Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ок, ти явно ги познаваш по добре. Значи остава Евго да изхвърли мислите че всяка иска да му вземе парите и апартамента и да се впусне смело. Че то времето лети. Утре на 50 вдругиден пенсионер.Last edited by mirodes; 02.05.2024, 18:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Огромен е шанса.С апартамент в София и вила на морето, финансово подсигурен,висок и поддържан физически няма да му е никакъв проблем да си хване подобно гадже.Достатъчно е да отиде в някоя дискотека в Студентски град и ще му се налепят доста подобни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Огромен е шанса.С апартамент в София и вила на морето, финансово подсигурен,висок и поддържан физически няма да му е никакъв проблем да си хване подобно гадже.Достатъчно е да отиде в някоя дискотека в Студентски град и ще му се налепят доста подобни.
Коментар
-
Всичко е възможно, въпросът е какъв е шанса да хване някоя на 25.
Коментар
-
Е що да не е момичето на 25 години?Имам един приятел на 50 години с гадже на 25.Той е разведен и има дете от предишната си жена,като приятелката му иска да имат деца, но той се дърпа.Ето в случая Евго иска деца и ако срещне подобна жена що да не създадат семейство и деца?
Коментар
-
Изследванията са едно, реалността друго. Вече не си на 25, момичето също няма да е. Никаква гаранция няма за зачеване, за което опитите може да започнат след години ухажване, после години докато стане, евентуално първото, ако няма проблеми с бременността, ти си вече към 50, а момичето вече (оптимистично) е на около 40, щото ако е на повече, цялата схема рухва още в началото. А второ/трето кога? И дори и поне едно да се пръкне, на 65 ще се бориш с тийнейджър/и, мислиш ли че ще се справиш? Гледаш някакви кинозвезди, ама имаш ли парите за детегледачки и колко ще са ти деца тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А какъв е твоят опит с правенето на бебета? Бързо ли ти се получава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Йок. Неувереност е смяната през пет минути на профилната снимка
Ето ти ме определи като трътлест и плешив като ми видя снимката.Не бих казал, че съм трътлест,но щом така смяташ ок.Не се срамувам от това как изглеждам.А пък най-малко имам вина заради ръста си и плешивостта си.
Коментар
-
Да, обаче съм здрав и материалът ми е добър.
А един братовчед опитвал да забремени 3 жени и нищо не станало (доста опити е правил, но не станало и вероятно за това се е разделил с тези жени). Не си е правил изследване, но вероятно има проблем.
Сега има 5 деца от 3 жени (2-те деца са само от една вечер), а тя 2 от един италианецНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не ме интересуват розичките, а дали имаш опит с връзки.
на тези години, вече трудно става пречупването и съжителството с нов човек, ако нямаш вече натрупан опит. Живота сам е едно, а съжителството с половинка изисква жертви, а за човек с преполовен жизнен път ще е невъзможно трудно, ако няма някакъв опит в тази посока.
Става дума в битов план - че жените нищо не пипат (не шетат), че има много грижи по децата и мъжете не издържат при тези условия.
И сигурно е трудно да се стиковаш с някой, когато си на 40+, а тя на 30+.
Така че трябва жертви и компромиси.
Коментар
-
Толкова лични неща не казвам, но съм виждал розички на живо,
През 2016 г. имах 2 приятелки - една в София, една на морето. И с двете се прецакаха нещата и все още са госпожици. И не съм ги въртял едновременно.
Иначе ми е интересно кой стои зад тези никове. За това го попитах.
на тези години, вече трудно става пречупването и съжителството с нов човек, ако нямаш вече натрупан опит. Живота сам е едно, а съжителството с половинка изисква жертви, а за човек с преполовен жизнен път ще е невъзможно трудно, ако няма някакъв опит в тази посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе кво те интересува колко е висок и колко годишен е?
Ква е тая заинтересовамост към мъжкия пол? Не съм видял до сега да се интересуваш така от жени.
Не ми влиза много в работата, но имам един личен въпрос - имал ли си сериозна връзка, евентуално съжителство с жена?
Last edited by Evgo; 02.05.2024, 17:09.
Коментар
-
Колко си висок и колко годишен? И защо искаш да ме мяташ от балкона?
Ква е тая заинтересовамост към мъжкия пол? Не съм видял до сега да се интересуваш така от жени.
Не ми влиза много в работата, но имам един личен въпрос - имал ли си сериозна връзка, евентуално съжителство с жена?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Майка му иска внуци.
Коментар
Коментар