IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение





    На мен ми се стори доста интересно.
    Линка на Етихад е изключително интересен наистина.
    Много неща са концентрирани на едно място потвърдени с реални научни данни. Накратко: и разбиващо купища платени плашещи постове в темата.
    1. Ваксината не е ефективна за предпазване от заболяване и разпростреанение. Дано Матеев се усети и вземи необходимите предпазни мерки в личен/семеен план доколкото е възможно подобно нещо.
    2. Няма голям ефект и за болнично или тежко протичане.
    3. Има ефект при смъртните случаи 2-2.5 пъти към момента. Нищо общо с писаните тук 5=10-100 или милион пъти, но все е нещо при това не малко.
    4. Делта варианта е 3 пъти по-несмъртоносен. Нищо общо с безспирните лъжи в темата как бил по-страшен. Те и СЗО го бяха казали, че е по-безопасен.
    5. Поредното потвърждение че естественият имунитет е несравним с куция ваксинален
    6. Също така, че злодеите разпространители и генератори на гадни мутации са ваксинираните. КОГА ЩЕ ГИ ЗАТВОРИТЕ ТЕЗИ УБИЙЦИ БРЕ ! :-))))

    Като цяло обрисуваната картинка не е хубава, но аз съм оптимистично настроен защото не разбирам защо се пропуска, че преболедуването на ваксиниран е добро нещо. Той нали ще изгради естествен имунитет след това и тогава ще бъде вече качествено защитен. В даден момент трябва да стигнем до стаден имунитет, така че това че ваксинираните боледуват при това яко не го намирам за лошо....особено като поне към моментните щамове умират 2+ пъти по-малко от вируса.
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.09.2021, 08:57.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
      New concerning results, Israel 2021 (Prof. Retsef Levi) MDA Emergency calls:
      25% increase in Cardiac arrests & Heart attacks (16-29).
      83.6% increase in Heart attacks (Women 20-29).
      According to the study, this increase was correlated with Mass vaccination.
      https://drive.google.com/file/d/1QT2...g0gUqI52x/view
      А ето и видео от същия професор от 27.07.2021.
      Ваксиниран, професор от престижен университет в САЩ

      .https://youtu.be/5NZ9Y4kD2qk

      Коментар


      • Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
        Някой има ли някакво логично обяснение от медицинска гледна точка защо точно най-ваксинираните общества имат най-много регистрирани заразени с вируса именно след масовата ваксинация на населението?
        Бях го написал малко по надолу

        Миналата година ги беше шубе и си стояха вкъщи сега след ваксинирането си мислят че ваксината действа и не си обръщат внимание щото щели да го изкарат леко и докато се усетят вече е станало късно

        Също така част от тях наистина го карат леко и с лекота ходят и разнасят вируса между останалите дето си мислят че не могат да се заразят

        Късмета им до тук е че Делта варианта е 3 пъти по малко смъртоносен в сравенение с първият вариант и сега си викат да бе верно умират повече хора ама заразените са и 3 пъти повече - Тоест ваксината действа

        Трагедията ще дойде със следващ щам със същата или по висока смъртност от първият щам тогава ще е истинският ужас като бонус към това ще са страничните ефекти на ваксината

        Коментар


        • ДОЛУ РЪЦЕТЕ
           
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

          Коментар


          • Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
            Някой има ли някакво логично обяснение от медицинска гледна точка защо точно най-ваксинираните общества имат най-много регистрирани заразени с вируса именно след масовата ваксинация на населението?

            Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
            И една теория за това, кои са всъщност разпространители на вируса:

            https://boriquagato.substack.com/p/t...ead-hypothesis

            На мен ми се стори доста интересно.

            Коментар


            • Долу ръцете

               
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

              Коментар


              • Някой има ли някакво логично обяснение от медицинска гледна точка защо точно най-ваксинираните общества имат най-много регистрирани заразени с вируса именно след масовата ваксинация на населението?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                  Тоя още бълнува за някакви умрели от ваксини сред познати и в Израел. Ти разбираш ли, че имаш халюцинации, бе.
                  Сега сте във фазата на отричането има още малко и ще ви уврът главите

                  Предполагам израелските медици надписват смъртните случай в Израел та да не е в БГ да се ваксинираме

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                    Ниската сатурация се предизвиква не само от КОВИД. Предизвиква я и емболията (запушване на кръвоносни съдове около дробовете). Предизвиква я и пневмонията, както и всички видове рак по дробовете, които отнемат по-малка или по-голяма площ за дишане от тях.
                    Имаме белодробна емболия в семейството. Беше преди да се появи Ковид. 58-ми набор. Сега е добре.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

                      Не бе просто в БГ им бият от хубавите ваксини а в Израел им пробутват боклуци та за това в БГ са малко случаите а там е поголовна умирачка на ваксинирани
                      Тоя още бълнува за някакви умрели от ваксини сред познати и в Израел. Ти разбираш ли, че имаш халюцинации, бе.

                      Коментар


                      • Джером К. Джером описва в един от разказите си как се е зачел в една книжка за болести и е установил, че е болен от всичко освен от родилна треска. Така, че освен споменатия пост ковид синдром има и пред ковид синдром. Пред КС е много по опасен и с многото знания лесно можеш да разболееш себе си и близките си. Нервите са опънати в очакване на нещо невидимо да те хване за гушата.Всички вече са потенциални убийци. Особено децата. Вируса се променя всеки ден и то така/обърнете внимание/, че да отговори на всичките ти ужасни очаквания. Спасение няма. Особено за непросветените.
                        Хора, няма нужда да се поддавате на ПКС заради един нищо и никакъв вирус. Доказателството е много близко и е неоспоримо. Това е Беларус.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

                          Тоест сестра ти е болна от РАК на белите дробове но според теб причината за състоянието и в момента е ковид който е изкарала миналата година?

                          ПОСТ-КОВИД СИНДРОМ, такова нещо няма и няма и как да има при напълно здрав човек! Иначе досега да се натръшкал половината свят.

                          Сестра ти със сигурност е била зле със здравето много преди ковид но просто не е имала силни симптоми или не им е обръщала внимание. Ковида е отслабил допълнително имунната и система и е влошил/ускорил основното заболяване. Това се случва при всичките тежки случаи за които чуваме че са им сложили етикет ковид. Да не забравяме че българското население като цяло е едно от най застаряващите и най болните в света! По голям фактор допринасящ за големия процент умрели от това няма.

                          Тук можем разбира се да измислим и всякакви теории и примерно да допускам че може да има и някакъв минимален процент напълно здрави хора които са предразположени генетично да понасят ковида тежко. Но това не е доказано!

                          Съжалявам за здравословните проблеми които имате в семейството и дано нещата да се оправят.
                          Може би си прав, но как да го разберем това?

                          При такава последователност на събитията ковида със сигурност има пръст - или чрез директно причиняване или посредством активиране на някое старо прикрито заболяване.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                            Бързо оздравяване и пълно възстановяване на сестра ти. Но Лонг-Ковид не е - той се среща доста рядко и прилича на хронично заболяване, което започва веднага и се влачи с месеци, докато при сестра ти има тежко състояние рязко и изведнъж.

                            Честно казано, си звучи като Ковид, но при такива антитела и отрицателен тест ... как е възможно?!?
                            Ниската сатурация се предизвиква не само от КОВИД. Предизвиква я и емболията (запушване на кръвоносни съдове около дробовете). Предизвиква я и пневмонията, както и всички видове рак по дробовете, които отнемат по-малка или по-голяма площ за дишане от тях.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Днес получих една от най-лошите новини в живота ми. Сестра ми е в болницата в много тежко състояние със сатурация 80 и е в интензивното на кислород. Това обаче не е КОВИД, защото миналия ноември тя го преболедува ставнително леко. Стоя си в къщи и въобще не се е тествала с PCR. Затова си мисля, че това нейното е ярък случай на ПОСТ-КОВИД СИНДРОМ.
                              .....
                              Тоест сестра ти е болна от РАК на белите дробове но според теб причината за състоянието и в момента е ковид който е изкарала миналата година?

                              ПОСТ-КОВИД СИНДРОМ, такова нещо няма и няма и как да има при напълно здрав човек! Иначе досега да се натръшкал половината свят.

                              Сестра ти със сигурност е била зле със здравето много преди ковид но просто не е имала силни симптоми или не им е обръщала внимание. Ковида е отслабил допълнително имунната и система и е влошил/ускорил основното заболяване. Това се случва при всичките тежки случаи за които чуваме че са им сложили етикет ковид. Да не забравяме че българското население като цяло е едно от най застаряващите и най болните в света! По голям фактор допринасящ за големия процент умрели от това няма.

                              Тук можем разбира се да измислим и всякакви теории и примерно да допускам че може да има и някакъв минимален процент напълно здрави хора които са предразположени генетично да понасят ковида тежко. Но това не е доказано!

                              Съжалявам за здравословните проблеми които имате в семейството и дано нещата да се оправят.
                              Last edited by alphaomega; 18.09.2021, 20:32.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Днес получих една от най-лошите новини в живота ми. Сестра ми е в болницата в много тежко състояние със сатурация 80 и е в интензивното на кислород. Това обаче не е КОВИД, защото миналия ноември тя го преболедува ставнително леко. Стоя си в къщи и въобще не се е тествала с PCR. Затова си мисля, че това нейното е ярък случай на ПОСТ-КОВИД СИНДРОМ.

                                Историята е следната - няколко месеца след КОВИД-а през пролетта както е в безупречно здраве и изведнъж и става много лошо и отива в болницата. Сиптомите - висока температура, задъхване, отпадналост. В болницата и откриват малък рак в единия дроб (колкото монета от 5 стотинки), и напълно отказал втори дроб. Просто го няма на снимката - оказа се, че целият е удавен във вода.

                                Източват водата от дроба и от плеврата, като във водата също откриват ракови клетки. Предписват и химиотерапия - 6 вливания през 1 месец. Първите 3 вливания са добре, и дори на снимките белите дробове се изчистват. Четвъртото вливане го изкарва сравнително тежко и няколко дни лежи в къщи преди да се възстанови. Петото вливане обаче е критично. Прибира се в къщи и веднага ляга на легло, като в следващите дни състоянието и непрекъснато се влошава.

                                Стига се дотам, че 5-те метра до тоалетната ги преминава с помощ от друг човек и с 2 почивки. И най-накрая снощи просто е припаднала. Бърза помощ, линейки и всичко както си му е реда, но първото, което се открива още в линейката, е сатурация 80 (трябва да бъде 96). В болницата на ренгена се вижда нещо ужасяващо - двата бели дроба просто ги няма на снимката. Дотолкова са задръстени с нещо, че направо не се виждат. И сега е в реанимацията на кислород и бере душа.

                                Спешно направения вчерая тест за ковид е отрицателен, а антителата са на макс (над 150). Затова аз си мисля, че всичко това, което се е случило, е ярък пример на ПОСТ-КОВИД СИНДРОМ. Уж го е преболедувала и се е излекувала, уж има голямо количество антитела, но вижте какво се случва в следващата няма една година. На всичкото отгоре е по-млада от мене - 64 набор.

                                Това е вторият случай на мой роднина, който уж се излекува от ковид, след това уж има безупречно здраве, и няколко месеца след това нещата се объркват. Единият вече почина, а вторият (сестра ми) в момента е в болницата и бере душа.

                                Пиша го това в тази тема, защото част от антиваксърите вероятно ще преминат по същия сценарий - уж са се излекували след заразяването, но до 1 година изведнъж се влошават, и стават инвалиди или дори умират, като тяхната смърт не се лови от ковид статистиката. Тоест умрели са без ковид, но първопричината всъщност е ковид и нанесените от него скрити поражения на организма.
                                Бързо оздравяване и пълно възстановяване на сестра ти. Но Лонг-Ковид не е - той се среща доста рядко и прилича на хронично заболяване, което започва веднага и се влачи с месеци, докато при сестра ти има тежко състояние рязко и изведнъж.

                                Честно казано, си звучи като Ковид, но при такива антитела и отрицателен тест ... как е възможно?!?

                                Коментар

                                Working...
                                X