If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко пъти да ти обяснявам, че свалката не е операция с калкулатор и в свалката 2+2 не винаги е равно на 4.
Тя ти е казала друго нещо, ама ти си разбрал това, което си искал да разбереш.
А бе квото и да му е казала, вкара ли я в бърлогата...след няколко коктейла може рязко да смени курса. Сама жена качи ли се в колата и после у къщата, работата е ясна. Няма нужда от декларации и клетви.
Да бе да, щото не са твоите аргументи. Нема да се караме днеска. Мързи ме.
Знаеш ли защо Медичите, които са управлявали Флоренция столетия, престават да я управляват?Ами,защото последният управител от рода Медичи е бездетен, а няма и близки роднини от рода.Ето затова кръвните връзки са важни.
Как точно искаш да ги приема - не се държаха много сърдечно и си правеха сметка да ме използват и да отидат на безплатно море.
Разбирам да пуснат........вече е друго нещо,
Аптекарката можеше да ме покани у тях.......Тя търси мъж от 2018 г, а едва през 2022 се беше сгодила за някакъв, на 40+ е тя в момента. Понеже не си беше написала реалните години в сайта, но е завършила 2005г.
Колко пъти да ти обяснявам, че свалката не е операция с калкулатор и в свалката 2+2 не винаги е равно на 4.
Тя ти е казала друго нещо, ама ти си разбрал това, което си искал да разбереш.
Хммм, ако само две от тези четири корейки решат да си направят пластични операции и да си купуват от тяхната свръх скъпа органична козметика, плъхът се е втарлил и с двата крака.
Наздраве!
Кака, на ратко така сладко му върви приказката, че едва ли ще му се наложи да плаща каквото и да било. По-скоро си го представям в образа на оня руснак с 5-те жени от на Миро историите. Да разделя и владее. Наздраве!
"Ти да не мислиш, че като дойда на вилата ти, ще ти пусна. Предпочитам нещата да станат по естествен начин, постепенно."
Аз си замълчах, но не съм настоявал да ми идва.
Не ги питам директно: "Ще пускаш ли?" Една друга ми разправяше, че е готова да дойде на море на вилата ми, но е с консервативно възпитание и иска само като приятели. Аз приятелки за кафе и за small talk си имам,
Интересно ми е, дали Лошия мечок, който явно е пич, вече е депозирал материал където трябва,
Ако имаш предвид дали имам деца - в момента не. След година-две, може би.
Хахаха, колко му е бе Ратко. Те на 2 корейки издръжката им е колкото на 1 нашенка. За 4 ще трябва сухо, колкото за жена и любовница.
Хммм, ако само две от тези четири корейки решат да си направят пластични операции и да си купуват от тяхната свръх скъпа органична козметика, плъхът се е втарлил и с двата крака.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
"Ти да не мислиш, че като дойда на вилата ти, ще ти пусна. Предпочитам нещата да станат по естествен начин, постепенно."
Аз си замълчах, но не съм настоявал да ми идва.
Не ги питам директно: "Ще пускаш ли?" Една друга ми разправяше, че е готова да дойде на море на вилата ми, но е с консервативно възпитание и иска само като приятели. Аз приятелки за кафе и за small talk си имам,
Интересно ми е, дали Лошия мечок, който явно е пич, вече е депозирал материал където трябва,
Защо мислиш, че има противоречие между казаното от мен? - Факт е, че хората са овълчени и че изискванията са по-високи. Следователно ми се налага да работя повече за да ги покрия. Говорим чисто финансово.
И не е трудно да се свалят жени, проблема е съпътстващите разходи, ако искаш да градиш с тях. Под градене разбирай всичко свързано с осигуряването на бъдещото поколение. Иначе за свалка, какво ти коства - няколко срещи, евентуално почивка и вече си я писал в тефтера.
почивката е голяма инвестиция
евго добре прави като ги пита предварително:
- ще ми даваш ли или да търся други хора?
Интересно ми е.......вчера казваш, че хората много са се овълчили, а днес, че не е толкова трудно да се свалят жени и си готов "да работиш на няколко тезгяха",
Защо мислиш, че има противоречие между казаното от мен? - Факт е, че хората са овълчени и че изискванията са по-високи. Следователно ми се налага да работя повече за да ги покрия. Говорим чисто финансово.
И не е трудно да се свалят жени, проблема е съпътстващите разходи, ако искаш да градиш с тях. Под градене разбирай всичко свързано с осигуряването на бъдещото поколение. Иначе за свалка, какво ти коства - няколко срещи, евентуално почивка и вече си я писал в тефтера.
Коментар