Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако не ми тръгне проекта добре дай да развъргим бизнес-аз ще почна да публикувам по социалните мрежи тия неща,ще ходя да говоря при някои известни блогери, а ти ще строиш бункерите.
То и в друго има потенциален пазар - пакети или куфарчета с вещи и оборудване, необходими за първите дни в постапокалиптичното общество. Списъка с дреболии, които да ги има в куфарчето, има няколко стотин реда. Някои от тях обаче са буквално задължителни и са животоспасявщи. Например противогаз, малко Гайгер-Мюлерово брояче, хапчета йод, прожектор, соларно панелче, аптечка, уредче за филтриране на вода и т.н.Last edited by Mateev; 14.02.2025, 21:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Ами.., защо тогава се караш с Матеев...Той може да ти помогне да си осребриш знанията...Виж колко разнородни бизнеси е развил...Да го ползваш нещо като бизнес - ангел...
А проекта не е свързан с бизнес, а с услуги.Ще бъде нещо уникално, като ще си приложа натрупаните знания.Най-важното е да го популяризирам.Last edited by mirodes; 14.02.2025, 21:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Гледал съм клипове, при които строежа на бункери направо си беше бизнес. Бункера представлява сравнително голямо помещение от дебела пластмаса и с някакво обзавеждане вътре в него. Транспортира се с TIR. Там на място се изкопава дупка с трактор, поставя се бункера в нея и се залива с бетон. Бункера си имаше стъпалца и се затваряше с пластмасов капак с уплътнение.
Ето един за 400 000 долара.
Last edited by mirodes; 14.02.2025, 21:05.
Коментар
-
Не.Това е работа за инженери като Матейко и старшинката. Аз съм скаран с техниката, затова пък имам много знания. Свързан е със знания.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Теб даже и да те напсува човек не върви. Толкова си смешен. Не знам защо,но не предизвикваш гняв в мен,а само смях.
В известна степен дори си ми симпатичен, и ти си бил в структурите за сигурност, и на теб като мен не ти е провървяло в живота, за да достигнеш пълния си потенциал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Страхова невроза нямам.Занимавал съм се с такива боклуци и на никой не съм мълчал,бил съм много пъти на косъм от смъртта заради болестите си,така че аз съм последния човек на света, който може да има страхова невроза.Ако някой мисли,че ме е страх може да дойде и да ме пробва.
Казвам до какви изводи съм стигнал, пък който иска да им вярва. Колкото до бункера-наистина не се знае дали ще помогне, ама пак е по-добре да го има човек ако има възможност да изгради такъв.
- 1 like
Коментар
-
Не.Това е работа за инженери като Матейко и старшинката. Аз съм скаран с техниката, затова пък имам много знания. Свързан е със знания.
Ето един за 400 000 долара.
Last edited by Mateev; 14.02.2025, 20:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Въображението, на Природата, Бабалата, кратно надминава и най-безумните човешки фантазии. Та,
1. Не се шегува 13,5 . Забрави. Сериозен е, като Смъртта и данъците.
2. Възможно е. Може и още отгоре.
В известна степен дори си ми симпатичен, и ти си бил в структурите за сигурност, и на теб като мен не ти е провървяло в живота, за да достигнеш пълния си потенциал.А и си и един от малкото по-ляво настроени хора във форума. Щото тук 99 процента са ултрадесни.В икономически смисъл, не в политически.Last edited by mirodes; 14.02.2025, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧовече, кажи най-накрая, че се шегуваш, будалкаш се с нас
Не е възможно нормален човек толкова да е изкукуригал
1. Не се шегува 13,5 . Забрави. Сериозен е, като Смъртта и данъците.
2. Възможно е. Може и още отгоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
филмирал се е
ще му мине
само да се разкарат тия светлини над къщата
мирко, мой човек си
и пак ти го казвам
опитай се да се концентрираш върху нещо друго
и извънземните сами ще изчезнат
като ковида
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Аааааа,да не би това да е новият ти проект - строеж на бункери....И с тая тема си правиш маркетингово проучване за потенциални клиенти....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Чувал съм, че в Щатите много хора си правят бункер или помещение под земята, но то това е за защита от урагани и торнада. Може би радиационни укрития - това мога да го повярвам, че някой богаташш може да даде пари да си го построи. Точно против извънземните обаче бункера е последното нещо, което може да те защити, и последното нещо, от което би се страхувл един нормален човек.
Твоето е страхова невроза. Много жени я имат - страх например от паяк или от мишка. Върви на лекар, има хапчета, с които той може да те успокои.
Казвам до какви изводи съм стигнал, пък който иска да им вярва. Колкото до бункера-наистина не се знае дали ще помогне, ама пак е по-добре да го има човек ако има възможност да изгради такъв.
Коментар
-
Бате Радко не ми дреме за мен.Въпросът е,че всички данни, които съм събрал сочат, че ще има някакъв вид интервенция от тяхна страна.Нямя как да знам каква точно ще е.Но един човек с доста информация по въпроса, работел за американската армия и занимавал се с извънземни каза, че е започнал да си прави бункер,в който да се скрие и в който да издържи месеци наред той и семейството му.Аз няма как да направя такъв бункер,ама тия,които имате пари може да си направите.И това е съвсем сериозна препоръка, знаеш, че спрямо теб винаги ще имам добри чувства и намерения.
- 1 like
Коментар
-
Еби си майката, боклук.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар