IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

На корона ми мяза. С гадните ѝ последици. Дано се пребори организма.
    На мен ми мяза факсина. Една комшийка - рак, кръвоизлив в очите (ослепя). 3 пъти се набоде, уж нищо и нямаше и за 2 години тотал щета. Не е карала корона
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Надали може да ми се помогне.Явно такава ми е съдбата. Всичко почна с един грип,а след него развих уртикария по цялото тяло. Тя премина,но развих и бронхит.Та се стигна до сегашното състояние, когато цялото тяло ми се възпалява.Бъбреци,черва,бели дробове. Дори вода като пия имунната система реагира. Не помагат нито противоалергични лекарства, нито кортикостероиди.Очаквам всеки ден да ми е последен.Само се моля да умра бързо,а не да се мъча.
      Жал ми е за децата ми,щото няма да мога да им помагам,но такъв им е късмета.
      На корона ми мяза. С гадните ѝ последици. Дано се пребори организма.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

това като четох кво е ми се струва пунта мара.
        ТРЯБВАТ СЕРИОЗНИ РАДИКАЛНИ МЕРКИ, не некви ниски дози хапчета.
        На мен ми вливаха 3х1л ендоксан май беше - абе колкото на безнадежно раково болните.
        Делийска(на нефрологията в исул) вика - нищо повече не можем да направим - ако продължим ще го убием. Да си почине 2 седмици и после ще го мислим.
        Масраф? Година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
          Специално в Испания - абсурд без рецепта и направление. А това е дълъг и бюрократичен процес. Време няма - остават Сърбия или Турция.

Веществото е особено обаче:

Naltrexona
          Medicamento Descripción

La naltrexona o naltraxona​ es un medicamento antagonista no selectivo de los opioides, disponible por vía oral, muy usado en el tratamiento de la intoxicación aguda por opiáceos, por medio del bloqueo de los efectos de opioides exógenos y, muy probablemente endógenos también. Wikipedia
          Excreción: Renal
          Fórmula: C20H23NO4
          Metabolismo: hígado
          P. de fusión: 169 °C (336 °F)
          Peso mol.: 341.401 g/mol
          Vida media: 4 horas (naltrexona), 13 horas (6-β-naltrexol)

Не се предавай.

Никой не спомена традиционно уникалните български билки.
          това като четох кво е ми се струва пунта мара.
          ТРЯБВАТ СЕРИОЗНИ РАДИКАЛНИ МЕРКИ, не некви ниски дози хапчета.
          На мен ми вливаха 3х1л ендоксан май беше - абе колкото на безнадежно раково болните.
          Делийска(на нефрологията в исул) вика - нищо повече не можем да направим - ако продължим ще го убием. Да си почине 2 седмици и после ще го мислим.

Коментар

Надали може да ми се помогне.Явно такава ми е съдбата. Всичко почна с един грип,а след него развих уртикария по цялото тяло. Тя премина,но развих и бронхит.Та се стигна до сегашното състояние, когато цялото тяло ми се възпалява.Бъбреци,черва,бели дробове. Дори вода като пия имунната система реагира. Не помагат нито противоалергични лекарства, нито кортикостероиди.Очаквам всеки ден да ми е последен.Само се моля да умра бързо,а не да се мъча.
            Изобщо не се примирявай така, а слушай Ботчо какво ти пише. Пали колата, ако трябва и директно към Турция. Няма време за губене.

П.С. Дано всичко се размине...

Коментар

Същата история. Усложнение от грип. Аз обаче спрях до бъбреците. Черния дроб ме спаси - по скоро тренировката с алкохол.
              В БГ сатрапите едва ли могат да ти помогнат. Богов вика само господ може да каже дали ще живееш
              Припомних си през какво минах.
              Работят ли ти бъбреците - до хемодиализа стигнал ли си? Плазмафереза предложиха ли ти?
              Бягай в турция да ти сменят имунната система.
              В турция всичко става - само пари трябват.
              Загубил съм контакти - почвам да търся из бумагите - 5 торби са
              ЛЕВ помогни на набора
              Last edited by bota156; 02.10.2023, 18:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ходи в чужбина и не пести НИКАКВИ ПАРИ. Аз едвам оживях като се разбъзика моята имунна система - 43кг надолу.
                Ако не ти дават никакви надежди ходи в ТУРЦИЯ- Стамбул да ти я сменят - беше 10к долара + 200 на ден. За 2 седмици те правят пеленаче. После не носят отговорност. Трепят всички антитела чрез крио замразяване - пълна плазмафереза. Не чакай много да ти унищожи органите, нервната система - намаляват ти шансовете. И за оживяване и за пълно възстановяване.

Множествена склероза ли ти определиха нашите некадърници? Абе хвани Лев-а истинския не банския
                Last edited by Vergil1975; 02.10.2023, 18:48.

Коментар

Някой може ли да ми осигури лекарство с активна съставка naltrexon. В България не се продава в аптеките. Преди се е продавал под името Адепент.По принцип е за лечение на алкохолици,но в ниски дози помага за автоимунни заболявания. Щото моята имунна система полудя и е решила да ме убие. Доколкото разбрах се продава в Испания.Също в Турция и Сърбия. Трябва ми спешно и е последният ми шанс(ако изобщо подейства де).
                  Вземи съвет от Бота и не отлагай нещата. Той е минал по този път.

Ще стискаме палци да се оправиш.

Бъди здрав!

Коментар

• Специално в Испания - абсурд без рецепта и направление. А това е дълъг и бюрократичен процес. Време няма - остават Сърбия или Турция.

Веществото е особено обаче:

Naltrexona
                    Medicamento Descripción

La naltrexona o naltraxona​ es un medicamento antagonista no selectivo de los opioides, disponible por vía oral, muy usado en el tratamiento de la intoxicación aguda por opiáceos, por medio del bloqueo de los efectos de opioides exógenos y, muy probablemente endógenos también. Wikipedia
                    Excreción: Renal
                    Fórmula: C20H23NO4
                    Metabolismo: hígado
                    P. de fusión: 169 °C (336 °F)
                    Peso mol.: 341.401 g/mol
                    Vida media: 4 horas (naltrexona), 13 horas (6-β-naltrexol)

Не се предавай.

Никой не спомена традиционно уникалните български билки.
                    Last edited by Arana; 02.10.2023, 18:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                      Идва ми наум ситуацията, когато все още "пандемията" беше в своето начало. Акцентът беше върху това, как трябва да си мием ... ръцете!?!
                      Е, от тук трябваше вече да ни е светнАла ламБата...
                      Точно тогава разни печалбари се досетиха, че могат да направят състояние при подобна ситуация. Получихме сведение от "достоверен източник", че еди какво си лекарство помага точно в такива случаи...."абе, едни никакви 60-70 лева и какво му плащаш изобщо, щом си на зор"!
                      После тръгнаха да "имунизират" и опашките се виеха пред пунктовете. Колко е лесно да се "усвояват" едни пари при подходящата реклама!

За да приключа, самолечението е много по-лошо от липсата на лечение. Все едно "да работиш" като доброволец и "опитно зайче", при което, в името на човечеството да опитваш диворастящи гъби, за да ги класифицираш на отровни и ядливи...

Коментар

Някой може ли да ми осигури лекарство с активна съставка naltrexon. В България не се продава в аптеките. Преди се е продавал под името Адепент.По принцип е за лечение на алкохолици,но в ниски дози помага за автоимунни заболявания. Щото моята имунна система полудя и е решила да ме убие. Доколкото разбрах се продава в Испания.Също в Турция и Сърбия. Трябва ми спешно и е последният ми шанс(ако изобщо подейства де).
                        Ходи в чужбина и не пести НИКАКВИ ПАРИ. Аз едвам оживях като се разбъзика моята имунна система - 43кг надолу.
                        Ако не ти дават никакви надежди ходи в ТУРЦИЯ- Стамбул да ти я сменят - беше 10к долара + 200 на ден. За 2 седмици те правят пеленаче. После не носят отговорност. Трепят всички антитела чрез крио замразяване - пълна плазмафереза. Не чакай много да ти унищожи органите, нервната система - намаляват ти шансовете. И за оживяване и за пълно възстановяване.

Множествена склероза ли ти определиха нашите некадърници? Абе хвани Лев-а истинския не банския
                        Last edited by bota156; 02.10.2023, 17:38.

Коментар

• Пробвай с това:

Плакенил 200мг / Plaquenil 200mg - Verutol

Коментар

• Някой може ли да ми осигури лекарство с активна съставка naltrexon. В България не се продава в аптеките. Преди се е продавал под името Адепент.По принцип е за лечение на алкохолици,но в ниски дози помага за автоимунни заболявания. Щото моята имунна система полудя и е решила да ме убие. Доколкото разбрах се продава в Испания.Също в Турция и Сърбия. Трябва ми спешно и е последният ми шанс(ако изобщо подейства де).
                            Last edited by Vergil1975; 02.10.2023, 16:11.

Коментар

• ОМГ, какво се е случвало в темата

Коментар

Краят ми наближава. Извинявам се на всички, които съм обидил волно или неволно.Ако имате възможност съберете някакви средства,за да подпомогнете децата ми след смъртта ми.Евго ме знае кой съм,а и той ще разбере от Фейсбук кога съм си отишъл от тоя свят.
                                Имах планове за бъдещето ,но съдбата е жестока .

Мире, преди да отписваш всичко, молим ти се виж Лева, познава доста добри специалисти у нас. Не се отказвай така лесно. Все трябва да има начин...

Коментар

Working...
                                X