IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Само дето отмина времето на НРБ, както и това на Османската империя.
    Но винаги е опция да имигрираш в Сирия...
    Ние имаме вила близо до Албена и ходим там от 25 г. и много го харесваме.

Това лято на плажа местните жени (60+ годишни) коментираха, че по времето на НРБ са гледали мъжете си като султан..... Да му пруслугват, а той нищо да не прави и да лежи.

Една от тях сподели: "Това дето го разказват, че курварството било до време, не е вярно!!! Моя е към 70г и мърсува, оправя селянките от селото на майка си."

Въпреки това, аз смятам, че много мъже пенсионери са грохнали и не правят секс, защото нямат сили. Не всички са здрави и енергични.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Пич честито братле .... брях да му се невиди доживях начи деня в който наш Евго си хвана гадже... Браво ... браво ... кефя ти се братле честно В твоя чест и за готината новина вкарах 1 бърза водка на екс
      Начи на 35 е мацката тва ок, ама дай повече инфо за ТТД технико техническите данни, кажи ся колко е висока колко кила е,, коя зодия е, къв стил на обличане има и как се носи, кво червило слага и так далее.... Цялата тука форумна флора и фауна живееше и дишаше с твойте проблеми тъй че раздуй малко нещата де .... кажи туй онуй
      Страстна ли е да не е некоя захлупена брат ? Казваш че била кротка и срамежлива един вид тъй ли ? Ако наистина е такава е супер брат само да не е некоя потресница братле скрита лимонка братле некоя бръмчалка дето обича да си джитка с мъже или некоя джанка дето много много не подбира мъжете, с които си ляга, а най - кофтито е ако е некоя мивка от тия дето е лесно да правиш секс с нея щото тя пуска предимно на мъже с лъскави коли и много кинти. Опичай си акъла брат глеаш я кротка ама най -гадно ще е ако излезе миндер кокона уж привлекателно момичето ама по цял лежи в леглото от мързел

Духинг с лизинг имаше ли вече ??
      Провери си съобщенията, готин,

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тази година на тати червено вино е много добро. С него ще е наздравицата.
        Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Търся карабахка от арменски произход . Да изключим възможността да се падне джихадистка

Можем да ти влезем в положението!

Ще трябва да уточниш само дължината на мустаците й...

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Tънимъни удари довечера една домашнярка за мое здраве.Аз у кръчмите пия вино или бира ракиите са одеколони а другото е ментак
            Тази година на тати червено вино е много добро. С него ще е наздравицата.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Нема нужда да мигрира , просто требва да си драпа макаририте и да намери с некоя бежанка от размирният регион която ще му е вечно признателна , с която да сключи брак и да и даде гражданство.

Ще му точи баници, чисти, пере и върти свирки, и ще го чака на вратата след работа, ама требва да подходи с нетрадиционен подход, а не да гони некви комлексирани лели от ,,Фейсбук,,

ЕХ мечтии......
              Търся карабахка от арменски произход . Да изключим възможността да се падне джихадистка
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                Добро утро на всички,

да ви споделя нещо.

Все пак успях да си хвана гадже, защото уикенда имах гостенка, една 35-годишна сладурана. След като 5 мадами преди нея ми бяха правили серия от номера, за които съм ви разказвал. Тя хареса апартамента ми и как го поддържам. И беше доста впечатлена.

И успях, благодарение на съветите на момчетата от форума, между които Миродес, Асо Пика, Груьо, Бертрам, Купата и Репрезентативния (бяха разбрали за какво става дума и ми казаха важни неща).

Нещата не са перфектни, но съм доволен. И ме гледа кротичко като султан и е послушна.

Хубав ден,
                Пич честито братле .... брях да му се невиди доживях начи деня в който наш Евго си хвана гадже... Браво ... браво ... кефя ти се братле честно В твоя чест и за готината новина вкарах 1 бърза водка на екс
                Начи на 35 е мацката тва ок, ама дай повече инфо за ТТД технико техническите данни, кажи ся колко е висока колко кила е,, коя зодия е, къв стил на обличане има и как се носи, кво червило слага и так далее.... Цялата тука форумна флора и фауна живееше и дишаше с твойте проблеми тъй че раздуй малко нещата де .... кажи туй онуй
                Страстна ли е да не е некоя захлупена брат ? Казваш че била кротка и срамежлива един вид тъй ли ? Ако наистина е такава е супер брат само да не е некоя потресница братле скрита лимонка братле некоя бръмчалка дето обича да си джитка с мъже или некоя джанка дето много много не подбира мъжете, с които си ляга, а най - кофтито е ако е некоя мивка от тия дето е лесно да правиш секс с нея щото тя пуска предимно на мъже с лъскави коли и много кинти. Опичай си акъла брат глеаш я кротка ама най -гадно ще е ако излезе миндер кокона уж привлекателно момичето ама по цял лежи в леглото от мързел

Духинг с лизинг имаше ли вече ??
                Last edited by Асо Пика; 12.10.2020, 18:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Нема нужда да мигрира , просто требва да си драпа макаририте и да намери с некоя бежанка от размирният регион която ще му е вечно признателна , с която да сключи брак и да и даде гражданство.

Ще му точи баници, чисти, пере и върти свирки, и ще го чака на вратата след работа, ама требва да подходи с нетрадиционен подход, а не да гони некви комлексирани лели от ,,Фейсбук,,

ЕХ мечтии......
                  Last edited by Todor Sabev; 12.10.2020, 18:42.

Коментар

Всичко..Казваш че си търсиш жена а то се оказа че си търсиш майка или домашна прислуга..Ако щеш милиони да имаш никой жена няма да се подложи на такова унижение дори циганка.

Като чета, оставам с впечатление, че малко ги объркахме "двата щата"...

Евго прави банЦата, а тя го играе "унизена"...

Толкова сложно ми се струва...

Коментар

Кое е грешно?
                      Всичко..Казваш че си търсиш жена а то се оказа че си търсиш майка или домашна прислуга..Ако щеш милиони да имаш никой жена няма да се подложи на такова унижение дори циганка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Леле, Пеше!!! Напиши какво пиене да ти викна у Кръчмата.
                        За твое здраве!
                        Tънимъни удари довечера една домашнярка за мое здраве.Аз у кръчмите пия вино или бира ракиите са одеколони а другото е ментак

Коментар

Предполагам си към 45 г., а спасител си бил 1995-1999 г.

По онова време.......жените не бяха толкова меркантилни и хората се вземаха по любов.
                          аз предполагам, че 95-та - 98-ма е ходил на море с родителите си и си е правил кофички около поста на спасителя.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Как мразя всекидневно подпийнали мъже, хеле пък - жени.
                            Няма дийл.
                            Има ли един ден, когато не пиеш алкохол ?
                            А на жените се отразява много зле дългосрочно.
                            Не се травмирай! Аз и алкохолът сме близки приятели, които взаимно се наслаждават на компанията си
                            Наздраве!

П.П. Ако знаеш пък аз колко неща мразя, ама се сдържам да споделям, че да не хвърлям в паника аудитория.
                            Мечо

Коментар

Как си представяш жена ти да ходи на работа точно колкото теб в някои случаи да взема и по голяма заплата и да пазари да готви деца да гледа да пере чисти а ние пред лаптопа????Жена ти не ти е прислуга нито майка.
                              Леле, Пеше!!! Напиши какво пиене да ти викна у Кръчмата.
                              За твое здраве!
                              Мечо

Коментар

Както съм писал и преди, по времето на НРБ жените бяха трудолюбиви и почтени. През деня работи на нивата, във фабриката или в предприятието, в 17:00 часа се прибира, за 2 часа готви, и е добра съпруга и майка. А вечерта работи на стана, плете, шие или ръкоделства. И си трае и си мълчи, а българският мъж си живееше щастливо и безгрижно, като султан,

А сега мъжете повече шетат и чистят (имам предвид семейните).

Коментар

Working...
                                X