If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+++
Това е най-важното. Щом така го чувстваш. Но наистина ще ти трябва някой мъж с младежки дух, че повечето от нас предпочитат удобството на семейния диван. Неслучайно има една приказка, че мъжете в повечето случаи излизат навън, или за храна, или за секс.
+++
Това е най-важното. Щом така го чувстваш. Но наистина ще ти трябва някой мъж с младежки дух, че повечето от нас предпочитат удобството на семейния диван. Неслучайно има една приказка, че мъжете в повечето случаи излизат навън, или за храна, или за секс.
младежкия дух е най-добре, когато върви и с младежка ерекция
знам, че го имаше предвид
Като изяде и изпие 200лв кажи, че втора среща ще има, само ако успее да направи двойна сметка. За един надник, хем сеир ще гледаш, хем спомени ще натрупаш.
много ясно
те ако ще пускат, пускат и без черпене
и изобщо не знам, как някой е решил, че трябва да черпи и после да чака пускане
но това съвсем изкривява поведението на жените
и те се фокусират върху черпенето а не върху пускането
каквото е било и първоначалното им намерение
В мрежата мернах нещо добро тази сутрин - пътувайте ако сте имал успехи през изминалата година, за да ги отпразнувате. Ако сте имал неуспехи - пак пътувайте, за да ги забравите. А ако нищо не Ви се е случило - пътувайте, за да Ви се случи .
Аз лично презареждан и се съизмервам. Само пътувайки получаваш реална представа за света, а той се изменя постоянно.
+++
Коментар