IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не си и помисляй да спориш с Експерта по статистика и теория на вероятностите!
    Той не е Експерт- а ХЕКСПЕРТ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Когато в колонката "Починали/1М" на някои от тези Държави видиш
      111 колкото са "Починали/1М" за България на 2/12/2021 или
      175 колкото са "Починали/1М" за България на 16/11/2021
      ми се обади, тогава може и да прочетеш разсъжденията ми

Дотогава можеш да си дрънкаш глупости с другите антиваксърчета
      Забавлявате ни, но Костя Копейкин е още по-забавен [/B]
      Барбаронче,

купувай консерви и чакай да те затворят под заплаха от големи глоби и затвор (истински)
      Не ми пука кви ги дрънкаш - вас ви затварят, не нас
      Гледай заразените, от тях зависи локдауна
      Бъди жив и здрав, и гледай навреме да ти превеждат центовете на ред, или както там ти плащат фармите
      Last edited by Kildirim_Bei; 03.12.2021, 11:25.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        Добро утро на докторите на науките Барби(@barbaron) и Матеев(@Mateev), както и на всички ваксинатори
        Обяснете ми какво ви говори таблицата за ваксините, защитата срещу ковид, смъртност и т.н.

Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        На вниманието на докторите по всичкология Барби (@barbaron) и Матеев (@Mateev), другите от бандата на ваксинаторите могат да им помагат, ако могат.
        Ето ви една таблица:
        [ATTACH=CONFIG]n3839266[/ATTACH]
        В тези държави живеят общо 316 млн. човека (60% от населението на Европа) и там са ваксинирани над 70-80% към днешна дата.

Обяснете ми какво ви говори таблицата за ваксините, защитата срещу ковид, смъртност и т.н.
        Много ще ми е интересно да чуя разсъжденията ви.
        Не на мен с такива инфантилни номерца

Единствената колонка, която представлява интерес за жителите на една държава е:
        "Починали/1М"

Забавлявате ни, но Костя Копейкин е още по-забавен

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Не знаех, че е нормално да се плаши човек с Бог и то защото се е ваксинирал. Това в Библията ли го пише? Но знам, че вируса много добре разпознава неваксинираните и ония с фалшивите сертификати, което за човек често е невъзможно. Има нещо като божествена сила.

Стих 18:23 от Окровениeто на Йоан:

[18:23] светлина от светило няма вече да се появи в тебе, и глас на младоженец и невеста няма вече да се чуе в тебе, защото твоите търговци бяха велможи на земята, защото чрез твоите магии се заблудиха всички народи.

Интересни думи тук са "велможи" и "магии". Потърси същите думи в Библия на гръцки език.

Но може да е просто съвпадение...

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Говори със сигурност за мен първото: такива нееднакви, разхвърляни числа на статистическите резултати по страни не са реални (говоря за големите разлики при една и съща обработка – твоята) и има нещо много гнило във входящите им данни, в методиката на събирането и използването им.
            За данните се оплаквай на worldometer-а.
            Обработил съм ги по всички правила.
            Ако има манипулации в данните, пак се обръщай към worldometer-a

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
              Въпроса ми остава същият:

P.S. В момента върви протест пред парламента срещу ковид-измислицата
              Говори със сигурност за мен първото: такива нееднакви, разхвърляни числа на статистическите резултати по страни не са реални (говоря за големите разлики при една и съща обработка – твоята) и има нещо много гнило във входящите им данни, в методиката на събирането и използването им.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                Горе се вижда, че 8.7% от преболедувалите се заразяват дори само в периода 3-6 месеца
                Вероятно беше добре да добавиш че според същото изследване 5.1% от ваксинираните се заразяват, тоест имат преднина от 3.6%, което никак не е много. Изследването също споменава че други изследвания, по-друга методология дават коренно различни резултати. Коренно различни в случая означава че ваксинираните имат 13 пъти (!!!) по-висок риск от заразяване с делта от преболедувалите.

Представям си как са масажирали данните за да докажат че рискът от ваксиниране се оправдава с 3.6% по-нисък шанс от заразяване.

Какво стана с ония 94% от рекламните памфлети? Мангъропитеците ли ги изядоха?

Ама този спор принадлежи на историята. Микронът настъпва мощно с удвояване на заразените за 24ч и хич не пита ни за ваксини, ни за бустери. Треперете

Коментар

• Добро утро на докторите на науките Барби(@barbaron) и Матеев(@Mateev), както и на всички ваксинатори

Вчера вечерта ви бях поставил едно задачка, ама се усетих днес, че съм изтървал Испания в таблицата.
                  Добавям я и нея, общото население в таблицата става 363 млн. човека, ваксинирани НАД 70-80% от тях.
                  Click image for larger version

Name:	table-Europe-1.jpg
Views:	1
Size:	35.4 КБ
ID:	3839345

Click image for larger version

Name:	EU-graph-1.jpg
Views:	1
Size:	65.5 КБ
ID:	3839402

8-те държави са имали на 13.11.2021 общ брой заразени в размер на 800 080 човека, а днес бройката е нараснала на 1 457 807. Тотала за Европа е съответно 1 904 068 и 2 566 227 към същите дати.

Забелязах, че смъртността леко забавено следи ръста/намалението на заболелите с около седмица, което обяснява особеностите при Великобритания и Испания.

Въпроса ми остава същият:

P.S. В момента върви протест пред парламента срещу ковид-измислицата
                  Last edited by Kildirim_Bei; 03.12.2021, 10:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                    И без да имам медицинско образование ми става ясно, че има стимул за подобно изказване.
                    В някои случаи и изследвания имунитетът от ваксина се оказва 5 пъти по-силен от този при преболедуване
                    https://www.medicalnewstoday.com/art...e-study-method

Тукашните мангъропитеци разпространяват глупости, като че след боледуване не можеш да се разболееш пак, което е пълна глупост и измислица. Мисля, че вожда им Мангъров им казал така. Горе се вижда, че 8.7% от преболедувалите се заразяват дори само в периода 3-6 месеца, което никак не е малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
                      И ето какво казва, медицинската наука.

Имунитетът от ваксините е чудесен, просто е краткотраен – от 6 до 8 месеца се счита към момента, че трае, но някъде около шестия месец вече сериозно започва да пада нивото на антителата. Те обаче са част от имунитета, това е хуморалният имунитет. Има и клетъчен имунитет, който остава и винаги го има. Когато човек се срещне с нов вариант на вируса и се зарази с него, тези паметови клетки се разрастват много бързо и синтезират антитела срещу този агент, срещу който е направена ваксинацията.

Статията е от:
                      проф. д-р Радка Аргирова председател на Българското дружество по медицинска вирусология и член на Експертния съвет по вирусология към министъра на здравеопазването. Информацията е публикувана на фейсбук страницата на МЗ.

https://coronavirus.bg/bg/news/2334

Това за информация, на всички , с инженерно и математическо образоване. Но без необходимото образУвание. Които си въобразяват, че разбират. от медицина.

П.П На Факсаджийчетата им остава само:
                      Боцкане до дупка. Докато ръцете им заприличат, на наркомански.
                      Погледнах "статията", която всъщност е пост във фейсбук, и попаднах на:

"По въпроса защо е толкова важно преболедувалите хора също да се ваксинират, проф. Аргирова коментира: „Преболедувалите хора получават имунитет, но вече много зачестиха публикациите, свързани с проучвания, които всъщност доказват, че имунитетът, който се получава след ваксинация, е много по-качествен, по-пълен, по-протектиращ, отколкото имунитетът след боледуване. Това е така, защото ваксината е подготвена по такъв начин, че максимално да се образуват неутрализиращи антитела, защото точно те са тези, които „обезоръжават“ вируса при навлизането му в организма и не допускат засегнатият човек да се разболее, т. е. предпазват го от разболяване“."

И без да имам медицинско образование ми става ясно, че има стимул за подобно изказване.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Само си представям като му дойде времето Матейко да се срещние Бог и чуе чадо ти защо се съмняваше в мен а вярваше на ваксините....Са при мен ли искаш или при ваксините????
                        Не знаех, че е нормално да се плаши човек с Бог и то защото се е ваксинирал. Това в Библията ли го пише? Но знам, че вируса много добре разпознава неваксинираните и ония с фалшивите сертификати, което за човек често е невъзможно. Има нещо като божествена сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Абе ти съвсем изтреще !!!!

Говориш за починали на милион а за БГ слагаш всички починали

България се води 7 милиона при 175 починали се падат около 25 на милион и по този показател сме между Белгия и Холандия

Барби ти до кой клас учи математика ???
                          led, има предвид, че това е за седем дни на мил. към съответната дата. Не го е включил в поста, може би, защото фигурира в таблицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
                            България се води 7 милиона при 175 починали се падат около 25 на милион и по този показател сме между Белгия и Холандия
                            Ти трудно загряваш, затова ще пиша бавно
                            Твоя побратим, пък и аз, ползваме тази таблица.
                            Като я разбереш, обади се пак

https://www.worldometers.info/corona.../#weekly_table

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Не на мен с такива инфантилни номерца

Единствената колонка, която представлява интерес за жителите на една държава е:
                              "Починали/1М"

Забавлявате ни, но Костя Копейкин е още по-забавен

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                                Роботът отново генерира безсмислена таблица. Единствено илюстрираш провала на здравната система, не знам какво си представяш че показваш. При 0.00% "ваксинирани" съотношенията между държавите са същите.
                                Таблицата е "безсмислена" за една празна кратуна

Коментар

Working...
                                X