Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Без да коментирам дали ваксините имат разрешение за използване у нас / не знам, но предполагам че не...все тая/ . Представяш ли си антиваксъри си направили терористична организация и НАПАДНАЛИ пункт за ваксинация с невинни лекари , които тровят и трепят хората с ваксини. Засега са ги нападнали вербално, а скоро ще има и физически случки.
Ти имаш ли нещо против че Матеев се е ваксинирал ? Аз нямам даже мисля, че е добре хората над 60 да обмислят да се ваксинират. Никой нормален т.н. антиваксър / какъвто не е никой поне в този форум/ няма нищо против който иска да се ваксинира. Тук не сме съгласни с неща , които засягат нашето здраве и свобода, с принудата да сме тестови мишки на своя отговорност, с лъжите и медийните маниулации и т.н. Но отново едва ли някой има нещо против който желае да се ваксинира.
И на този фон представяш ли си се сформира групичка , която ще затвори цял мобилен ваксинационен пункт , а сигурно има 20 други във Варна....Ще накривят шапката на който желае да се ваксинира.
Обаче в същото време това се показва по медиите като АТАКА...., антивасърите злодеи.... Не осъзнаваш ли ПОСТАНОВКАТА или тези антиваксъри не са много умни ? Та тази случка и сигурно ще има още няколко ще доведат до ПОСЛЕДИЦИ, терор и цензура и т.н.
Разглеждай случката като подпалването на Райхстага при Хитлер от комунистите....
И преди съм писал жив или умрял, с нужда или без нужда на никой няма да му се размине ваксината. Както се оказа вируса не е чума и сме близо до стаден имунитет, но ще се създадат други предпоставки за задължителна ваксинация и преследвания на еврейваксърите....
Коментар