Изловиха че конфетите и ракетките са без серификати. Париж отмени новогодишната заря
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ми давай - намери пострадали от ваксината и заведи дела. Ще станеш милионер.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Естествено, по-добрият вариант е да няма антибиотици,лекарите нямаше да имат, какво да улучват и сменят...А най-добрият вариант е да няма и лекари...Тогава нямаше да има, кой да греши и сменя....И т.н , и тн... Сетих се за една забавна и много поучителна руска песничка - поздравявам те с нея....
Если у вас нету тёти
https://www.youtube.com/watch?v=7lR9nDzLKXE
Правят се лабораторни "засевки, посевки" от бактериите, взети от пациента, срещу които трябва да се борят предвидените от лекаря антибиотици. В зависимост от ефективността на резултата от лабораторията се избира даден антибиотик. Или, ако няма резултат, се отива към други антибиотици. Извън тялото на пациента.
То ест това е индивидуално. Така е било правено даже и по времето, когато не е имало избор, а – само един антибиотик, пеницилинът.
Съвременният лекар-убиец, обаче, с широка ръка без никаква нужда предписва винаги два-три антибиотика, с което сее и разработва нови щамове бактерии, резистентни на антибиотиците, и така намалява драстично възможността за лекуване с антибиотици.
Но него не го интересува да те излекува. Интересува го скрито да те убие, та да излезе още по-важен и по-платен.Last edited by chan_tura_naga; 18.12.2021, 16:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ами те по същата логика трябва да ги е страх че се рекламират препарати за който никой не носи отговорност
Все още чакам отговор на въпроса - След като ваксината е безвредна защо производителите не желаят да носят отговорност за причинени от нея вреди?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЕто една табличка. Тя се отнася за 9 държави, но в тях живее населението на половин Европа. В тях имаме 100 и над 100% нарастване на заразените за периода 13.11. - 18.12.2021 г.
Очаквам умните ваксинаторски глави да ми обяснят защо в тези яко ваксинирани държави имаме 200% нарастване на заразените и среднопретеглено нарастване на смъртността от ковид с близо 60% на милион население само за 5 седмици.
Приятно четене и мислене, мили ми ваксинатори[ATTACH=CONFIG]n3846690[/ATTACH]
P.S. Ако желаете, ще ви пусна и графиките, ама точно сега леко ме мързи
Ако в една популация броя на заразените расте с Х% , броя на починалите с по-малко от Х%, то значи ваксините имат ефект.
Ако погледнем средните стойности за тези държави, 205% нарастване на заразените в популация /населението на държавата/ води до 57% ръста на смъртността в същата тази популация, то рискът от смърт в сравнение с преди и намалял с около 3/4 или 75%.
Ключът, за неразбралите, е в това че смъртността е измерена като броя на починалите се раздели на броя на населението, а не на броя на заразените, и нормализирано на 1 милион жители.
Успех със следващата таблица!Last edited by fantasy_gt; 18.12.2021, 16:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеПревърнал си се в шута на форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
При нас в България наистина е трудно да се предвиди как ще плъзне този вирус особено в коледно новогодишната лудница от семейни сбирки, фирмени партита и приятелски събирания.
Чак пък трудно. Ще има подсмърчащи по сбирките и партитата. Ужас.
- 1 like
Коментар
-
В УК много бързо се нащракаха с астрата и предполагам доста е отслабнал ефекта особено при първите ваксинирани. Ваксините както се оказа не са с дълго действие и се налага трета доза. Та Англичаните както бяха отпуснали мерките + ранната им ваксинация са перфектната хранителна среда за омикрона. Предполагам тези дни ще плъзне и у нас ако вече не са го донесли нащенци от Англия, които хич не са малко и щъкат постоянно.
При нас в България наистина е трудно да се предвиди как ще плъзне този вирус особено в коледно новогодишната лудница от семейни сбирки, фирмени партита и приятелски събирания.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам никаква идея кое е вярното, ти ще ни кажеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЕто една табличка. Тя се отнася за 9 държави, но в тях живее населението на половин Европа. В тях имаме 100 и над 100% нарастване на заразените за периода 13.11. - 18.12.2021 г.
Очаквам умните ваксинаторски глави да ми обяснят защо в тези яко ваксинирани държави имаме 200% нарастване на заразените и среднопретеглено нарастване на смъртността от ковид с близо 60% само за 5 седмици.
Приятно четене и мислене, ваксинатори[ATTACH=CONFIG]n3846690[/ATTACH]
Това вероятно е и причината там смъртността да е в обратна релация на заразените
Това явно е и причината всички много да се притесняват да не се разпространи омикрона
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
И да се правиш на луд файда няма
Има ли осъдена компания производител на корона ваксини до момента за нанесени щети? - Няма
От тук следват две неща
- Ваксината е напълно безопасна и за това не се е налагало да ги съдят
- Компаниите не носят отговорност за нанесени щети
Айде ти ми кажи кое е вярното
- 1 like
Коментар
-
Очаквам умните ваксинаторски глави да ми обяснят защо в тези яко ваксинирани държави имаме 200% нарастване на заразените и среднопретеглено нарастване на смъртността от ковид с близо 60% само за 5 седмици.
Приятно четене и мислене, ваксинатори[ATTACH=CONFIG]n3846690[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз не твърдя нищо, ти го твърдиш.
Има ли осъдена компания производител на корона ваксини до момента за нанесени щети? - Няма
От тук следват две неща
- Ваксината е напълно безопасна и за това не се е налагало да ги съдят
- Компаниите не носят отговорност за нанесени щети
Айде ти ми кажи кое е вярното
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ето една табличка. Тя се отнася за 9 държави, но в тях живее населението на половин Европа. В тях имаме 100 и над 100% нарастване на заразените за периода 13.11. - 18.12.2021 г.
Очаквам умните ваксинаторски глави да ми обяснят защо в тези яко ваксинирани държави имаме 200% нарастване на заразените и среднопретеглено нарастване на смъртността от ковид с близо 60% на милион население само за 5 седмици.
Приятно четене и мислене, мили ми ваксинатори
P.S. Ако желаете, ще ви пусна и графиките, ама точно сега леко ме мързиLast edited by Kildirim_Bei; 18.12.2021, 14:58.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар