Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Мерси за съветите
Малко на краставичар краставици продаваш ама все пак.
Стандартните ВРЕДНИ хапченца са ми мноооого противопоказни, на безплатна тражента съм со протокол.
Ако прочетете за тоя Гийен-Баре синдром ще установите, че се предизвиква от различни вируси, включително и корона. Чак се учудвам, че само от ваксината на Йансен е регистриран при положение, че всички ваксини са базирани на един и същ вирусен протеин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Хм да. Почна се. И това е само за една болест. Колко други ще излязат във времето не ми се мисли. Аз очаквах доста по-късно да се проявят тези ефекти и да бъдат заметени под килима пък то.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Хм да. Почна се. И това е само за една болест. Колко други ще излязат във времето не ми се мисли. Аз очаквах доста по-късно да се проявят тези ефекти и да бъдат заметени под килима пък то.....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЯ, май започнаха някакви автоимунни работи с ваксите...
https://news.bg/int-politics/predupr...n-johnson.html
- 1 like
Коментар
-
Я, май започнаха някакви автоимунни работи с ваксите...
https://news.bg/int-politics/predupr...n-johnson.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
не знам дали осъзнаваш колко сериозно заболяване е диабетът и как ти съсипва целия организъм. Ако си на метформин хич и да не ти хрумва да го спираш. Инсулин не мисля, че е нужен - твоя най-вероятно е тип 2. Но ако имаш нерви да минеш на кето диета лека полека ще го спреш и ще си имаш нормална захар. Обезателно спорт или някакъв вид физическа активност - ако можеш всеки ден да натоварваш мускулите да спадат захарта. И разбира се внимавай кво нагъваш
Малко на краставичар краставици продаваш ама все пак.
Стандартните ВРЕДНИ хапченца са ми мноооого противопоказни, на безплатна тражента съм со протокол.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
не знам дали осъзнаваш колко сериозно заболяване е диабетът и как ти съсипва целия организъм. Ако си на метформин хич и да не ти хрумва да го спираш. Инсулин не мисля, че е нужен - твоя най-вероятно е тип 2. Но ако имаш нерви да минеш на кето диета лека полека ще го спреш и ще си имаш нормална захар. Обезателно спорт или някакъв вид физическа активност - ако можеш всеки ден да натоварваш мускулите да спадат захарта. И разбира се внимавай кво нагъвашLast edited by tnm; 13.07.2021, 13:11.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Според мойта дофторка - много са отключили ИНСУЛИНОЗАВИСИМ ДИАБЕТ и невропатии. Според мен са ги прецакали. И аз имах много увеличени захари - над 20, ама сега се меря след наплюскване и ми е 9, след 2-3 месеца ще падне пак до 4-5
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
3 пъти са ме навивали дофторите да мина на инсулин. 2 пъти лежах по 4 дена в ендокринология. И все за инсулин ме изкарват. 4 години все съм си на хапченца, при това вече съм си пак на минималната доза. Добре че имам една роднина ендокриноложка пенсионер дето няма изгода да ме тъпче с глупости. Та от нея докато си на кортикостероиди все ще имаш захар. А аз бухах по 50мг дневно
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Диабет тип 1 е автоимунен и там не може да има прецакване...или имаш панкреас или нямаш и не се възстановява след автоимунният процес Това което описваш при теб не е същото - имаш панкреас и инсулинова секреция / мери се с ц пептид/. Проблема е от друго естество. Невропатиите мисля не са автоимунен процес / може и да греша лекарите знаят/ , по-скоро е друго масово гадно следствие от вируса.... / знам за хора стигнали до количка след вируса/.....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Линка нещо не го отварям....
Вируса докарва/отключва автоимунни заболявания ! Имам познати с такива и лекуващите им лекари твърдят, че има видим бум на нови такива минали през вируса. Може би има статистика някъде не знам, но за да се забележи на микро ниво / единици лекари/ трябва да са доста....
https://www.bbc.com/news/health-57776010
Коментар
-
Според мойта дофторка - много са отключили ИНСУЛИНОЗАВИСИМ ДИАБЕТ и невропатии. Според мен са ги прецакали. И аз имах много увеличени захари - над 20, ама сега се меря след наплюскване и ми е 9, след 2-3 месеца ще падне пак до 4-5
- 2 Харесвания
Коментар
-
Броят съобщени смъртни случаи след COVID ваксини със скок от 2000 за една седмица, според VAERS
Данните на VAERS, публикувани днес от CDC, показват общо 438 441 съобщения за нежелани събития от всички възрастови групи след ваксини срещу COVID, включително 9 048 смъртни случая и 41 015 сериозни наранявания между 14 декември 2020 г. и 2 юли 2021 г.
Данните, публикувани днес от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), включват 9 049 съобщения за смъртни случаи във всички възрастови групи след ваксини срещу COVID - увеличение с повече от 2000 в сравнение с предходната седмица. Данните идват директно от доклади, подадени до Системата за докладване на неблагоприятни ваксини (VAERS).
VAERS е основната финансирана от правителството система за докладване на нежелани ваксинални реакции в американските доклади, представени на VAERS, изискват допълнително разследване, преди да може да бъде потвърдена причинно-следствена връзка.
Всеки петък VAERS оповестява публично всички доклади за наранявания с ваксини, получени към определена дата, обикновено около седмица преди датата на освобождаване.
Данните, публикувани днес, показват, че между 14 декември 2020 г. и 2 юли 2021 г. са съобщени общо 438 441 нежелани събития пред VAERS, включително 9 048 смъртни случая - увеличение с 2 063 през предходната седмица. Съобщава се за 41 015 сериозни наранявания през същия период от време - 6 950 в сравнение с миналата седмица........................................... ...........
https://www.globalresearch.ca/deaths...-vaers/5749837
Коментар
-
Линка нещо не го отварям....
Вируса докарва/отключва автоимунни заболявания ! Имам познати с такива и лекуващите им лекари твърдят, че има видим бум на нови такива минали през вируса. Може би има статистика някъде не знам, но за да се забележи на микро ниво / единици лекари/ трябва да са доста....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар