Както виждате Гьобелс и делото му са живи и здрави.Мръсните изроди посегнаха и на децата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Хипопотамът, който се страхувал от ваксини
На плажа било много весело. Най-много се забавлявал Хипопотамът – той плискал топлата вода под ярките лъчи на слънцето.
Когато Хипопотамът излязъл от водата, на брега видял голямо съобщение.
Хипопотамът се разбързал към дома си, но още преди да успее да влезе в къщата си, го пресрещнал пощальонът Кенгуру и започнал да говори:
– Трябва да отидеш на ваксина!
Хипопотамът много се изплашил.
– Няма страшно – казал му неговият приятел Фламингото – боц и готово!
В болницата Хипопотамът треперел от страх.
– Ще ме държиш ли за ръката? – попитал той Фламингото.
– Ще го направя, да … – отговорило Фламингото.
– За първи път виждам бял хипопотам! – възкликнал докторът. – Или може би просто се страхува от инжекцията?
– Това е специален хипопотам, – обяснило Фламингото – той е ту сив, ту бял.
Докато докторът избирал голяма игла за големия хипопотам, той изчезнал. Всички се втурнали да го търсят.
– Трябва да го намерите! Може да се разболее от жълтеница!
Но Хипопотамът успял да избяга и спокойно се прибрал у дома си.
На следващата сутрин Фламингото отишло при хипопотама и, като го видял, извикал от ужас:
– Какво ти става? Ти си съвсем жълт! Като лимон! Фламингото веднага се обадило на доктора.
– Докторе, какво да правя? Хипопотамът е станал жълт-прежълтял.
– Но самият ти каза, че твоят приятел е специален – ту сив, ту бял.
– Не, докторе, вчера той просто беше побелял от страх.
– А така… това е друго нещо. Очевидно той има жълтеница. Изпращам линейка!
Санитарите – маймуни бързо сложили хипопотама на носилка, вкарали го в линейката и го завели в болницата.
Когато Фламингото отишло в болницата да посети болния си приятел, Хипопотамът му казал:
– Много ми е скучно само да лежа, разкажи ми приказка.
– Добре – казало Фламингото. – „Имало едно време един хипопотам. Той много се страхувал от ваксини … ”
– Виж! – извикал докторът, – какво му е на хипопотама? Беше сив, после бял, после жълт, а сега е изцяло червен! Това е някакъв необикновен хипопотам!
– Не, докторе. Това е най-обикновен хипопотам, – казало Фламингото, – сега той се срамува, че го е било страх от ваксината.
Превод на български език: екипът на dechica.com, Copyright © 2019г. Приказката не може да бъде публикувана в други медии и/или сайтове без изричното съгласие на dechica.com.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Иди на гробищата да го обясниш на умрелите от КОВИД през тази година 20-хиляди българи. Може пък да се съгласят с теб и да възкръснат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Иди на гробищата да го обясниш на умрелите от КОВИД през тази година 20-хиляди българи. Може пък да се съгласят с теб и да възкръснат.Last edited by pa4anga; 25.11.2021, 19:44.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеПандемията приключи преди поне 6 месеца, да не кажа и още миналата година. От тогава досега всичко е политика и корпоративни интереси и няма нищо общо с вируса от медицинска гледна точка. Значи съвсем правилно хората си казаха още в началото че вирусът се загнездва в мозъците на хората и може да стои там с години и да нанася вреди.
Сега можем да кажем че ковид е преди всичко прихично заболяване като следствие от целенасочена информационна атака. Броя на полуделите и депресираните надвижава в пъти броя на заболелите и умрелите от вируса. За икономическите последствия пък да не говорим. Ясно е какво става и как с държавна заповед за една нощ се съсипват бизнеси които са градени 10 и повече години.
И още една гледна точка - според мен тия които са измислили целия глобален план са гениални. Даже почвам да се замислям дали изобщо е възможно това да е дело на хора или те са само изпълнители а планът е спуснат от някъде?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пандемията приключи преди поне 6 месеца, да не кажа и още миналата година. От тогава досега всичко е политика и корпоративни интереси и няма нищо общо с вируса от медицинска гледна точка. Значи съвсем правилно хората си казаха още в началото че вирусът се загнездва в мозъците на хората и може да стои там с години и да нанася вреди.
Сега можем да кажем че ковид е преди всичко прихично заболяване като следствие от целенасочена информационна атака. Броя на полуделите и депресираните надвишава в пъти броя на заболелите и умрелите от вируса. За икономическите последствия пък да не говорим. Ясно е какво става и как с държавна заповед за една нощ се съсипват бизнеси които са градени 10 и повече години.
И още една гледна точка - според мен тия които са измислили целия глобален план са гениални. Даже почвам да се замислям дали изобщо е възможно това да е дело на хора или те са само изпълнители а планът е спуснат от някъде?Last edited by alphaomega; 25.11.2021, 19:22.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Уви, продължава да няма положителни изненади.
Всичко върви по план.... редуват се само - лошо, гадно, мръсно, гнило и измамно в разбъркани вариации.... Без колебания и забавяния....
https://dnes.dir.bg/svyat/zadava-se-...alkite-klasove
Не съм мислил за възможно, че такива мрачни времена могат да настъпят в 21 век...
Ще мерим вече мандатите във ваксини. При кой премиер колко и коя подред ваксина е сложена. Кирил 3то-8ми. Значи, че през неговия мандат са приложени от трета до осма игла. Може да бъде и Кирил Детенабол. Кирил 3то 8ми Детенабол.Last edited by vikhunter; 25.11.2021, 18:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
не е баш голямо издън))) Вече по медии се дискутира, че и 6 месеца е голям срок, та вероятно се търсят и приемливи доводи за бля бля нормалността и прасс
А лихвата, дано поне е пазарната... отрицателна)
Всичко върви по план.... редуват се само - лошо, гадно, мръсно, гнило и измамно в разбъркани вариации.... Без колебания и забавяния....
https://dnes.dir.bg/svyat/zadava-se-...alkite-klasove
Не съм мислил за възможно, че такива мрачни времена могат да настъпят в 21 век...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЕвала ваксъри, не познах и сте в почерпка. Намалиха от година на 9 месеца, а не веднага на 6 както очаквах ....Издън....:-)
Хихихихи :-)
Европейската комисия предложи днес ковид сертификатите да важат девет месеца от първоначалното им издаване, когато се използват за пътуване в ЕС, предаде БТА.
В момента тези сертификати се признават 12 месеца.
https://dnes.dir.bg/svyat/ek-kovid-s...a-nov-dokument
Да не си пропуснете датата само ей, че към десетата доза , а закъсняхте, а отивате в концлагера на неваксинираните :-))))
А да, и ще ви броят дозите. Така че никой да не си въобразява, че може да пропусне някоя ! Ако пропусне следващата с лихвата ще му я набодат .... Хихихи :-)))) Вече по медии се дискутира, че и 6 месеца е голям срок, та вероятно се търсят и приемливи доводи за бля бля нормалността и прасс
А лихвата, дано поне е пазарната... отрицателна)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бай Пеше, радвам се за теб, че вярваш в подобни неща / че лошотията се наказва рано или късно от шефчето/. Аз не вярвам много...., но мисля, че плана на Империята на ЗЛОваксините се изпълнява стъпка по стъпка...., а той е прозрачен и не е нужно да си Нострадамус , за да го нацели човек... дори когато им се лепва етикета антиваксърска конспирация.... Притеснителна работа....
Не знам докъде ще ни доведе, но ми се чини, че няма да е нещо добро... Опасявах се от дългосрочните евентуални скрити проблеми на ваксините, а то изглежда излизат все повече данни въпреки поголовната цензура, че и краткосрочните са ''качествени''.... ама не в обещаваната посока....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Да напомняче тук има много хора, които имат изпълнен пълен имунизационен календар, ваксинират и децата си!
Противник съм на ваксина, създадена и неизчакала нормалните тестови фази, наложена по абсолютно непрозрачен начин с помощта на политици, които априори свалиха отговорност от производителя и я насочиха към потребителя, при това с времето, следвайки похвати, разминаващи се с нормалните за прокламираната от същите демокрация
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Всичките тия които налагат насилствено на хората тая простотия наречена ваксина ще се сблъскат челно с товарният влак.Това е генетичната утайка на човечеството.А злорадите глупаци като лясковския французин дори няма да ги коментирам...
Не знам докъде ще ни доведе, но ми се чини, че няма да е нещо добро... Опасявах се от дългосрочните евентуални скрити проблеми на ваксините, а то изглежда излизат все повече данни въпреки поголовната цензура, че и краткосрочните са ''качествени''.... ама не в обещаваната посока....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.11.2021, 17:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Днес, затова и не искаме да се ваксинираме, а не ,че ваксините са вредни или притежават незнайни силиче тук има много хора, които имат изпълнен пълен имунизационен календар, ваксинират и децата си!
Противник съм на ваксина, създадена и неизчакала нормалните тестови фази, наложена по абсолютно непрозрачен начин с помощта на политици, които априори свалиха отговорност от производителя и я насочиха към потребителя, при това с времето, следвайки похвати, разминаващи се с нормалните за прокламираната от същите демокрация
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЕвала ваксъри, не познах и сте в почерпка. Намалиха от година на 9 месеца, а не веднага на 6 както очаквах ....Издън....:-)
Европейската комисия предложи днес ковид сертификатите да важат девет месеца от първоначалното им издаване, когато се използват за пътуване в ЕС, предаде БТА.
Да не си пропуснете датата само ей, че към десетата доза , а закъсняхте, а отивате в концлагера на неваксинираните :-))))
А да, и ще ви броят дозите. Така че никой да не си въобразява, че може да пропусне някоя ! Ако пропусне следващата с лихвата ще му я набодат .... Хихихи :-)Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
А да, и ще ви броят дозите. Така че никой да не си въобразява, че може да пропусне някоя ! Ако пропусне следващата с лихвата ще му я набодат .... Хихихи :-)
- 1 like
Коментар
Коментар