IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Сори, че ти развалям идеала за герой, НО ако Джокович беше герой и защитник на свободния спорт
    ...
    Велик тенесист да, но за сърце.. няма сърце на лъв. Това е.
    От кога стана и съдник на великите спортисти? Ама то като се надупчиш и ти заминат част от мозъчните връзки, нищо чудно и да те хваща комплекс за малоценност, който се опитваш да нахраниш като злословиш срещу хора имали достоен за уважение живот.
    И така понеже не ми се пише, ще пусна две картинки, една сериозна и една може да се нарече леко комична:

И съвсем актуалната:

Нещо друго да не ти е ясно по темата?
    Last edited by vgc; 17.01.2022, 20:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      хахахах..... вие не спирате да си цъкате +++ под всеки пост един на друг, ама ако някой недай си Боже се съгласи с друг - конспирацията работи, плаща му се!?!? ахахаха

Уникална тема, уникални участници!
      Темата е абсолютен фаворит, "Бисери & вицове" - ряпа да яде!
      Тук са се събрали де що има конспиратори, кой от кой по-талантлив, антиваксъри и прочее...
      Само заради нея се връщам от време на врмее във форума - да ми оправи настроението.
      Дерзайте, момци!
      Виждала съм твои снимки на езера, върхове и други прелести на българската природа, някои от тях спиращи дъха с величие и магнетизъм.
      Трудно ми е да си обясня, какво кара такъв човек да приема теории за респираторен вирус, който се спира с ваксина(в тестови период), при това налагана принудително, но с подписано твое съгласие?

Коментар

Сори, че ти развалям идеала за герой, НО ако Джокович беше герой и защитник на свободния спорт - трябваше да отиде на някой мост на река САВА и да си извхърли трофей или символ от Аустрелиън Оупън и да каже " Аз съм протива това да ме задължават да се бода! Майнта и на титлата, майна му на наградния фонд, майната ви на всички! " (със сигурност като сърбин щеше да го каже много по-цветисто)

Тогава ако, че съм ваксиниран щях да кажа - това е корав човек - Евала!

А той какво направи, опита се да мине метър и се оплете в лъжите си и той и агентът му , а за баща му нямам думи.

Сори брат, но вземи прочети биографията на Касиус Клей или Мохамед Али (както ти харесва) и тогава прави аналози.

Той Ноле всяка сутрин с мисълта за твоето евала се събужда.

Пак да ти припомня цитат 2:

2. "Няма нищо по-нищожно от доминацията на голямото самочувствие."

Вкарваш в рамките си на размишления доста различна личност от представите, които имаш за "типичния балкански" не знам какво си. Затова не можеш да го разбереш и правиш грешни изводи. В спорта не трябва да има политика. Това сме го играли вече. Никой няма нужда от това. Не със спортни средства беше изхвърлен от турнира.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
          Англичаните напуснаха евроджендърския съюз и там няма ваксинационен терор над населението. Излязоха прозорливи.
          То няма благодарение на Джонсън ама скиваш ли какъв член капан му спретнаха с коледното парти?

Няма как да минеш метър

Коментар

ако Джокович беше герой и защитник на свободния спорт - трябваше да отиде на някой мост на река САВА и да си извхърли трофей или символ от Аустрелиън Оупън и да каже " Аз съм протива това да ме задължават да се бода! Майнта и на титлата, майна му на наградния фонд, майната ви на всички! " (със сигурност като сърбин щеше да го каже много по-цветисто)
            Това е цензурираната версия.

Истинският сърбин би се изпикал в ефир в последната купа и би качил клипа на страницата на АО!

Ама за това вече си трябват топки...

Коментар

• Мили ваксинаторчета,

знам ви йезуитските номера. Говоря с числа, на които вие отговаряте с политиканстване.
              Тоя номер върви навсякъде, но не при мен. Чакам логика и обосновки. Стегнете се , даунгрейдвате нивото на дискусията.

Казвам ясно и точно: броят и процентът на нарастване на заразените и починалите в западна Европа расте при 75% набодено с 2 игли население. Дайте разумна причина да се ваксинираме след гореспоменатото.

Питам, и отговор не чакам.
              Защото знам защо. И вие знаете
              Last edited by Kildirim_Bei; 17.01.2022, 20:08.
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Не е изненадващо. И двамата сте на отчет при един и същ работодател.
                хахахах..... вие не спирате да си цъкате +++ под всеки пост един на друг, ама ако някой недай си Боже се съгласи с друг - конспирацията работи, плаща му се!?!? ахахаха

Уникална тема, уникални участници!
                Темата е абсолютен фаворит, "Бисери & вицове" - ряпа да яде!
                Тук са се събрали де що има конспиратори, кой от кой по-талантлив, антиваксъри и прочее...
                Само заради нея се връщам от време на врмее във форума - да ми оправи настроението.
                Дерзайте, момци!

Коментар

• Ауу лаборантката ми е пуснала и сарс ков
                  anti-SARS-CoV2 IgG S Qty (Kоличествен) DiaSorin¹ *** >2080.0 BAU/mL До 33.8
                  Абе дали да се набода
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

+ 1
                    на 90% от лекарствата като им прочетеш листовката за кофти усложнения може лошо да ти стане. Вярно е, че са за уж редки случаи, но направо ти се иска да го изхвърлиш съответния перпарат.

На мен ми омръзна да слушам за 'експерименталната течност' при положение, че толкова милиони/милиарди ваксини се удариха, че вероятно само аспирина,парацетамола и ибупрофена са препарати, които са приложени на повече хора в глобален мащаб.

И да странични ефекти има, но като цяло доста редовно използвани препарати дават значително по-голям % странични нежелани ефекти, но се ползват в лечението.

Продължавам да съм против задължителната ваксинация, но вярата във врачки дано не ни докара и нас до тази фаза.
                    Берти дай да видим кое разрешено за ползване в момента лекарство има повече странични ефекти от ваксата ?

Имаше статистика от УСА че само за една година официално признатите случай на смърт в следствие на ваксината са в ПЪТИ повече от всички останали ваксини за последните 30 години ли бяха от както се води статистика

В нормални времена таково лекарство или ваксина отдавна да е забранено и да сме свидетели на многомилиардни дела

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Тъжното е колко много хора, на които се възхищавам, тотално са психясали. Все не са им достатъчно мерките, все локдауна им е твърде кратък, все бустерите са твърде малко и все твърде много народ щъка по улиците, докато навън вилнее страшна чума.

....
                      Сякаш има две вселени. Свят, изпълнен с Илюзия, приета за истина и друг, който гледа как се затваря Кръга от илюзорни балончета.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Australian open трябва да се преинаменува на Australian Closed.
                        Така е честно, да се наричат нещата с истинските имена
                        Щом здрави хора не могат да играят, всичко друго е търсене на едни мотиви за изместване на погледа от други

При Джокович, доколкото знам, е въпрос на философия. Веган, противник на ваксините изначално, в тези времена няма да му е лесно, но кой е казал, че свободата е даденост
                        За мен, тарикати са, евентуално, тези с фалшиви ваксини.
                        А всички които се ЗОБАТ с медицинско изключение. АМА ЯКО СЕ ЗОБАТ - и наддалия, и наддалата серена и 90% от другите. Все болни. Като са болни да си седят дома както аз правя
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Как беше ... "Само Бай Ганьо протестира", "Само Бай Ганьо не одобрява спасителните мерки", "Само Бай Ганьо мрази да му спасяват живота" ...

... после видяха протестите, потушавани със сълзотворен газ в Холандия, опожарените автомобили в Париж и влаченето по асфалта в Австралия и осъзнаха, че тоя път мантрата как само простите чесъноядци с космати гърди и патриархален манталитет не са съгласни с Новия Свят няма да минава повече и вече не я и повтарят ...
                          Сори, че ти развалям идеала за герой, НО ако Джокович беше герой и защитник на свободния спорт - трябваше да отиде на някой мост на река САВА и да си извхърли трофей или символ от Аустрелиън Оупън и да каже " Аз съм протива това да ме задължават да се бода! Майнта и на титлата, майна му на наградния фонд, майната ви на всички! " (със сигурност като сърбин щеше да го каже много по-цветисто)

Тогава ако, че съм ваксиниран щях да кажа - това е корав човек - Евала!

А той какво направи, опита се да мине метър и се оплете в лъжите си и той и агентът му , а за баща му нямам думи.

Сори брат, но вземи прочети биографията на Касиус Клей или Мохамед Али (както ти харесва) и тогава прави аналози.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Australian open трябва да се преинаменува на Australian Closed.
                            Така е честно, да се наричат нещата с истинските имена
                            Щом здрави хора не могат да играят, всичко друго е търсене на едни мотиви за изместване на погледа от други

При Джокович, доколкото знам, е въпрос на философия. Веган, противник на ваксините изначално, в тези времена няма да му е лесно, но кой е казал, че свободата е даденост
                            За мен, тарикати са, евентуално, тези с фалшиви ваксини.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Ако беше типичен балкански тарикат просто щеше да измисли една фалшива ваксинация. Наистина, повечето ваксъри сте порядъчни и разумни хора, ама понякога май твърде много - такива като вас са плодородната почва за всяка тирания.
                              Тъжното е колко много хора, на които се възхищавам, тотално са психясали. Все не са им достатъчно мерките, все локдауна им е твърде кратък, все бустерите са твърде малко и все твърде много народ щъка по улиците, докато навън вилнее страшна чума.

Чакам нетърпеливо едно голямо проучване за психиката на хората след 2 години "Влез-излез-боди се-не се боди-умираме-не умираме-може да отидеш на бар-ами всъщност не можеш-само един бустер-как така само с един бустер".

Учудващо, такова проучване се бави ...

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не е изненадващо. И двамата сте на отчет при един и същ работодател.

Как бяха опорките - бай Ганьовци, балкански тарикати, врачки, баячки...
                                Как беше ... "Само Бай Ганьо протестира", "Само Бай Ганьо не одобрява спасителните мерки", "Само Бай Ганьо мрази да му спасяват живота" ...

... после видяха протестите, потушавани със сълзотворен газ в Холандия, опожарените автомобили в Париж и влаченето по асфалта в Австралия и осъзнаха, че тоя път мантрата как само простите чесъноядци с космати гърди и патриархален манталитет не са съгласни с Новия Свят няма да минава повече и вече не я и повтарят ...

Коментар

Working...
                                X