IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изловиха че конфетите и ракетките са без серификати. Париж отмени новогодишната заря

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ми давай - намери пострадали от ваксината и заведи дела. Ще станеш милионер.
      например майките пред парламента- как мислиш те дали не са търсили варианти за дела

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Естествено, по-добрият вариант е да няма антибиотици,лекарите нямаше да имат, какво да улучват и сменят...А най-добрият вариант е да няма и лекари...Тогава нямаше да има, кой да греши и сменя....И т.н , и тн... Сетих се за една забавна и много поучителна руска песничка - поздравявам те с нея....
        Если у вас нету тёти

https://www.youtube.com/watch?v=7lR9nDzLKXE
        Няма какво да "улучват" лекарите-убийци.

Правят се лабораторни "засевки, посевки" от бактериите, взети от пациента, срещу които трябва да се борят предвидените от лекаря антибиотици. В зависимост от ефективността на резултата от лабораторията се избира даден антибиотик. Или, ако няма резултат, се отива към други антибиотици. Извън тялото на пациента.
        То ест това е индивидуално. Така е било правено даже и по времето, когато не е имало избор, а – само един антибиотик, пеницилинът.

Съвременният лекар-убиец, обаче, с широка ръка без никаква нужда предписва винаги два-три антибиотика, с което сее и разработва нови щамове бактерии, резистентни на антибиотиците, и така намалява драстично възможността за лекуване с антибиотици.

Но него не го интересува да те излекува. Интересува го скрито да те убие, та да излезе още по-важен и по-платен.
        Last edited by chan_tura_naga; 18.12.2021, 16:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Ами те по същата логика трябва да ги е страх че се рекламират препарати за който никой не носи отговорност

Все още чакам отговор на въпроса - След като ваксината е безвредна защо производителите не желаят да носят отговорност за причинени от нея вреди?
          За бг не знам как е, но в говедария си имат закон който ги освобождава от отговорност при ваксиниране. Мисля че този закон е на повече от 40 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
            Ето една табличка. Тя се отнася за 9 държави, но в тях живее населението на половин Европа. В тях имаме 100 и над 100% нарастване на заразените за периода 13.11. - 18.12.2021 г.

Очаквам умните ваксинаторски глави да ми обяснят защо в тези яко ваксинирани държави имаме 200% нарастване на заразените и среднопретеглено нарастване на смъртността от ковид с близо 60% на милион население само за 5 седмици.
            Приятно четене и мислене, мили ми ваксинатори [ATTACH=CONFIG]n3846690[/ATTACH]
            P.S. Ако желаете, ще ви пусна и графиките, ама точно сега леко ме мързи
            С тази табличка всъщност наливаш вода в мелничката на ваксините, но за да го разбереш е нужна елементарна математикал

Ако в една популация броя на заразените расте с Х% , броя на починалите с по-малко от Х%, то значи ваксините имат ефект.

Ако погледнем средните стойности за тези държави, 205% нарастване на заразените в популация /населението на държавата/ води до 57% ръста на смъртността в същата тази популация, то рискът от смърт в сравнение с преди и намалял с около 3/4 или 75%.

Ключът, за неразбралите, е в това че смъртността е измерена като броя на починалите се раздели на броя на населението, а не на броя на заразените, и нормализирано на 1 милион жители.

Успех със следващата таблица!
            Last edited by fantasy_gt; 18.12.2021, 16:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
              Превърнал си се в шута на форума
              Превърнал се е в шута на мангъропитеците човека. Трябва да се засрами.

Коментар

• Аз залагам вече да има изграден стаден имунитет чрез преболедуване. Доста народ си отиде, дано не си е отишъл напразно.

Към Нова година зануляваме и после омникрона като някакво досадно леко грипче може и да се появи за 1-2 седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

При нас в България наистина е трудно да се предвиди как ще плъзне този вирус особено в коледно новогодишната лудница от семейни сбирки, фирмени партита и приятелски събирания.

Чак пък трудно. Ще има подсмърчащи по сбирките и партитата. Ужас.

Коментар

• В УК много бързо се нащракаха с астрата и предполагам доста е отслабнал ефекта особено при първите ваксинирани. Ваксините както се оказа не са с дълго действие и се налага трета доза. Та Англичаните както бяха отпуснали мерките + ранната им ваксинация са перфектната хранителна среда за омикрона. Предполагам тези дни ще плъзне и у нас ако вече не са го донесли нащенци от Англия, които хич не са малко и щъкат постоянно.

При нас в България наистина е трудно да се предвиди как ще плъзне този вирус особено в коледно новогодишната лудница от семейни сбирки, фирмени партита и приятелски събирания.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Нямам никаква идея кое е вярното, ти ще ни кажеш.
                      Както ти казах да се правиш на луд не е голям дил и си е за твоя сметка

Коментар

Ето една табличка. Тя се отнася за 9 държави, но в тях живее населението на половин Европа. В тях имаме 100 и над 100% нарастване на заразените за периода 13.11. - 18.12.2021 г.

Очаквам умните ваксинаторски глави да ми обяснят защо в тези яко ваксинирани държави имаме 200% нарастване на заразените и среднопретеглено нарастване на смъртността от ковид с близо 60% само за 5 седмици.
                        Приятно четене и мислене, ваксинатори [ATTACH=CONFIG]n3846690[/ATTACH]
                        В интервюто на Кантарджиев се казва че в УК към момента над 80% са омикрон

Това вероятно е и причината там смъртността да е в обратна релация на заразените

Това явно е и причината всички много да се притесняват да не се разпространи омикрона

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

И да се правиш на луд файда няма

Има ли осъдена компания производител на корона ваксини до момента за нанесени щети? - Няма

От тук следват две неща

- Ваксината е напълно безопасна и за това не се е налагало да ги съдят
                          - Компаниите не носят отговорност за нанесени щети

Айде ти ми кажи кое е вярното
                          Нямам никаква идея кое е вярното, ти ще ни кажеш.

Коментар

Очаквам умните ваксинаторски глави да ми обяснят защо в тези яко ваксинирани държави имаме 200% нарастване на заразените и среднопретеглено нарастване на смъртността от ковид с близо 60% само за 5 седмици.
                            Приятно четене и мислене, ваксинатори [ATTACH=CONFIG]n3846690[/ATTACH]
                            Твоя рев по цял ден ми прилича на вица за прасето в помийната яма дето квичало по магарето а то му отвърнало - виж се какъв си насран бе.

Коментар

Аз не твърдя нищо, ти го твърдиш.
                              И да се правиш на луд файда няма

Има ли осъдена компания производител на корона ваксини до момента за нанесени щети? - Няма

От тук следват две неща

- Ваксината е напълно безопасна и за това не се е налагало да ги съдят
                              - Компаниите не носят отговорност за нанесени щети

Айде ти ми кажи кое е вярното

Коментар

• Ето една табличка. Тя се отнася за 9 държави, но в тях живее населението на половин Европа. В тях имаме 100 и над 100% нарастване на заразените за периода 13.11. - 18.12.2021 г.

Очаквам умните ваксинаторски глави да ми обяснят защо в тези яко ваксинирани държави имаме 200% нарастване на заразените и среднопретеглено нарастване на смъртността от ковид с близо 60% на милион население само за 5 седмици.
                                Приятно четене и мислене, мили ми ваксинатори
                                Click image for larger version

Name:	EU9-281M.jpg
Views:	1
Size:	35.2 КБ
ID:	3846690

P.S. Ако желаете, ще ви пусна и графиките, ама точно сега леко ме мързи
                                Last edited by Kildirim_Bei; 18.12.2021, 14:58.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X