Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by RUBLA; 16.11.2020, 14:33.
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
надявам се да сте имали хубав уикенд и да сте си починали.
Да ви кажа, че според мен не е хубаво човек да се жени на по-зрели години и да има деца на по-зрели години.
По-рано е по-хубаво, към 25-30 г. Но е трудно осъществимо и в България се случва при богати мама и тати.
А пък из българската провинция трудно се намира нормална жена за връзка, като на обран бостан е, няма,
Аз пътувам из провинцията и имам наблюдения, местните мачовци си купуват старо BMW, купуват си вили с басейни, но не могат да намерят нормална млада жена и да имат деца от нея. Ако е имало някоя читава, тя отдавна си е взела куфара и е забегнала за София, Варна или за чужбина.
Поздрави
- 6 Харесвания
Коментар
-
Привет,
надявам се да сте имали хубав уикенд и да сте си починали.
Да ви кажа, че според мен не е хубаво човек да се жени на по-зрели години и да има деца на по-зрели години.
По-рано е по-хубаво, към 25-30 г. Но е трудно осъществимо и в България се случва при богати мама и тати.
А пък из българската провинция трудно се намира нормална жена за връзка, като на обран бостан е, няма,
Аз пътувам из провинцията и имам наблюдения, местните мачовци си купуват старо BMW, купуват си вили с басейни, но не могат да намерят нормална млада жена и да имат деца от нея. Ако е имало някоя читава, тя отдавна си е взела куфара и е забегнала за София, Варна или за чужбина.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Евго как така не се сещаш.Палмата беше срещу Хотел Хемус са там има некакъв мол.Там сафийския курволяк набираше негра и араби и отсреща на спирката с 94 отиваше в Студентския град да се плющи за долари..Щото в Кореком искаха долари марки франкове крони паундиLast edited by Todor Sabev; 13.11.2020, 16:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не се сещам къде беше палмата, но помня "Кравай" и "Магурата".
Трябваше с добро да я прилъжеш,
- 1 like
Коментар
-
Трябваше с добро да я прилъжеш,
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чета те и се кръстя. В момента безценното ми камъче е 1:1 като теб. Не ми се мисли какъв ще стане след 20 години.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Баш това си е секса, най-обикновена физическа нужда. Не е нужно и да се напъвам дори, пестя силите за тежестите и тежките тренировки.
Виж ако за тебе е най-най-невероятното нещо на тая земя, окей, гушкай се жена ти, правете любов, прегръщайте се навън и се радвайте на песента на птичките. Само недей с фалшивия морал, пази го за себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
БашИмам такъв случай, точно с правистка, но от УНСС - вика ме нещо за банята, не помня точно какво, а преди съм си говорил с нея, имала си гадже и т.н. Аз от вратата директно в леглото и т.н. После тя ми вика, ми ти отде си сигурен, че ще ти пусна. А аз кротко ѝ обясних, че съм рискувал най-много да ми забие един шамар, а тя си заслужава всеки тупаник, който бих понесъл, та се разсмя и завторихме няколко пъти след това за около месец или нещо от сорта. После не ни се случиха нещата, щото аз съм ерген от класа и дъра-бъра
(или поне бях тогава с буйната си грива и високото положение в студентския съвет и всякакви там дивотии)
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Трябваше с добро да я прилижеш,
а пешето я прилизал с рогитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Aз я унижих щото се държеше надменно и не пропускаше да каже че само СУ е най великото училище и там са най кадърните и умните.Ей и за това и казах да заплаши ламБата ама не и се получи.Казах и че се плющи с чичковци и негри за пари.Знаеш ли къде беше Палмата в София навремето
Трябваше с добро да я прилъжеш,Last edited by Evgo; 13.11.2020, 15:40.
Коментар
-
Нали "чичака е загорял и няма да разбере че не си къпана", т.е. ти си й намекнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тцъ, жената ме подстрига - искаше да ми отнеме силата като Далила на Самсон, ама сърце юнашко не траеА и още имам коса, така че завъртам перчема и съм си топ, докато не се огледам в огледалото де
Коментар
-
+1
Не е могла да откаже на хубавото и отворено момче.
А сега имаш ли си грива?А и още имам коса, така че завъртам перчема и съм си топ, докато не се огледам в огледалото де
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар