Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва само да и напомниш, че "при мирко всички свършват"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеЕвго ми напомня на един мой приятел Х. Та той винаги има проблем с жените- я не му връзват, я го използват, я изобщо не му обръщат внимание. Той самия има следните проблеми- наднормено тегло, стиснат е и има майка и сестра, които го подтискат от малък. Първото е поправимо, второто по-скоро не, а последното е за мен всъщност дълбоката причина за неуспеха му с жените- веднъж смята, че не заслужава по-добро отношение и втори път изпитва омраза. Та моя най-топъл приятелски съвет към Евго е да се обърне към психолог, с когото да работят по темата. Не е срамно! Аз също съм се обръщал веднъж в съзнателния ми живот към такъв в момент на голяма дупка, а след това започна нестихващ възход- събрах се с любовта на живота ми, преместих се от Варна в София, намерих си по-добре платена работа, сгодих се съвсем наскоро и тн. Не казвам, че непременно ще се случи същото с теб, но си струва да опиташ! Човек трябва да намери първо вътрешния си мир и после да се опитва да го декорира с външния свят.
Ако знаеш колко трудно ми беше да обясня на един приятел закоравял програмист, че не е важно какво имаш и можеш, а как ще го представиш. С изключителни усилия съм успявал да го убедя, че опаковката в 21в. е много по-важна от съдържанието за да омотае някоя. Имаше някакво изкривяване при него в което делеше мъжете на доходи. И ако жената на конкретен индивид с доходи по-ниски от него беше красива, той считаше, че заслужава по-хубава от нея! Говорим за мъж на почти 40г.
Между другото, смятам, че Евго страда от подобен синдром, но не се сравнява с мъжете на база доход, а по външен вид. За това нон-стоп оглежда другите мъже. Както викаха Съни и Ендера, тука само от темата има материал за мнооого дисертации.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
С мен няма да я огрее,щото не ми е в таргет групата, но светът е голям и спасение дебне отвсякъде.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва само да и напомниш, че "при мирко всички свършват"
Коментар
-
За теб съм сигурен ,че си мечташ за мъж,на когото да се подчиниш изцяло и да изпълняваш всичките му желания.
Омръзнало ти е да се бориш с целият свят и търсиш силни мъжки ръце,в които да се отпуснеш и почувстваш истинска жена.препоръка е
Коментар
-
Евго ми напомня на един мой приятел Х. Та той винаги има проблем с жените- я не му връзват, я го използват, я изобщо не му обръщат внимание. Той самия има следните проблеми- наднормено тегло, стиснат е и има майка и сестра, които го подтискат от малък. Първото е поправимо, второто по-скоро не, а последното е за мен всъщност дълбоката причина за неуспеха му с жените- веднъж смята, че не заслужава по-добро отношение и втори път изпитва омраза. Та моя най-топъл приятелски съвет към Евго е да се обърне към психолог, с когото да работят по темата. Не е срамно! Аз също съм се обръщал веднъж в съзнателния ми живот към такъв в момент на голяма дупка, а след това започна нестихващ възход- събрах се с любовта на живота ми, преместих се от Варна в София, намерих си по-добре платена работа, сгодих се съвсем наскоро и тн. Не казвам, че непременно ще се случи същото с теб, но си струва да опиташ! Човек трябва да намери първо вътрешния си мир и после да се опитва да го декорира с външния свят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
При мъжете е пропуснат бутонът за хранене
Омръзнало ти е да се бориш с целият свят и търсиш силни мъжки ръце,в които да се отпуснеш и почувстваш истинска жена.Last edited by mirodes; 11.06.2023, 14:33.
- 1 like
Коментар
-
Не са чак толкова сложни жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеВсичко, обяснено в една картинка:
[ATTACH=CONFIG]n4075943[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ай, ай, денят продължава да бъде все така обещаващ.
Подлагай всяка твоя мисъл на съмнение!
Има по-привлекателен начини, за да "убием" времето, както и множество различни начини, за да се превърне в обещаващ нашият ден...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Тука на полуострова какво става не е за разказване, но това не е хубаво. Страсти и похабена енергия на вятъра. Деструктивна история.
Евго е специфичен характер, синтезиран при специални (нетрадиционни) условия.
Характерна негова черта е тая: не приема съвети от всеки.
Бих му препоръчал - търсейки дамата на живота си (която притежава определените от него качества) - междувременно да почне да пише, независимо от литературния жанр за "изява". Може да намери вариант на удовлетворение, успокоение и дори - варианти за релакс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Отказала му е и трябва да бъде унищожена.
(За съжаление, има такива мъже и дами)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мотивът е цел, целта е мотив.
Но в случая има значение.
- 1 like
Коментар
Коментар