Да повторим: Простото "съединяване"/"залепяне" на два файла, представлява промяна в техните маркери за начало и край и де факто, презареждане на таблицата за разположение ие на файловете, включващо още промяна в техните имена и адреси. Промяната на имената и адресите, Е промяна на съдържанието.на файловете и представлява манипулация, която компрометира достоверността им. Един наистина загрижен за правдата пазител на закона, трябва сам да е пример за законност... а Вергилчо открито държи на манипулацията на фактите и не разбира що не му вярват.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
За всички мои твърдения представям и доказателства и не говоря празни приказки като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ама разбира се. На проксимианците е. Сигурно, снощи пак са летели над Пазарджик в сетна надежда да ги огрееш и просветлиш, налЕ. И изобщо, за наличието на интелект, е единствен критерий това, съгласен ли е другият с мнението на една изкукала кука-ченге-оправдател на манипулацията на данни. Съгласен ли е - Е интелигентен. Не е ли - "куку" е, две жени са избягали от него и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Някой да е казал думичката "фалшив" или отново развинтеното въображение взе превес?
Повтарям и го пиша бавно, като за олигофрени:
1. Щом един клип е обработван, значи вече е КОМПРОМЕТИРАН !!!
2. За да повярва човек на такъв един клип, трябва да повярва и на обработчика, който се кълне "Вервайте ми, не съм фалшифицирал".
Ако това не го осъзнаваш, значи ти куца логиката, но аз това отдавна съм го констатирал, така че не се учудвам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
При запис, файлът се маркира с начало и край, и лежи на определени позиции във FAT (таблицата за разположение на файловете). Когато му изтриеш тези атрибути, ти се намесваш в този порядък и вече няма НИКАКВА ГАРАНЦИЯ за автентичност. Да, ама твърдеше нещо з "IQ 135". И се засягат, когато ти го преизчисляваме.
ТОВА Е, 13,5
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кое му е компрометираното?Просто няколко клипа са съединени в един.Няма никакви интервенции по тия клипове.Има видео и само с клипа,на който се виждат извънземните.
А такива като теб ,които отричат очевидни неща съм ги виждал много. Един даже беше заявил в съда,че не той бил задържан, а друг човек, въпреки че имаше лична карта в него,подписва протоколи и т.н.
ТОВА Е, 13,5
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid
Този 13,5 (сега може са скочи за "обида", нали съм бил с еди-какво-си ай-кю), ЯВНО, ТАКА Е РАБОЪИЛ, докато е бил "следовател" (да се чете "КУКА,", "ЧЕНГЕ" / от "ченгел"/) та, со е наблюдавал с подхвърлени "доказателства". След, като не отчита МАНИПУЛАЦИЯТА НА ФАЙЛА, СЪСТОЯЩА СЕ ОТ ПРЕМАХВА Е НА ОСНОВ И АТРИБУТИ, КАГО НАЧАЛО И КРАЙ И ЗАМЕСТВАНЕТО ИМ С ДРУГИ, СПЕЦИАЛНО ГЕНЕРИРАНИ, какво да очакваме.от него? Смятай, Матеев: той П8ДМЕ Я ОРИГИНАЛНИТЕ ФАЙЛОВЕ ЗА ТОЛКОВА НЕЗНАЧИТЕЛНО НЕЩО, КАТО ДА "ДОКАЖЕ ПРАВОТА" ПО ИЗМИСЛЕН СПОР БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ, изобщо не ми се мисли, какво.ли е.правил, за да се докара пред началството и да вземе премия за "повишена разкриваемост". Няма да го псувам, то си е цапане на ръцете с тоалетна хартия втора употреба.
И само отрепка може да заяви,че съм подправял доказателства, за да взема премия.Първо моята работа не е била свързана с разкриваемосг,това се върши от оперативните работници. Второ имам морал и никога не бих набедил невинен човек.Last edited by RUBLA; 19.02.2025, 22:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Някой да е казал думичката "фалшив" или отново развинтеното въображение взе превес?
Повтарям и го пиша бавно:
2. За да повярва човек на такъв един клип, трябва да повярва и на обработчика, който се кълне "Вервайте ми, не съм фалшифицирал".
Ако това не го осъзнаваш, значи ти куца логиката, но аз това отдавна съм го констатирал, така че не се учудвам.
А такива като теб ,които отричат очевидни неща съм ги виждал много. Един даже беше заявил в съда,че не той бил задържан, а друг човек, въпреки че имаше лична карта в него,подписва протоколи и т.н.Last edited by RUBLA; 20.02.2025, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Дреме ми какво вярваш или не .Използваш форума за лични обиди и подигравки като останалите двама изкукали дъртаци. Комуникацията ми с теб приключи.
И това,че един клип е съединен с други не означава, че е фалшив.
Хайде пътувай и не ме занимавай.
Повтарям и го пиша бавно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Важно е едно единствено нещо-фалшив ли е клипа или не.Веднъж се заблудих и публикувах линк към фалшив клип и когато го разбрах си признах грешката и се извиних. При теб подобно нещо няма как да стане, дори когато явно клиповете не са фалшиви ти ги отричаш.И обиждаш.И що си мислиш, че ще ти мълча.Можеш без последици да си обиждаш работниците ,не и мен. На зло куче, зъл прът.
1. Какво виждаме
2. Клетвата на обработващия "Вярвайте ми, че не съм фалшифицирал нищо".
Един следовател би трябвало да ги знае тези неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНека да направим едно обобщение:
1. Миро публикува тотално фалшив отвсякъде клип, видим от 1 километър, че е такъв
2. Миро се изцепва "И тоя клип не е обработван,а си е 100 процента автентичен.".
3. Опитваме се тактично да му обясним, че в клипа има десетки обработки
4. Той го въприема това като война, и започва да оплюва и обижда с каруцарски обиди всички подред
И има обработка на снимките, не на клипа.
Коментар
-
Нека да направим едно обобщение:
1. Миро публикува тотално фалшив отвсякъде клип, видим от 1 километър, че е такъв
2. Миро се изцепва "И тоя клип не е обработван,а си е 100 процента автентичен.".
3. Опитваме се тактично да му обясним, че в клипа има десетки обработки
4. Той го въприема това като война, и започва да оплюва и обижда с каруцарски обиди всички подред
- 3 Харесвания
Коментар
-
Юридически грамотен би трябвало да си ти, т.к.уж си завършил импрактикувал кахо следовател (докато аз НИКОГА не съм се занимавал с тази тема) ама НА, и ти не знаеш че, "поправяните" данни, са компрометирани. Също както подхвърлените пари на набедените женици. По телевизията, неведнъж, излъчваха ВИДЕОЗАПИСА НА ПОДХВЪРЛЯНЕТО.
Също и от изобретяване не разбираш, а като малко дете, си тръгнал да коментираш това, в което си гола вода.
...Всъщност, трябва ли да се учудваме, кой е опорочил правосъдието у нас, ако сам Вергилчо е бил следовател? Емпиричните факти, които наблюдаваме тук, дават категоричен отговор.
Но изобщо не се учудвам при положение, че си с Ай Кю колкото на амеба.Last edited by mibova; 19.02.2025, 17:13.
Коментар
-
Ти явно стана и специалист по наказателно право освен гениален изобретател. Иванчева бе осъдена от три съдебни инстанции и затова е в затвора. Прокурор може само да повдигне обвинение,но единствено съдът решава дали някой е виновен или не.А аз никога не съм бил в съдебната система.
Ясно е ,че си юридически неграмотен и е добре, че хора като теб никога не са вземали решения за съдбата на други хора.Ти си просто един изкукал дядка с претенции за велик изобретател.
Също и от изобретяване не разбираш, а като малко дете, си тръгнал да коментираш това, в което си гола вода.
...Всъщност, трябва ли да се учудваме, кой е опорочил правосъдието у нас, ако сам Вергилчо е бил следовател? Емпиричните факти, които наблюдаваме тук, дават категоричен отговор.
- 1 like
Коментар
Коментар