If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иначе тези които правят панаирите с фак пунктовете са от Възраждане. Затвориха един и в мола в София
А значи е изборно мероприятие.....
Интересно... Ако не ги затворят ще направят 4% на Възраждане...., то явно пак ще ги минат щото у нас 95% от хората са против тези ваксини / да няма грешка и голяма част от ваксинираните по принуда също/ А другите партии си правят пас....
Тези мобилни пунктове са поредното маркетингово мероприятие.... ако някой се излъже добре, ако не билборда седи на площада....
Всичко е безкрайно прогнило и не става въпрос за здраве....
Иначе тези които правят панаирите с фак пунктовете са от Възраждане. Затвориха един и в мола в София
Според мен трябва да се организират и да ЗАТВОРЯТ всички фургони по панаирите. На кои здравни норми отговарят? Хигиена, стерилност. Да си спомняте за един фризер на -70 за СЪХРАНЕНИЕ на факсина дето разбиваха стената. Сега няма проблем да се бодат с кебапчетата на 40 градуса !?!?!?!?
Аз се чудя що някой се факса на поляната !?!?!? Ами да вземат и на поляната да раждат !?!?!?
Или по добре на гробищата че АКО стане нещо и направо да го копат.
Нямам нищо против всеки да си чупи главата как иска.
Против съм медицинските ФАШИСТИ КОИТО НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ ДЕТО ТЕ САМИ СИ ГИ ПИШАТ.
И още по ЛОШО НАРУШАВАТ ПРАВАТА МИ ДЕТО ГИ ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА.
Иначе ТЕРОР си има повсеместен. Дали ще те бият и еб@т 100 или 1000 пъти не виждам никаква разлика.
До 2-3 пъти най-много и вече е все тая
Тези мобилни пунктове са поредното маркетингово мероприятие.... ако някой се излъже добре, ако не билборда седи на площада....
Всичко е безкрайно прогнило и не става въпрос за здраве....
Ботич, не съм сигурен, че си наясно какво точно се е случило във Варна..... и си се поддал на първоначалната емоция на съпротивата :-)
Без да коментирам дали ваксините имат разрешение за използване у нас / не знам, но предполагам че не...все тая/ . Представяш ли си антиваксъри си направили терористична организация и НАПАДНАЛИ пункт за ваксинация с невинни лекари , които тровят и трепят хората с ваксини. Засега са ги нападнали вербално, а скоро ще има и физически случки.
Ти имаш ли нещо против че Матеев се е ваксинирал ? Аз нямам даже мисля, че е добре хората над 60 да обмислят да се ваксинират. Никой нормален т.н. антиваксър / какъвто не е никой поне в този форум/ няма нищо против който иска да се ваксинира. Тук не сме съгласни с неща , които засягат нашето здраве и свобода, с принудата да сме тестови мишки на своя отговорност, с лъжите и медийните маниулации и т.н. Но отново едва ли някой има нещо против който желае да се ваксинира.
И на този фон представяш ли си се сформира групичка , която ще затвори цял мобилен ваксинационен пункт , а сигурно има 20 други във Варна....Ще накривят шапката на който желае да се ваксинира.
Обаче в същото време това се показва по медиите като АТАКА...., антивасърите злодеи.... Не осъзнаваш ли ПОСТАНОВКАТА или тези антиваксъри не са много умни ? Та тази случка и сигурно ще има още няколко ще доведат до ПОСЛЕДИЦИ, терор и цензура и т.н. Разглеждай случката като подпалването на Райхстага при Хитлер от комунистите....
И преди съм писал жив или умрял, с нужда или без нужда на никой няма да му се размине ваксината. Както се оказа вируса не е чума и сме близо до стаден имунитет, но ще се създадат други предпоставки за задължителна ваксинация и преследвания на еврейваксърите....
Според мен трябва да се организират и да ЗАТВОРЯТ всички фургони по панаирите. На кои здравни норми отговарят? Хигиена, стерилност. Да си спомняте за един фризер на -70 за СЪХРАНЕНИЕ на факсина дето разбиваха стената. Сега няма проблем да се бодат с кебапчетата на 40 градуса !?!?!?!?
Аз се чудя що някой се факса на поляната !?!?!? Ами да вземат и на поляната да раждат !?!?!?
Или по добре на гробищата че АКО стане нещо и направо да го копат.
Нямам нищо против всеки да си чупи главата как иска.
Против съм медицинските ФАШИСТИ КОИТО НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ ДЕТО ТЕ САМИ СИ ГИ ПИШАТ.
И още по ЛОШО НАРУШАВАТ ПРАВАТА МИ ДЕТО ГИ ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА.
Иначе ТЕРОР си има повсеместен. Дали ще те бият и еб@т 100 или 1000 пъти не виждам никаква разлика.
До 2-3 пъти най-много и вече е все тая
Добре г-н Балъков,карате ме да падам на вашето супер ниско ниво.Ок.
Как в Сирия са давали достоверна информация през първата или която и да е вълна,след като там е имало/има и ще има военни действия? Кой ги е е броял ,вие ли ?
В премера са дадени и други страни ако Сирия с военните действия не те кефи г-н високо ниво
Смъртността в различните държави показва нивото на здравеопазването в съответната държава а не дали са ваксинирани
В България дори да са ваксинирани като в Израел смъртността пак ще е в пъти по висока
Страхотна логика.Да не си жена ? Лошото е ,че в тази логика няма нищо вярно,даже не се и доближава
Коментар