IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение

пак не съм съгласен,
    тук е анонимен форум, могат да се разширят доста границите,
    да не мислиш, че седейки до някоя дама у самолета ще ти каже и 0.01% от тези неща които четеш у тази тема ??

Добре е да ми напомняш по-често, че форумът е анонимен. Това го писах два поста по-долу и вече съм забравил тази подробност.

Да се върнем на фактите.

Когато въпросната дама почне да разказва пред всички подробности от своята история - моля да ми обърнеш внимание, за да не пропусна да ти изкажа благодарността си за твоята "прозорливост" (на човек от 21 век..., представям си Комуната, в която живееш...)

Пак тогава и ще призная, че си добър психолог!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това, че сме 21 век не може да е мотив, за да накараш някого да мисли като теб.

Това, че сте се опознали взаимно - каквото и да означава това - са ваши виждания.

Не си ме разбрал до край: не всички желаят да говорят за себе си ПРЕД ВСИЧКИ. Схващаш ли? Това е акцентът.

И другият акцент: ако говорят - те САМИ ПОСТАВЯТ СВОИТЕ ГРАНИЦИ /щом твоите изисквания за "опознаване" са по-различни - ан блок, взаимно, майтап да става.../
      пак не съм съгласен,
      тук е анонимен форум, могат да се разширят доста границите,
      да не мислиш, че седейки до някоя дама у самолета ще ти каже и 0.01% от тези неща които четеш у тази тема ??

Коментар

Напротив, сега сме 21 век, говори се свободно, аз не познавам съседа си и не знам какво мисли за мене, което е добре, не че имам скрупули.
        Защо, Селена и ТНМ си говорят по всички теми, опознали сме се всички взаимно, няма лощо.
        Просто МИА11 пише много малко тук, да се добие някакъв образ.

Това, че сме 21 век не може да е мотив, за да накараш някого да мисли като теб.

Това, че сте се опознали взаимно - каквото и да означава това - са ваши виждания.

Не си ме разбрал до край: не всички желаят да говорят за себе си ПРЕД ВСИЧКИ. Схващаш ли? Това е акцентът.

И другият акцент: ако говорят - те САМИ ПОСТАВЯТ СВОИТЕ ГРАНИЦИ /щом твоите изисквания за "опознаване" са по-различни - ан блок, взаимно, майтап да става.../

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Мисля, че грешиш, ако говориш в множествено число:
          Напротив, сега сме 21 век, говори се свободно, аз не познавам съседа си и не знам какво мисли за мене, което е добре, не че имам скрупули.
          Защо, Селена и ТНМ си говорят по всички теми, опознали сме се всички взаимно, няма лощо.
          Просто МИА11 пише много малко тук, да се добие някакъв образ.

Коментар

Добре, разбирам, че нито си женена, нито сериозен приятел имаш, виждам и много книжки четеш, което е добре.
            Кажи нещо повече за себе си де, да те опознаем.

Мисля, че грешиш, ако говориш в множествено число: "Кажи нещо повече....., за да те опознаем."

И още мисля, че ако искаш да опознаеш дама пред всички - ти поставяш акцента по-скоро върху шоуто... /някой беше казал, че сме тук, за да се забавляваме, но не всички мислИМ така/...

Друг е въпросът, ако имаш някакви различни цели /пишеш докторат, романи или други литературни жанрове.../... Тогава би трябвало изрично да предупредиш каква е ситуацията.

Според мен, ако дамата не държи на шоуто, няма защо да говори за себе си пред всички /има различни типове дами, но НИЕ не можем да им определяме граници на поведението на публично място, ако и тук да има някаква анонимност/.

Надявам се подобно становище да има и дамата, която е до теб /ако има такава/... Дори да няма подобно становище, ако комуникира с хора в нета, самата тя, едва ли би се съобразила с техните изисквания за комуникация! Тя има свое мнение - кое, как и до къде се случва!

Препоръка: ако искаш да опознаЕШ участници тук - има си опция "лични съобщения". При интерес от двете страни - може да ВИ се отвори парашута. Пожелавам ти го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
              Момчета, на този етап на народа не му е репродуктивност, закономерно защото е в режим оцеляване, но все пак има връзка това, което ще видите след 51-вата минута:
              https://www.youtube.com/watch?v=gE1R...ppqgvy_mkCJJXY

пп. Ако лично на мен ми предстои романтично- обещаваща вечеря, бих поканила партньора ми на веге ресторант. Или ще очаквам той да ме заведе на такъв.
              Добре, разбирам, че нито си женена, нито сериозен приятел имаш, виждам и много книжки четеш, което е добре.
              Кажи нещо повече за себе си де, да те опознаем.

Коментар

Не си, само така се правиш, добряк си ти!
                миа, броди тук из форума един набеден тракторист.
                имай предвид, че не всички тук са чисти души, като теб.
                препоръка е

Коментар

• Тук бушуват противоепидемични страсти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Надали.
                    Отгоре на това аз съм зъл.
                    Не си, само така се правиш, добряк си ти!
                    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Така е, вече дори не мислим, само на интуицията се доверяваме, а моята показва, че с теб се познаваме като че ли от предишен живот, и ти си ми добър стар приятел с много готино излъчване.
                      Надали.
                      Отгоре на това аз съм зъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
                        Да.

Такива вегетарианки само плямпат и плямпат, и нямат сила даже и да мислят, па камо ли нещо повече.
                        Много сте досадни.
                        Така е, вече дори не мислим, само на интуицията се доверяваме, а моята показва, че с теб се познаваме като че ли от предишен живот, и ти си ми добър стар приятел с много готино излъчване.
                        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

качествено червено вино, качествена салата, качествен стек
                          За утре съм подготвил четири пържолни парчета свински врат. Дебели пръст и половина мои.
                          Поръсих ги с малко ситно нарязан лук, леко с млян чимен, лейнах малко олийце, не че не са мазни сами по себе си, и ще чакат екзекуцията си на скарата утре.

Нося ги от скарата направо в чиниите на масата и от тях се вдига умозамъглителна пара и още леко цвъртят цвъртолявят и пускат сок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

ми и аз съм задомен но за теб съм готов да сляза в Ада давам 5 год от живота си за 1 вечеря с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Виз сега и при Мия сигурно ще има качествен ,,стек,, само че след вечеря.
                              Е нема да хапне щот не е канибалка, пък и ако го хапне ще трябва да прибегне до свещите.
                              Абе не знам. Мъж вегетарианец ми е малко като ... както казах ... вкусове разни

Ма дали ще е стек или соев кренвирш ... Ъхъм май повече имам вяра на месоядни мъже и както казва един приятел на “яростни хетеросексуали” (heterosexual furioso)

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Знам, че отговяш, но съм задомена .
                                ми и аз съм задомен но за теб съм готов да сляза в Ада давам 5 год от живота си за 1 вечеря с теб

Коментар

Working...
                                X