Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче, когато всеки си плаща, вероятността да стане нещо после.......намалява много (поне в БГ).
В БГ е прието мъжът да плати, поне първите 3 пъти. И младите мъже така правят, не щадят парите.
Не усети ли ледената ирония в предишния ми пост до дракар?
Мама му стара това емоционалната интелигентност хич я няма при тебе. Готин си, ама някои неща не ги стопляш.
Тайната е в мярката. При тебе е като слон в стълкария 24/7.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Обаче, когато всеки си плаща, вероятността да стане нещо после.......намалява много (поне в БГ).
В БГ е прието мъжът да плати, поне първите 3 пъти. И младите мъже така правят, не щадят парите.
На кой свят живеете и кой ви тъпче главите с тая шума?!
Било "прието" - от кой и кога!?
p.s.
Сами си "отгледахте" цяло поколение млади момичета, които свикнаха на лесни пари - друг да ги храни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Добре правиш. Жените ще са информирани навреме. Даже много добре правиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеАз никога не черпя . Каквото е яла и пила да си го плаща . Нали претендират за равенство на половете . Някои го приемат добре, някои се ядосват , защото примерно са поръчали нещо скъпо , което са очаквали друг да плати , а трети са учудени и чак не могат да възприемат какво се случва .А не като Евго да ръси пачките...
Въпросът е, че рано или късно ще случиш на някоя по-нахална, която ще ти спретне мини-скандал и ще се изниже, и ще останете само ти и сметката!
Трябва да нанесеш изпреварващ удар!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеАз никога не черпя . Каквото е яла и пила да си го плаща . Нали претендират за равенство на половете . Някои го приемат добре, някои се ядосват , защото примерно са поръчали нещо скъпо , което са очаквали друг да плати , а трети са учудени и чак не могат да възприемат какво се случва .
Коментар
-
ОК,
Трябва да ти кажа, че са уникални простачки. След като съм ги почерпил и съм се държал добре, следва блокиране или нямат интерес. Или си измислят някакви техни глупости и оправдания.Last edited by Selena; 19.04.2022, 16:48.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеДостихнах до следния извод - понеже На Евго житията и страданията са истински, са много над нивото на тв-"ергена".Следователно който гледа ергена тук трябва да му е пъти по-интересно
Аз съм имал предложения за брак няколко пъти от жени, но хич не бяха подходящи (когато бях на 20+ и 30+).
Дори наскоро една друга комшийка ми каза, че иска да се виждаме и да ми даде нейния телефон. Казах й, че го имам от преди.
Но как да я приема, като е доста изпаднало момичето. Баща й не я гледа, не се грижи за нея, техните са разведени повече от 30г, вероятно тя не работи, не е учила висше. Не е клошарка, но е бедничка и изостанала. Вероятно е била с мъже от кварталния тип и то рядко.
Един път приятелски я посъветвах да не си продава апартамента, който ще наследи и да внимава. Има хитър чичо, който може да й го измъкне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Цял живот пилите нервите ежечасно ежеминутно и после се оплаквате що имало бой, еб@н и малко кютек
Коментар
-
Имам приятел психолог, който ме консултира безплатно. Изнася платени семинари за много пари.
Става дума за културен и готин пич, 40+, който има същия проблем като мен.
Каза ми, че те (мадамите) са увредени от масовата култура.
И ми сподели приятелски, че и неговата спалничка скърца рядко.
- 1 like
Коментар
-
Достихнах до следния извод - понеже На Евго житията и страданията са истински, са много над нивото на тв-"ергена".Следователно който гледа ергена тук трябва да му е пъти по-интересно
Last edited by mechka 429; 19.04.2022, 16:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Не съм казал скъпи ресторанти.Има прилични ресторанти на народни цени.Е не да я заведеш в некоя дупка, ама ресторант среден клас е добре>То скъпо или евтино е относително понятие.Аз подаръци преди да станем сериозни гаджета не правя.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Да ти кажа колега .Четох едно психологическо проучване,в което се твърди че интелигентните жени правят по-качествен секс.Напълно съм съгласен с автора.
Включително като захапе моркова,
Коментар
-
Значи си от старата школа, като в немски роматичен филм, за чувства и отношения,
С круизни пътувания, с романтични замъци и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Значи си от старата школа, като в немски роматичен филм, за чувства и отношения,
С круизни пътувания, с романтични замъци и т.н.Last edited by nradev; 19.04.2022, 15:26.
- 1 like
Коментар
Коментар