Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
казват, че някой като прескочи ряката
и започва активно да убеждава и другитеLast edited by mirodes; 10.05.2024, 08:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами то е мода в София, не в наше село. И ти да си беше седял на село и теб нямаше да те хване тая мода.Така че ходи на козметик, щото хомо бандитите дебнат да ебнат.
А ти си и заможен ,така че ще минеш с названието гей.Ако беше някой голтак ,друга е думата.
и започва активно да убеждава и другитепрепоръка е
Коментар
-
Не знам дали ме литкат,ама аз за 11 години брак не съм готвил вкъщи нито веднъж, нито пък съм прал или други дейности по домакинството.Имам си жена за тая работа.
И точно неук човек като теб да ми дава акъл на мен да чета книги е пълен смях.Прочел съм хиляди книги през живота си и със сигурност в пъти повече от теб.
Както ти казах антифеминист си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
По дефолт си антифеминист. Не е най-голямата беда.
Даже и на жена ми съм разрешил да прави каквото си поиска,стига да се грижи за домакинството и децата и естествено да ми е вярна.Оттам нататък има пълна свобода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Всяка вдна нормална жена, може да те литка по тези параграфи. Не е нужно нито да е умна, нито да е хиперкрасива. Лесен си.
П.П.
"Жена при доктор-психолог:
- Бихте ли посочили пример за психическо разстройство във вашето семейство?
- Да, разбира се. Съпругът ми си мисли, че е глава на семейството ..."
П.П.П. Младежи и дебили, прочетете "Гераците". Може би ще ви светне, как да създадете семейства.
И точно неук човек като теб да ми дава акъл на мен да чета книги е пълен смях.Прочел съм хиляди книги през живота си и със сигурност в пъти повече от теб.
Коментар
-
От мен да си прочел нещо против феминизма?Жените стават феминистки,щото липсват истински мъже.Винаги и за всичко сме виновни мъжете.Жените търсят властни и самоуверени мъже ама като няма такива и се занимават с глупости.
П.П.
"Жена при доктор-психолог:
- Бихте ли посочили пример за психическо разстройство във вашето семейство?
- Да, разбира се. Съпругът ми си мисли, че е глава на семейството ..."
П.П.П. Младежи и дебили, прочетете "Гераците". Може би ще ви светне, как да създадете семейства.Last edited by SKP; 09.05.2024, 23:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нито за мадами, нито за пиене.
Платих сметките у нас и си накупих още костюми и ризи (аз си бях купил преди назначаването една част). И после трябваше да се докажа, в противен случай щяха да ми духнат под опашката.
В днешно време не дай Боже един мъж да му свършат парите или да се разболее, мадамата много често ще си стегне куфара и "беж лиске да бягаме".
- 1 like
Коментар
-
От мен да си прочел нещо против феминизма?Жените стават феминистки,щото липсват истински мъже.Винаги и за всичко сме виновни мъжете.Жените търсят властни и самоуверени мъже ама като няма такива и се занимават с глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Евгич, а помниш ли през 2004г. за какво "потроши" първата заплатка от хубавата работа?
Платих сметките у нас и си накупих още костюми и ризи (аз си бях купил преди назначаването една част). И после трябваше да се докажа, в противен случай щяха да ми духнат под опашката.
В днешно време не дай Боже един мъж да му свършат парите или да се разболее, мадамата много често ще си стегне куфара и "беж лиске да бягаме".
- 1 like
Коментар
-
Не мога да рАзбера тогава, за какво е целия тоя вой срещу феминизма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Скъпо е, наистина.
Но дори през 2004 г. нещата бяха подобни. Тогава си намерих хубава и платена работа по специалността и новата ми колежка го потвърди, че жените са станали много меркантилни и трудно се намира истинска любов.
Коментар
-
Точно обратното е.При тая еманципация на жените сега за мъжете е много лесно да си осигурят секс без обвързване.Нещо,което не е имало в цялата човешка история. Ако не броим проституцията,ама нещата са различни.
- 1 like
Коментар
-
Баш сега е времето на жените материалистки. В чисто исторически план, никога досега креватната гимнастика не е излизала толкова солено на мнозинството от мъжете.
Неслучайно има един лаф, че по време на криза жените започват да се омъжват по любов.
Но дори през 2004 г. нещата бяха подобни. Тогава си намерих хубава и платена работа по специалността и новата ми колежка го потвърди, че жените са станали много меркантилни и трудно се намира истинска любов.
- 1 like
Коментар
Коментар