее олово, и при която жена ми преди много години ме заведе. И въпреки безкрайната простотия, в която лично се убедих с очите си, останах безкрайно изненадан каква голяма опашка от идиоти и идиотки имеше пред вратата и.
Тогава всъщност разбрах за първи път, че простотията и невежеството не е изолирано явление, а масово разпространена зараза сред нашето общество. Но понеже това също бяха хора с тиха лудост, никой не им обръщаше внимание и не им се сърдеше.
После се пояеи интернет и социалните мрежи, и тогава вече се убедих, че светът е пълен с идиоти, както полезни, така и безполезни. И тогава вече започнах да се дразня, защото установих, че най-големите идиоти имат най-висока собствена самооценка, и като правило са на-кресливите по форумите. Чак впоследствие осъзнах, че с такива хора е по-добре да не спориш, защото няма как да им налееш в главата нещо, което не не искат да го приемат.
И така стигаме до днешна дата, в която с такива хора вече искрено да се забавлявам. Така че изказвам благодарности и се надявам забавленията да продължат и за в бъдеще.
Дерзай-нямам намерение повече да пиша в тая тема и да ми се подиграват и обиждат комплексари като теб и фатмака. Можех още много интересни неща да напиша и да дам линк към клипове ,но бях дотук. Простотията и невежеството надделяха над интелекта и разума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНяма смисъл да пиша повече в тая тема. В коментара ми от 11.26 ч написах всичко важно по въпроса. Кой разбрал, разбрал. Нямам намерение да влизам в идиотски спорове със старшинката.
- 1 like
Коментар
-
СТРОГО погледнато, споменаването на Колумб, би трябвало да изглежда примерно така:Мои приятели/познати ми казаха че, според тяхна информация/допустимото тях разговори/ Клоумб бил писал че...(и т.н.).
Ама насипни приказки... Вергилчо, ти СЛЕДОВАТЕЛ ли си бил, лукова глава или? Ние, когато следяхме р/мрежите на съседите, записвахме дата, час, честота, позивна, ред на радио обмена и т.н.донпъл и подро ности. По същото време, пеленговахме и знаехме коя станция откъде излъчва (триангулацията - задължително), от р/мрежата на кое звеното съседните въоръжени сили е и така, събирахме СВЕДЕНИЯ , от които, СЛЕД ОБРАБОТКА, се водеха заключения за невероятно интересни изменения, водещи до определени изводи. ТИ, дето ни ги насипваш врели-некипели, искаш да ти вярваме на думата, БЕЗ АДЕКВАТНО ПОЗОВАВАНЕ НА ИЗТОЧНИЦИТЕ и, като откажем да.сме.лековерни и наивни, ни обви Явашев в какво ли не. Ами липсва ти прецизност на изказа, което свидетелства за липса на професионалност и компетентност ити компрометира всичките старания да ни убедиш в правотата си. Жаргон професионален - никакъв, експериментални потвърждение- НУЛА...
Още ли твърдиш, че си бил професионалист В СЛЕДСТВИЕТО?
ХАЙДЕ ДЕ!
Коментар
-
Не чувстваш ли колко си смешен?,Всъщност ти може и наистина да не разбираш ,ама Матеев се излага с тия въпроси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ безсилието си се чудите за какво да се заядете. Дневниците на Колумб са публикувани ,преведени са на английски език и хора, които са ги чели казват какво описва той. Това е достатъчно.
Не правя официално разследване, та да му изискам дневниците(то няма и да ми ги дадат),да им назначавам превод.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...т.е., преразказ по преразказ (и т.н., незнайно колко пъти)?
Коментар
-
Ти хептен изкука. Не правя официално разследване, та да му чета дневниците. То в такива случаи се назначава официално превод на документите на преводач.
В случая информацията е от хора, които са ги чели и няма никакви причини да не им вярвам.
Коментар
-
Кое е "доказано"?
Коментар
-
Следователно това не е доказателство, а ЕЖК (Една Жена Каза) ....
Коментар
-
Издиша на куков ден.Всичко е доказано.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ случая информацията е от хора, които са ги чели и няма никакви причини да не им вярвам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти остави Путин, виж Вергилчо. Колко много празноти и противоречия, а какъв НАПОР. Да, ама като го провериш - издиша,.ще.те.отвее.
Коментар
Коментар