Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Надали може да ми се помогне.Явно такава ми е съдбата. Всичко почна с един грип,а след него развих уртикария по цялото тяло. Тя премина,но развих и бронхит.Та се стигна до сегашното състояние, когато цялото тяло ми се възпалява.Бъбреци,черва,бели дробове. Дори вода като пия имунната система реагира. Не помагат нито противоалергични лекарства, нито кортикостероиди.Очаквам всеки ден да ми е последен.Само се моля да умра бързо,а не да се мъча.
Жал ми е за децата ми,щото няма да мога да им помагам,но такъв им е късмета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
това като четох кво е ми се струва пунта мара.
ТРЯБВАТ СЕРИОЗНИ РАДИКАЛНИ МЕРКИ, не некви ниски дози хапчета.
На мен ми вливаха 3х1л ендоксан май беше - абе колкото на безнадежно раково болните.
Делийска(на нефрологията в исул) вика - нищо повече не можем да направим - ако продължим ще го убием. Да си почине 2 седмици и после ще го мислим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеСпециално в Испания - абсурд без рецепта и направление. А това е дълъг и бюрократичен процес. Време няма - остават Сърбия или Турция.
Веществото е особено обаче:
Naltrexona
Medicamento Descripción
La naltrexona o naltraxona es un medicamento antagonista no selectivo de los opioides, disponible por vía oral, muy usado en el tratamiento de la intoxicación aguda por opiáceos, por medio del bloqueo de los efectos de opioides exógenos y, muy probablemente endógenos también. Wikipedia
Excreción: Renal
Fórmula: C20H23NO4
Metabolismo: hígado
P. de fusión: 169 °C (336 °F)
Peso mol.: 341.401 g/mol
Vida media: 4 horas (naltrexona), 13 horas (6-β-naltrexol)
Не се предавай.
Никой не спомена традиционно уникалните български билки.
ТРЯБВАТ СЕРИОЗНИ РАДИКАЛНИ МЕРКИ, не некви ниски дози хапчета.
На мен ми вливаха 3х1л ендоксан май беше - абе колкото на безнадежно раково болните.
Делийска(на нефрологията в исул) вика - нищо повече не можем да направим - ако продължим ще го убием. Да си почине 2 седмици и после ще го мислим.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Надали може да ми се помогне.Явно такава ми е съдбата. Всичко почна с един грип,а след него развих уртикария по цялото тяло. Тя премина,но развих и бронхит.Та се стигна до сегашното състояние, когато цялото тяло ми се възпалява.Бъбреци,черва,бели дробове. Дори вода като пия имунната система реагира. Не помагат нито противоалергични лекарства, нито кортикостероиди.Очаквам всеки ден да ми е последен.Само се моля да умра бързо,а не да се мъча.
Жал ми е за децата ми,щото няма да мога да им помагам,но такъв им е късмета.
П.С. Дано всичко се размине...
- 1 like
Коментар
-
В БГ сатрапите едва ли могат да ти помогнат. Богов вика само господ може да каже дали ще живееш
Припомних си през какво минах.
Работят ли ти бъбреците - до хемодиализа стигнал ли си? Плазмафереза предложиха ли ти?
Бягай в турция да ти сменят имунната система.
В турция всичко става - само пари трябват.
Загубил съм контакти - почвам да търся из бумагите - 5 торби са
ЛЕВ помогни на набораLast edited by bota156; 02.10.2023, 18:56.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ходи в чужбина и не пести НИКАКВИ ПАРИ. Аз едвам оживях като се разбъзика моята имунна система - 43кг надолу.
Ако не ти дават никакви надежди ходи в ТУРЦИЯ- Стамбул да ти я сменят - беше 10к долара + 200 на ден. За 2 седмици те правят пеленаче. После не носят отговорност. Трепят всички антитела чрез крио замразяване - пълна плазмафереза. Не чакай много да ти унищожи органите, нервната система - намаляват ти шансовете. И за оживяване и за пълно възстановяване.
Множествена склероза ли ти определиха нашите некадърници? Абе хвани Лев-а истинския не банския
Жал ми е за децата ми,щото няма да мога да им помагам,но такъв им е късмета.Last edited by Vergil1975; 02.10.2023, 18:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНякой може ли да ми осигури лекарство с активна съставка naltrexon. В България не се продава в аптеките. Преди се е продавал под името Адепент.По принцип е за лечение на алкохолици,но в ниски дози помага за автоимунни заболявания. Щото моята имунна система полудя и е решила да ме убие. Доколкото разбрах се продава в Испания.Също в Турция и Сърбия. Трябва ми спешно и е последният ми шанс(ако изобщо подейства де).
Ще стискаме палци да се оправиш.
Бъди здрав!
- 1 like
Коментар
-
Специално в Испания - абсурд без рецепта и направление. А това е дълъг и бюрократичен процес. Време няма - остават Сърбия или Турция.
Веществото е особено обаче:
Naltrexona
Medicamento Descripción
La naltrexona o naltraxona es un medicamento antagonista no selectivo de los opioides, disponible por vía oral, muy usado en el tratamiento de la intoxicación aguda por opiáceos, por medio del bloqueo de los efectos de opioides exógenos y, muy probablemente endógenos también. Wikipedia
Excreción: Renal
Fórmula: C20H23NO4
Metabolismo: hígado
P. de fusión: 169 °C (336 °F)
Peso mol.: 341.401 g/mol
Vida media: 4 horas (naltrexona), 13 horas (6-β-naltrexol)
Не се предавай.
Никой не спомена традиционно уникалните български билки.Last edited by Arana; 02.10.2023, 18:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
Е, от тук трябваше вече да ни е светнАла ламБата...
Точно тогава разни печалбари се досетиха, че могат да направят състояние при подобна ситуация. Получихме сведение от "достоверен източник", че еди какво си лекарство помага точно в такива случаи...."абе, едни никакви 60-70 лева и какво му плащаш изобщо, щом си на зор"!
После тръгнаха да "имунизират" и опашките се виеха пред пунктовете. Колко е лесно да се "усвояват" едни пари при подходящата реклама!
За да приключа, самолечението е много по-лошо от липсата на лечение. Все едно "да работиш" като доброволец и "опитно зайче", при което, в името на човечеството да опитваш диворастящи гъби, за да ги класифицираш на отровни и ядливи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНякой може ли да ми осигури лекарство с активна съставка naltrexon. В България не се продава в аптеките. Преди се е продавал под името Адепент.По принцип е за лечение на алкохолици,но в ниски дози помага за автоимунни заболявания. Щото моята имунна система полудя и е решила да ме убие. Доколкото разбрах се продава в Испания.Също в Турция и Сърбия. Трябва ми спешно и е последният ми шанс(ако изобщо подейства де).
Ако не ти дават никакви надежди ходи в ТУРЦИЯ- Стамбул да ти я сменят - беше 10к долара + 200 на ден. За 2 седмици те правят пеленаче. После не носят отговорност. Трепят всички антитела чрез крио замразяване - пълна плазмафереза. Не чакай много да ти унищожи органите, нервната система - намаляват ти шансовете. И за оживяване и за пълно възстановяване.
Множествена склероза ли ти определиха нашите некадърници? Абе хвани Лев-а истинския не банскияLast edited by bota156; 02.10.2023, 17:38.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Някой може ли да ми осигури лекарство с активна съставка naltrexon. В България не се продава в аптеките. Преди се е продавал под името Адепент.По принцип е за лечение на алкохолици,но в ниски дози помага за автоимунни заболявания. Щото моята имунна система полудя и е решила да ме убие. Доколкото разбрах се продава в Испания.Също в Турция и Сърбия. Трябва ми спешно и е последният ми шанс(ако изобщо подейства де).Last edited by Vergil1975; 02.10.2023, 16:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКраят ми наближава. Извинявам се на всички, които съм обидил волно или неволно.Ако имате възможност съберете някакви средства,за да подпомогнете децата ми след смъртта ми.Евго ме знае кой съм,а и той ще разбере от Фейсбук кога съм си отишъл от тоя свят.
Имах планове за бъдещето ,но съдбата е жестока .
Мире, преди да отписваш всичко, молим ти се виж Лева, познава доста добри специалисти у нас. Не се отказвай така лесно. Все трябва да има начин...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар