Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Паткан, тукашните лелки не отговаряме на изискванията. От едното самоуважение, смятам, ще съ въздържам от такавата кореспонденция.
Наздраве!
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от тукашните ли
Наздраве!Last edited by tnm; 17.01.2024, 17:04.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
от тукашните ли
Вие с Кайзен също сте готини,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВиждам, че сте водили интересна дискусия.
Аз съм 187 см/95 кг, нямам корем, но нямам и 4 pack. Преди 10 г. приличах на младия д-р Картър от Спешно отделение. Обичам да помагам на хората, но е неоценено. Лелките винаги са ме харесвали, преди малко ми писа една.
Много ми допадна описанието на Лошия мечок,препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Виждам, че сте водили интересна дискусия.
Аз съм 187 см/95 кг, нямам корем, но нямам и 4 pack. Преди 10 г. приличах на младия д-р Картър от Спешно отделение. Обичам да помагам на хората, но е неоценено. Лелките винаги са ме харесвали, преди малко ми писа една.
Много ми допадна описанието на Лошия мечок,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Акцентът на темата е "Какво искат жените?", а тоя въпрос по никакъв начин не кореспондира с въпроса ти: "Какви дупета харесват жените?"
Някоя от дамите би могла (ако си достатъчно близо до нея) - да ти отговори, че НЕ си харесва това и онова, но едва ли ще ти признае, че Еди коя си е по-напред в матРИала от нея!
Това е като с дрехите: представи си 10 приятелки с едни и същи - кройка и десЕн на роклите, шити при един и същ моделиер, седнали на обща маса в заведение. Седнали, разговарят и не им пука, че са облечени по един и същ начин... Няма как да се случи! Всяка трябва да се възприема като уникална и нейното "Д" си е най-най- чаровно и неповторимо...
А ти ги питаш "какви дупета харесвали"?!? Своите, разбира се - някоя може и да ти отговори, но пак ще бъде с разни недомлъвки.
Дори не съм сигурен, дали в леглото мъжете обръщат толкова голямо внимание на тази част от тялото на дамата, колкото - когато вървят по улицата и мятат белтъци към нещо, което те си го знаят, е недостижимо... (пепел ми на езика!)
Любима поза - задна прашка. Не познавам мъж дет не я харесва. За жените не толкова особено ако ти е по паламарчест и работиш здраво до откатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
.......
Крайно време е някой истински мъж от форума да се престраши и да скочи в дълбокото
.....
А сега да те видим, аджеба - дали си истински мъж...
Може пък да се окаже, че си такъв (по твоето определение)?
Според мен трябва да й казваш, че другите са дебелогъз...ти..., но не и тя..., иначе може да изплашиш птичето..., ама действаш на лични.... Изглежда ми свенлива (момата). Разбира се, рискуваш да получиш отговора: "Ама (и аз) също си имам мъж!", което от своя страна - може да се окаже спасение за теб...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Кой е казал, че големия балкон задължително върви с голям диференциал?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Ехааа!
Пропуснал си да пишеш... дебелогъзеста
Коментар
-
бях сигурен, че си 190 и 100+
аранка е сочна, предполагам над средния ръст да е
интересно, защо съни е с ококорени очички
пачанчо, сигурен ли си, че не си слаб със скъсани дънки?
пинокио откровено мами. мисля, че е среден на ръст с нормално телосожение
Сънито е с ококорени очички в очакване на съблазнителна оферта. Прилича ми на този филмов герой:
Крайно време е някой истински мъж от форума да се престраши и да скочи в дълбокото
А, за Аранка имаш право, сега се сетих за нещо, което беше споделила преди време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Акцентът на темата е "Какво искат жените?", а тоя въпрос по никакъв начин не кореспондира с въпроса ти: "Какви дупета харесват жените?"
Някоя от дамите би могла (ако си достатъчно близо до нея) - да ти отговори, че НЕ си харесва това и онова, но едва ли ще ти признае, че Еди коя си е по-напред в матРИала от нея!
Това е като с дрехите: представи си 10 приятелки с едни и същи - кройка и десЕн на роклите, шити при един и същ моделиер, седнали на обща маса в заведение. Седнали, разговарят и не им пука, че са облечени по един и същ начин... Няма как да се случи! Всяка трябва да се възприема като уникална и нейното "Д" си е най-най- чаровно и неповторимо...
А ти ги питаш "какви дупета харесвали"?!? Своите, разбира се - някоя може и да ти отговори, но пак ще бъде с разни недомлъвки.
Дори не съм сигурен, дали в леглото мъжете обръщат толкова голямо внимание на тази част от тялото на дамата, колкото - когато вървят по улицата и мятат белтъци към нещо, което те си го знаят, е недостижимо... (пепел ми на езика!)
Но някъде съм чувал, че и момите имали вкус към мъжкото дупе, та затова и попитах...
ПП. Моето е добро, стегнато, по-тясно от рамената, ако жената ме гледа отзад. Ако ме гледа отпред в ханша, в дънките има отвличащи елементи; три са.Last edited by Turbolan; 16.01.2024, 18:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеКакви дупета харесват мъжете и какви дупета харесват жените?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Ехааа!
Пропуснал си да пишеш... дебелогъзеста.
Колеги научете съвременната терминология ...
(имам фетиш към бразилските дупета от дясно). Мразя плоски
Last edited by bota156; 16.01.2024, 17:00.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар