IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Да де, и "ваксиниран" беше преди това, нали
    Аз не бях ваксиниран. Хвана ме при втората вълна. PSR тест положителен, на снимката двустранна плевмония. Личната лекарка по телефона каза какви лекарства и два антибиотика да взимам. За 9 дни положението ми се влоши и жената се обади на бърза помощ. Приеха ме и вече бях толкова зле, с мъка изкачих до третия етаж където беше отделението. Там ме почнаха с два други антибиотика и лекарстава венозно. Не ме излекуваха напълно / не знам и дали беше възможно /, но състоянието ми се подобри значително. След 12 дни престой ме изписаха. 10 дни карантина и още толкова болнични с още един антибиотик за опашка. Върнах се на работа половин човек и почти три месеца минаха преди да се почуствам нормално.
    Направих си ваксина 6 месеца след това и "бустер" три пъти. После спрях защото ковид стана като обикновен грип.
    Докато бях в отделението не почина нито един човек. Когато съпругата ми отиде да вземе болничния изнесли един починал.
    Това което правеше впечатление от 8 стаи шест бяха мъже и само две жени.
    Имах двама колеги които починаха от ковид. Може да са имали съпътстващи заболявания / и аз имах/. Не знам дали са били ваксинирани. При съпругата ми нейн колега се разболя на рожденният си ден и отказа да влезе в болница. Предполагам не е бил ваксиниран. В последният ден на карантината дъщеря му когато му занесла храна го намерила починал.
    Случаи всякакви. Не може да се правят изводи без сериозно статистическо изследване.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Тия извънземни си шарят небето над Русия,както си искат - нато ряпа да яде.

https://vk.com/chemtrails

https://vk.com/chemtrails?z=photo-26...57376215%2Frev

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        ...отвлякохме се. Говорехме за НЛО.
        Да де, същата психоатака, от същите автори, със сходна крайна цел - свръхконтрол, грабеж

Коментар

• ...отвлякохме се. Говорехме за НЛО.

Коментар

...СВИРЕП БЕЗЖАЛОСТЕН КОВИ, две мнения няма
            Цъ. Нещо друго

Коментар

Без кавички. Затова пък, доста леко. Други се давеха в дробовете си в съседната стая. На влизане почина един, малко преди да ме изпишат - друг...
              Мисълта ми е че, нещо мина през почти всички и просто физически, едва ли е измислица или чиста психосоматика.
              .

Коментар

Умря в дома си. На сутринта СЛЕД ваксината.
                ...СВИРЕП БЕЗЖАЛОСТЕН КОВИ, две мнения няма

Коментар

И аз я карах, най-най-най-най леката и кратка настинка в целият ми живот. А от познати, роднини, приятели, съседи, колеги - само който се излъга да отиде в болница, при белите убийци, влезе на крака и излезе с краката напред
                  Що бе? Друг мой колега, хич даже и не ходи в болница. Умря в дома си. На сутринта СЛЕД ваксината. Докато още един пък, го карал. И той умря.

- Иди ги разбери, кой от какво. Обикновено, вдички умират от смърт. Само тук няма едно мнение, кой защо се е възнесъл.

Коментар

Аз влязох в болницата и ме оправих. Яка, двустранна пневмония. .

Коментар

И аз я карах, най-най-най-най леката и кратка настинка в целият ми живот. А от познати, роднини, приятели, съседи, колеги - само който се излъга да отиде в болница, при белите убийци, влезе на крака и излезе с краката напред
                      Аз влязох в болницата и ме оправих. Яка, двустранна пневмония. А майка ми щеше да умре у дома от това, дето го нямало. С усилия я вкарах в болницата (на два пъти) и сега си говорим у дома. Тъй че, по-полека. С нямането на това, дето го било нямало. Случва се, да прегази не едного и двама. Както го "няма". Ей така, "недоказано". Виж, че се злоупотреби мощно с него, е факт. Както го "нямаше".

Коментар

Мои познати починаха от тая гафост, дето я било нямало. И аз я карах на два пъти, дето я било нямало...
                        Taя гадост за да твърдиш,че е вирус трябва да се докаже .

Ако ковид съществува, вирусни частици следва да могат да се изолират и от тях да се извади генетичен материал, съвпадащ с този, използван при разработването на теста. Без тази стъпка, твърдението, че той служи като доказателство за наличието на вирус, е в най-добрия случай догадка, а в най-лошия – престъпна измама. Оставяйки настрана вируса, ако този тест има проблем с фалшиви положителни резултати, какъвто всички биологични тестове имат, то тестването на неинфектирано население и „отворената“ дефиниция на Ковид-19 ще позволи епидемията да продължи вечно. Самата PCR технология не е предназначена да открива вируси. Това твърди дори нейният „баща“ - Кари Мълис.
                        Почти 200 институции и лаборатории от цял свят признават, че не разполагат с публикация, показваща изолацията и пречистването на коронавируса.

Съжалявам за приятелите ти , но това не доказва нищо. Предполагам са починали в болница.
                        Дали са били ваксинирани също има значение . Освен това над нас постоянно исипват нано прахоляк ,който е много по-опасен .

Коментар

Мои познати починаха от тая гафост, дето я било нямало. И аз я карах на два пъти, дето я било нямало...

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                            Ей затва ви трябват искуствените папагали, да повтарят лъжите ви по сто пъти с надежда да станат истини !

НЯМА ковид и не е имало !
                            Мои познати починаха от тая гадост, дето я било нямало. И аз я карах на два пъти, дето я било нямало...
                            Last edited by Pyramid; 28.12.2024, 00:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Това с дихателя, ми харесва, да.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X