IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
    Това не е ли публичен форум, където всеки може да си казва мнението, без да обижда останалите? Или след като ме накарате да се ваксинирам против волята си, ще ми казвате дали и кога имам право да пиша в публичен форум. Все повече всичко ми заприличва на едни събития от преди малко по-малко от век...
    Виждам, че доста упорито се опитваш сам да се вкараш в ролята на непотърсен адвокат защитник на правата на колега-антиваксър, но ми се струва, че не си напълно наясно със значението на термините, които употребяваш (или умишлено ги изкривяваш). Тук не става дума за инакомислещи, не става дума и за мнение. Ако беше мнение - щях да му отговоря по същество, но когато някой с евтини тъпизми се опитва да ме изкара платен трол - с такива обикновено не се церемоня. Но ти ако си много упорит - продължавай да се бориш за правата на "засегнатите". Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

В Перу получиха със закъснение ваксините и масово се ваксинираха.
      И резултатите не закъсняха, очевидни са тук:
      Дръжки. Просто вълната премина. Дори по продължителност е същата като предишната вълна.

Ама къде по-интересно е да се откриват връзки с положението на звездите, нивото на река Нил или ваксинациите.

Коментар

• Мдам. Не е ли наистина забавно как цял един континент липсва в Ковид новините. Нямат ли трупове по улиците? Горките, ни даун имат, ни зелени, ни дори кафеви дрисификати.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Бахти, даже Перу са напред с ваксинацията...
          Вицът за българина дето изял солта, тоягите и накрая си платил като поп явно не е никакъв виц а реалност.
          Днес гледах, че в Африка са ваксинирани само 2% от населението и се зачудих защо първите 20 места в класацията не са заети от държави като Нигерия, Чад, Еритрея, Судан, етц. Опитвам се да си го обясня.

Сега нека да позная отговора: Там почти няма статистика и никой не брои по колко и от какво умират хората всеки ден. Това ще е отговора, нали?

Коментар

Иванчо, седни си, слаб (2)
            Барби, седни си и ти! Слаб (2) и за теб.

Перу се намира в южното полукълбо и сега там започва летния сезон! А както знаем през лятото с повишаването на температурите и влажността на въздуха вирусните инфекции намаляват. Перу понеже е близо до екватора няма ясно изразени сезони като температура а разликата между лято и зима е повече във влажността. Зимата е много по сухо и съответно средата за вирусите е по добра.

Коментар

Направи го сега на плакати и ги разлепи у маалата. Да станеш и там известен.
              Па току виж на изборите сичките гласували за Перу.
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Хихихи, казваш , че се набодоха след като изградиха естествен стаден имунитет и заслугата е на ваксините.
                Те и в Швеция така направиха, сега може и в Беларус...., и при нас така ще стане . След тази и може би още 1 вълна достатъчно хора ще са преболедували и паралелно ще върви ненужно, но за сметка на това принудително бодене. И след това хоп ваксините помогнаха :-))))
                При бабите с деменция в хоремага ще си много вървежен....:-)

Коментар

Бахти, даже Перу са напред с ваксинацията...
                  Вицът за българина дето изял солта, тоягите и накрая си платил като поп явно не е никакъв виц а реалност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
                    Елементарно. В Перу.
                    В Перу получиха със закъснение ваксините, поучиха се от грешките си и масово се ваксинираха.
                    Резултатите не закъсняха, очевидни са на графиката:
                    Last edited by barbaron; 28.10.2021, 13:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Това не означава ,че си втора категория човек Истината е ,че и аз не разбирам този страх от ваксинация и не желанието да предпазиш себе си и околните защото не знаеш кого ще изпратиш в болница, а не дай Боже и в гроба. Обаче имаш право да правиш каквото искаш ако спазваш всички противоепидемични мерки. Обществото около мен е ваксинирано на около 70 % поне / скоро не съм гледала колко са / и вече живее доста спокойно без излишни мерки и забрани.
                      Истината е, че и аз не разбирам този страх от не"ваксинираните". Какво притеснява ваксинираното общество да общува с останалите? Уж защитени, а пишат нервно и агресивно в повечето случаи и не изглежда да са закрили темата......

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                        Някой вече пише ли устава на Партията на ваксинираните и кога ще е учредителното събрание?
                        За един прЕАтел питам...
                        нема нужда - ХИТЛЕР е написал всичко за ФАШИЗМА. Те само повтарят
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Някой вече пише ли устава на Партията на ваксинираните и кога ще е учредителното събрание?
                          За един прЕАтел питам...
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Задачка за деца от 1ви клас:
                            • Има пандемия, има ваксини. Къде живеят най-глупавите хора на Земята?

Елементарно. В Перу.

Коментар

• Задачка за деца от 1ви клас:
                              • Има пандемия, има ваксини. Къде живеят най-глупавите хора на Земята?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB

Що, той си е прост като гъдулка. Русороб с акъл за повече от две стотинки виждал ли си?
                                Предавам се. Обиждайте хората на воля. Ваша работа, няма да ви се меся.

Коментар

Working...
                                X