Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Да не ти е правил.....баница и пица ?!
И като поканиш (важни) гости е хубаво да отрупаш масата, а не да стоят "на празни ясли".
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Евго прави баница, понякога и пица
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Грешиш, 15 годишните вече правят кекс.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Зората на "дързост и красота " .....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Господинът има 3 деца. Според мен две дъщери и един син. Преди време беше написал, че синът му се е занимавал с плуване. Не по-големият или по-малкият син, по което заключавам, че синът е един.
Нормално е при 3 отрочета, да се пръкнат поне 4 внучета. Едното е родено около Коледа 2011 година. Михо пише отдавна в този форум, но използва няколко ника и никога не е крил това
Наздраве!
Коментар
-
Господинът има 3 деца. Според мен две дъщери и един син. Преди време беше написал, че синът му се е занимавал с плуване. Не по-големият или по-малкият син, по което заключавам, че синът е един.
Нормално е при 3 отрочета, да се пръкнат поне 4 внучета. Едното е родено около Коледа 2011 година. Михо пише отдавна в този форум, но използва няколко ника и никога не е крил това
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако не се бе обозначил като мъж, надали по коментарите ти някой ще познае,че си такъв.
Нямам намерение да ти слизам на нивото и да правя злобни коментари за личният ти живот, но се замислих дали действително имаш 4 внуци както твърдиш..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мире, защо така съдиш човек, търсещ малко внимание? Бай Михо не е лош човек, не разбра ли, че приказките му са с цел да предизвика реакция, защото иска да си побъбри с някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Грешиш, 15 годишните вече правят кекс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако не се бе обозначил като мъж, надали по коментарите ти някой ще познае,че си такъв.
Нямам намерение да ти слизам на нивото и да правя злобни коментари за личният ти живот, но се замислих дали действително имаш 4 внуци както твърдиш.
- 1 like
Коментар
-
Направо удари Политика в земята. Обикновено там интериорът е в секси пепел от рози
Наздраве!
Как да не ти каже човек едно Наздраве!
Иначе темата отдавна премина от информативния етап към развлекателния. И сега като се изчерпаха думите, остана само насъбраната слюнка. На мен интереса ми се крепи на факта - как е възможно привидно интелигентни хора, да бъдат приведени до такова състояние. На по-отраканите им е ясно, но от моята страна, все още гледам с академична цел.Last edited by Bad_Bear; 05.07.2023, 20:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ако си падаш по мъже с поведение, различно от моето - много съм доволен, че изборът ти не е паднал върху мен!
Айде, със здраве!
Нямам намерение да ти слизам на нивото и да правя злобни коментари за личният ти живот, но се замислих дали действително имаш 4 внуци както твърдиш.Last edited by mirodes; 05.07.2023, 20:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Евго винаги си е бил на 15
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма нищо по-целесъобразно от 2 бучки нафталин в джобовете на сакото
Мечо
Коментар
Коментар