Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Обаче, като си на 30г и си успял сам да си купиш и обзаведеш апарт, не е гаранция за нищо.
Вярно, че трупаш опит и си постигнал нещо, но мадамите не са склонни много да ходят на гости по апартаментите.
И не всяка ще оцени усилията на мъжа да купи и създаде дом.
А относно колите, без да си механик, ако си наблюдателен, може да се разбере дали има щети по нея, дали е само напудрена и боядисана, за да се продаде, дали е куца марка. Има такъв момент, че колите втора употреба, като я купиш и не ти хареса, после може много трудно да я продадеш. Изключение правят по-мъжкарските коли (BMW, Mercedes, Skoda Octavia, Suzuki Vitara, джипки), които се харесват и за тях има търсене.
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Има една огромна разлика. Мъжете и жените сме различни, и ако на 30 на една жена 90% от яйцеклетките са си отишли безвъзмездно, то след 30 г. на мъжа му предстои да натрупа 90% от богатството (ресурсите си). Жените се обезценяват, мъжете стават все по ценни.
Но да си поговорим за коли. Не съм срещал досега някой мъж да си каже, искам кола, сагам главата в торбата и каквото излезе. Ще разглежда с дни и месеци по сайтов, ще има идея какво му се кара, ще разпитва приятели и познати, ще задели бюджет. След това ще отиде да я види на живо колата, ще и отвори багажник, ще я огледа, ще види салона вътре, колко превъртян е километража, какви щети има по колата (колко, и сериозно ли е удряна). После ще ѝ се качи, ще ѝ врътне три-четири кръгчета, ще настъпи газта, ще види колко е изпърдян двигателя, ще се върне и ще каже на продавача: не върви както трябва и ще отиде да си търси друга. Не му казва: ще я взема, пък каквото е писано.
Мнозинството мъже искаме да караме нови, бързи, мощни автомобили, но не всеки може да си го позволи. Не е лоша идея и да имаш 3-4 коли - една за планина, една спортна, една лимузина, според зависи какво ти се прави и какви нужди имаш. Някой път просто искаш да настъпиш газта и да си вдигнеш адреналина, друг път предпочиташ комфорта. Няма две менения, че ако всички имахме възможностите, щяхме да го правим.
Но някак си, ако заменим "коли" с "жени", ставаме идиоти. Съгласни сме на всичко, правим компромиси с цвета, безбройните удряния по бронята, напуканите стъкла, вечното тракане на гърнето, изпърделия двигател, само и само за да имаме кола! Да, когато си на 20-30, нямаш възможности, не можеш да си позволиш много неща, и търпиш, ремонтираш месец за месец защото кола ти трябва. Но с опита се убеждаваш, че не си струва. По добре да стоиш 2-3 години без кола, да събираш и мизеруваш, да пътуваш с градски транспорт, но да имаш нещо по-добро в бъдеще. Само пълните глупаци продължават да си карат и купуват старите бараки. И хората които нямат пари. Но това е друг филм, ако си на 30 години мъж, без финансови възможности, кариера, амбиции, последната ти грижа са жените. Време е да се изнесеш от Мама и да започнеш да се оправяш сам в живота.
Обаче, като си на 30г и си успял сам да си купиш и обзаведеш апарт, не е гаранция за нищо.
Вярно, че трупаш опит и си постигнал нещо, но мадамите не са склонни много да ходят на гости по апартаментите.
И не всяка ще оцени усилията на мъжа да купи и създаде дом.
А относно колите, без да си механик, ако си наблюдателен, може да се разбере дали има щети по нея, дали е само напудрена и боядисана, за да се продаде, дали е куца марка. Има такъв момент, че колите втора употреба, като я купиш и не ти хареса, после може много трудно да я продадеш. Изключение правят по-мъжкарските коли (BMW, Mercedes, Skoda Octavia, Suzuki Vitara, джипки), които се харесват и за тях има търсене.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от 허 세-jose Разгледай мнениеДокато при мъжът е развито логическото мислене и въобще мисленето,то при жената то почти го няма.За сметка на това при жената е много развита интуицията.Благодарение на нея жената оцелява и върви напред,прави изборите си и взима решения.
Бог е решил така да раздели нещата между мъжа и жената защото е невъзможно на едно място да имаш силно логическо мислене и в сщото време да разчиташ на интуицията си.
Но понякога в живота само логическото мислене не е достатъчно.В определени ситуации интуицията също може да бъде много полезна.
И когато мъжът и жената свържат живота си се получава едно цяло от две половини-мисъл и интуиция.Така се постига хармония.
Иначе когато са сами винаги ще има неудовлетвореност.Нещо ще липсва.
Разсъждаваш, с елементи от ХИ-хармонията от Китайската философия. Там се описва началото, определено от силите Ин и Ян, които са в динамично равновесие, като всяка от тях съдържа елементи от другата.
Последното доказва, че може да се допусне груба грешка с твоето твърдение, че "логическото мислене и въобще мисленето при жената - почти го няма"...
Това, че винаги ще има неудовлетвореност и нещо ще липсва - е в основата на търсенето и стремежа ни за съвършенство, т.е. - това е нормалното ни човешко състояние...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Има един кофти момент в младите години (така поне съм го чувствал аз). От 20 до към 30 и нещо мислиш, че вечно ще си на толкова, и цялото време е твое. Да, ама не
Годините след 30 хвърчат като есенни листа, и докато се замислиш, особено след 40, почва състезание с времето за тия, дето са в търсене. Затова - главата в торбата и квото е писаноСтар и изтъркан лаф, но златен - Повече съжаляваш за това, което не си направил, отколкото за това, което си направил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
забелязъл съм, че при госпожиците около 35г в София има една тенденция. Ходят на море по женски, ходят на екскурзия в чужбина по женски, много не допускат мъже, еманципирани са и се изживяват като приятелките от "Секса и града".
Нещо не го разбирам това. Така губят ценно време, а много по-лесно ще е, ако свалят гарда на някой реализиран и интелигентен мъж или на някой готин симпатяга. Срокът на годност им изтича, а след 35г. се забременява трудно, а след 42 г. е и почти невъзможно без инвитро.
Има една много хубава италианска актриса Мануела Аркури. На мен много ми харесва, но е била с доста футболисти и актьори (както сочи уикипедия). Огнена жена,
Поздрави
Годините след 30 хвърчат като есенни листа, и докато се замислиш, особено след 40, почва състезание с времето за тия, дето са в търсене. Затова - главата в торбата и квото е писаноСтар и изтъркан лаф, но златен - Повече съжаляваш за това, което не си направил, отколкото за това, което си направил.
Last edited by Kildirim_Bei; 08.10.2020, 10:19.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Добро утро,
забелязъл съм, че при госпожиците около 35г в София има една тенденция. Ходят на море по женски, ходят на екскурзия в чужбина по женски, много не допускат мъже, еманципирани са и се изживяват като приятелките от "Секса и града".
Нещо не го разбирам това. Така губят ценно време, а много по-лесно ще е, ако свалят гарда на някой реализиран и интелигентен мъж или на някой готин симпатяга. Срокът на годност им изтича, а след 35г. се забременява трудно, а след 42 г. е и почти невъзможно без инвитро.
Има една много хубава италианска актриса Мануела Аркури. На мен много ми харесва, но е била с доста футболисти и актьори (както сочи уикипедия). Огнена жена,
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Тази интуиция при жените за която ти говориш са по-скоро инстинкти за оцеляване. Това според моите знания по въпроса, накратко.
Един популярен виц за естеството на отношенията между жените и мъжете:
- Скъпа, ако някой ден се разоря, ти ще продължиш ли да ме обичаш?
- Разбира се. Но страшно много ще ми липсваш...
Аз се доверявам на интуицията си при контактите ми с хората - водене на разговори, преговори, сключване на договори .... На инстинктите си се осланям когато съм сред Природата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 허 세-jose Разгледай мнениеДокато при мъжът е развито логическото мислене и въобще мисленето,то при жената то почти го няма.За сметка на това при жената е много развита интуицията.Благодарение на нея жената оцелява и върви напред,прави изборите си и взима решения.
Бог е решил така да раздели нещата между мъжа и жената защото е невъзможно на едно място да имаш силно логическо мислене и в сщото време да разчиташ на интуицията си.
Но понякога в живота само логическото мислене не е достатъчно.В определени ситуации интуицията също може да бъде много полезна.
И когато мъжът и жената свържат живота си се получава едно цяло от две половини-мисъл и интуиция.Така се постига хармония.
Иначе когато са сами винаги ще има неудовлетвореност.Нещо ще липсва.
Един популярен виц за естеството на отношенията между жените и мъжете:
- Скъпа, ако някой ден се разоря, ти ще продължиш ли да ме обичаш?
- Разбира се. Но страшно много ще ми липсваш...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Докато при мъжът е развито логическото мислене и въобще мисленето,то при жената то почти го няма.За сметка на това при жената е много развита интуицията.Благодарение на нея жената оцелява и върви напред,прави изборите си и взима решения.
Иначе когато са сами винаги ще има неудовлетвореност.Нещо ще липсва.Състраданието не е добродетел
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
И аз не съм чувал "светиците" да те карат да усилваш до дупка звука с дистанционното и това ще да е основната разлика между "светица" и "ЧАК - светица"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Моята другарка чак светица не е но е изключителна и никога не биха предал
И аз не съм чувал "светиците" да те карат да усилваш до дупка звука с дистанционното и това ще да е основната разлика между "светица" и "ЧАК - светица"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Леле, Пеше! Твойта вярна другарка в живота не е просто жена, а светица. Аз досега щях да съм те гръмнала, да съм те излежала и щях да продължа да си живея живота
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Леле, Пеше! Твойта вярна другарка в живота не е просто жена, а светица. Аз досега щях да съм те гръмнала, да съм те излежала и щях да продължа да си живя живота
Наздраве!
То, това "излежаване" - не е като другото......, но
щеше да смениш хабитатЯ и все още щеше да си лежиш (някъде, в района на Сливен)...
... с малката подробност,че ще забравиш за лова и, че в живота ти ще има по-малко наздравици във виртуални кръчми... (след напускане на "заведението")...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Нямам спомен да съм питал жена какво да правим тази вечер.Мног теоретизарите някак си научно да изглежда,Иначе е просто видиш ли я че е в мензис не я закачаш.Ако случайно дойде с намерение да вдига скандал запазваш самообладение и кротко я молиш да спре.Ако продължи да ускорява и да повишава тон просто вземаш дистанционното и почваш да увеличаваш звука на телевизора без да говориш.Нека го надвика или надприказва.Мълчиш и просто я отебаваш.Дава резултат да знаете...
Наздраве!Last edited by tnm; 07.10.2020, 11:43.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар