IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ваксините могат да се инжектират на хора от 5 до 95 години, нямат никакви сранични ефекти и противопоказания. Очевидно не действат предпазващо.
    На горното отговаря единствено 0,9% воден разтвор на сол /натриев хлорид/

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
      Мале колко много глупости написани в толкова малко текст....
      Старост нерадост....
      То дори не знаеш какво означава думата щам....
      "умниче", ето я дефиницията за ЩАМ:
      "Щам е понятие, което характеризира генетична вариация или подтип на даден организъм. Терминът се употребява за вируси или бактерии.
      Щамът се характеризира с незначителни разлики в генетичната информация, които не могат да формират нов вид организъм. Тъй като бактериите и вирусите са изключително вариабилни, често при култивирането им или свободното им разпространение, възникват мутации и в частност нови щамове."
      А ти разбра ли какво виждаш на картинката
      Толкова си "умен", че не виждам смисъл да споря с теб и побратимите ти
      Last edited by barbaron; 02.11.2021, 15:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
        Вижте какво прави това "грипче"

вирус няма, който се ваксинира е идиот овца и роб.
        умрелите са от стрес от задължителната игла...дето не е задължителна

пп песимиста коментирай данните нали си уж по сметките. виж зимната вълна 2020-та и 2-те вълни тази година... тези хора в + са умрели от нищото...

Last edited by bertram; 02.11.2021, 15:04.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          на мен ми прави впечатление, че познатите ми скептични към ваксините поетапно минават в другия лагер, но след неприятна среща с вируса.
          хора, които цяло лято се периха, че това било отрова, не било тествано, нямало ефект - след изкаран по-тежко ковид от тях или близките им ..бързат да се ваксинират още преди да е изтекъл препоръчания от лекарите срок след пребуледуване.
          Да се ваксинираш, ако не си в рискова група, е много глупаво, но всеки има право на избор. Но да се ваксинираш след като си преболедувал трябва да си много облъчен.
          Last edited by X_Y; 02.11.2021, 15:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Твоите "факти" са ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ.
            Фактите ми са факти и са истина .
            Last edited by X_Y; 02.11.2021, 15:00.

Коментар

• Вижте какво прави това "грипче"

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
                Факт е че на един приятел , на местото на ваксината където е ударена се лепи магнитче.
                +1

Коментар

Моди , защо ми триеш поста ?
                  Какви лични нападки виждаш , като всичко това са лъжи в цитата . Или трябва да останат лъжите от поста , а опровержението им да се нарече ''лични нападки ''
                  Кой е лъгал че няма вирус или че е е ''само грипче'' . Аз такива постове тук не съм виждал . Кой е твърдял че ходи само по пенсионерите - и такова не съм чел тук . Това са лъжи .
                  А за останалите неща , още нищо не е доказано . Факт е че на един приятел , на местото на ваксината където е ударена се лепи магнитче.
                  А ваксините като борба с вируса са безсилни и нямат ефект - да .
                  Твоите "факти" са ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ.
                  Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:52.

Коментар

• bbd, спрете целенасочено да се заяждате с един и същи човек във форума.
                    रादोस्त

Коментар

• Моди , защо ми триеш поста ?
                      Какви лични нападки виждаш , като всичко това са лъжи в цитата . Или трябва да останат лъжите от поста , а опровержението им да се нарече ''лични нападки ''
                      Кой е лъгал че няма вирус или че е е ''само грипче'' . Аз такива постове тук не съм виждал . Кой е твърдял че ходи само по пенсионерите - и такова не съм чел тук . Това са лъжи .
                      А за останалите неща , още нищо не е доказано . Факт е че на един приятел , на местото на ваксината където е ударена се лепи магнитче.
                      А ваксините като борба с вируса са безсилни и нямат ефект - да .
                      Last edited by X_Y; 02.11.2021, 14:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                        Пичове, едно мачле да спретнем събота - вакси срещу антивакси. После да се напием. Киселото зеле е осигурено, дават го да е топло, ще втаса до тогава. Малко напрежението да падне.
                        А сертификати за мачлето ще има ли ? :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ти разлика между антисептик и ваксина правиш ли?
                          Тези сегашните какво са ? Антисептик или ваксина ? Или нямат качествата и на антисептик дори :-))))

Коментар

• Пичове, едно мачле да спретнем събота - вакси срещу антивакси. После да се напием. Киселото зеле е осигурено, дават го да е топло, ще втаса до тогава. Малко напрежението да падне.

Коментар

Вече се и самоцитираш , в полза на неверните си твърдения . Защо да затваря кръчмите , нали само такива със сертификат могат да ги посещават и там вируси и зарази няма или ви сменяват тезите през 60 минути
                              Защото тази мярка е имитация, все едно че правят нещо. Никой не спира никого да ходи на дискотеки и мол, независимо дали има или не сертификат. Само забраниха на учениците да ходят на училище, иначе да се напиват и друсат по кръчми и чалготеки няма проблем.
                              Last edited by X_Y; 02.11.2021, 13:22. Причина: Без политизиране, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                                За ракията не знам, но Бритиш-америкън са насред клинични изпитания на "ваксина" на основата на тютюн. Не е учудващо, защото и тютюнът е антисептик.
                                Ти разлика между антисептик и ваксина правиш ли?

Коментар

Working...
                                X