IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

    А на яйцата няма ли да качиш, имаш ли червени..
    Имаме,

    Какво прави купонджийката? Омъжи ли се?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

      Ще кача снимки утре вечер,
      А на яйцата няма ли да качиш, имаш ли червени..

      Коментар


      • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

        искаше ми се да видим и при теб как се получава
        Ще кача снимки утре вечер,

        Коментар


        • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

          искаше ми се да видим и при теб как се получава
          Тряя да питаш момъка от кУруиза

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

            Ние не го правим така, а в тава с фолио и отгоре можеше малко да го намажеш със сол, олио и червен пипер. Понякога слагаме и малко раия, ако трябва да се убие някаква лека миризма.
            искаше ми се да видим и при теб как се получава
            препоръка е

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

              Спокойно, дядо Михо.Повече няма да ви занимавам с моите проблеми. Спирам да пиша във форума.
              Жив и здрав да си.
              стига глупости
              просто кажи по каква рецепта правиш ягнето
              и специално за селенка е нужно да уточниш,
              че ще го ядеш след постите

              а, да и нема се правиш на спортис' на бай мико
              ела да качиш с него черни връх, па после ще говорим
              като си разплетеш езика от връзките на обущата
              препоръка е

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                Пак да попитам: защо не направите отделна тема за болести?

                Хващам бас, че никоя дама не би почнала да се оплаква пред всички. Само някои мъже го правят - не разбирам защо? Тема, за да споделяте болести не ви ли харесва? Защо не ви допада?

                И, тъй като някои яко са затънали в собствени "умотворения", бих им казал да НЕ засягат спорта като причината за свои неудачи, още повече - за болести! Не правете лоша реклама на спорта, който първо ни подготвя за тоя живот, след това ни прави издръжливи на трудности, с каквито живота ни е пълен, развива волеви качества..., но да кажеш в нета, че спортът е причина за заболяване - това е кощунство!

                Призвани сме да учим хората, които ни четат, а не да ги отказваме да спортуват, да се движат и да ги учим да бъдат лентяи.

                От природните ресурси - директно препоръчвам: глог - цветове от храста - в планината цъфти към края на месеца (в зависимост от надморската височина), глог - плодове - узряват през есента, шипка - плод, есента (разчупва се, преди поставяне в отварата), жълт кантарион (в планината цъфти около месец по късно от тоя в равнината), бял равнец, връхчета от малини, мента, мащерка, коприва, левурда (див чесън)...

                Философията на Петър Дънов, неговите съвети и препоръки биха могли доста да помогнат на хората, които залагат на мъдростта на предците ни.

                И пак ви препоръчвам: отворете (СИ) тема за да коментирате болести.
                Спокойно, дядо Михо.Повече няма да ви занимавам с моите проблеми. Спирам да пиша във форума.
                Жив и здрав да си.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

                  Исках да имитирам печене в зидана селска фурна, при което тя се нагрява дълго с огън в нея от клончета и вейки от пролетното орязване и почистване на двора, след това въглените се изгрибат, като се оставя слой жар, тавата с агне(шко)то се поставя върху нея, устието на фурната се затваря с капака му и се запечатва с глина или тесто.

                  Вадиш, когато искаш, но не преди два и половина-три часа.

                  Мисля, че на вкус и вид симулацията ми стана добре, агнешкото е безупречно.
                  Наздраве, да ви е сладко!

                  Няма ли да кажеш нещо за волейбола и за теб.

                  Ние също имахме баба и дядо на село и помня, че беше много вкусно селското агне, И на пещ и в тава. И сме черпили много роднини.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                    Ние не го правим така, а в тава с фолио и отгоре можеше малко да го намажеш със сол, олио и червен пипер. Понякога слагаме и малко раия, ако трябва да се убие някаква лека миризма.
                    Исках да имитирам печене в зидана селска фурна, при което тя се нагрява дълго с огън в нея от клончета и вейки от пролетното орязване и почистване на двора, след това въглените се изгрибат, като се оставя слой жар, тавата с агне(шко)то се поставя върху нея, устието на фурната се затваря с капака му и се запечатва с глина или тесто.

                    Вадиш, когато искаш, но не преди два и половина-три часа.

                    Мисля, че на вкус и вид симулацията ми стана добре, агнешкото е безупречно.
                    Last edited by Turbolan; 04.05.2024, 10:28.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
                      Гювечът е голям, едва се побира във фурната на стандартна ел. печка.

                      Агнето е малко; под плешката има бутче.



                      ПП. Не е излязла ароматната пара на снимката.
                      Ние не го правим така, а в тава с фолио и отгоре можеше малко да го намажеш със сол, олио и червен пипер. Понякога слагаме и малко раия, ако трябва да се убие някаква лека миризма.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                        И пак ви препоръчвам: отворете (СИ) тема за да коментирате болести.
                        Тая тема за нищо не се ползва, по-добре да правят оборот, вместо да седи празна

                        Коментар


                        • Пак да попитам: защо не направите отделна тема за болести?

                          Хващам бас, че никоя дама не би почнала да се оплаква пред всички. Само някои мъже го правят - не разбирам защо? Тема, за да споделяте болести не ви ли харесва? Защо не ви допада?

                          И, тъй като някои яко са затънали в собствени "умотворения", бих им казал да НЕ засягат спорта като причината за свои неудачи, още повече - за болести! Не правете лоша реклама на спорта, който първо ни подготвя за тоя живот, след това ни прави издръжливи на трудности, с каквито живота ни е пълен, развива волеви качества..., но да кажеш в нета, че спортът е причина за заболяване - това е кощунство!

                          Призвани сме да учим хората, които ни четат, а не да ги отказваме да спортуват, да се движат и да ги учим да бъдат лентяи.

                          От природните ресурси - директно препоръчвам: глог - цветове от храста - в планината цъфти към края на месеца (в зависимост от надморската височина), глог - плодове - узряват през есента, шипка - плод, есента (разчупва се, преди поставяне в отварата), жълт кантарион (в планината цъфти около месец по късно от тоя в равнината), бял равнец, връхчета от малини, мента, мащерка, коприва, левурда (див чесън)...

                          Философията на Петър Дънов, неговите съвети и препоръки биха могли доста да помогнат на хората, които залагат на мъдростта на предците ни.

                          И пак ви препоръчвам: отворете (СИ) тема за да коментирате болести.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                            Не става въпрос за оптимизъм. "Оптимизъм" е модерно понятие, релативистично. Няма по-профанизирана дума от нея. Тя е секуларен израз на думата "надежда", лишена е от всякаква цялостност. Оптимистът е един умствено съсипан човек - в своя личен безпорядък той говори как всичко ще се оправи. В надеждата има богоязън - това е разковничето, това трасира пътя към смирението. Смиреното сърце отваря вратите на небесата, а там е написано всичко. Там ще прочетеш причините за твоите несгоди - и физиологични, и психични, и за прасето в задния двор, дето линее. Там ще откриеш и как да се поправиш. Иначе само ще бълваш огън и жупел след всяка кифла с мармалад. Болестите са дар, за да ни смиряват. Който го разбира, де. Понеже е Разпети Петък, та приказката тръгна натам. После - сухото гладуване не е за препоръчване, максимумът му е 11 дни. Трябва ти дълго гладуване, можеш да вкараш в него 3 или 5 дни сухо. Да не говорим за храненето по принцип извън него - плодове, смутита, кълнове, семена, докато не заухаеш на жасмин.
                            С тези 11 дни глад по-вероятно да замирише на чемшир, дет се вика.
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

                              тоя турболанчо, дали опече агнешката плешка
                              Гювечът е голям, едва се побира във фурната на стандартна ел. печка.

                              Агнето е малко; под плешката има бутче.



                              ПП. Не е излязла ароматната пара на снимката.
                              Last edited by Turbolan; 03.05.2024, 21:32.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

                                това не помня точно кога съм гоп предположил,
                                едва ли съм му отделил толкова време
                                но сигурно е така, както казваш

                                тоя турболанчо, дали опече агнешката плешка
                                Казваше, че историите му са като от книга и че едва ли изглежда готино и наточено, както той сам се описваше.

                                Коментар

                                Working...
                                X